Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsou tu i Kluci v akci. Jo je to vtipné a zábavné. Podle mě asi jeden z nej pořadů o vaření. Mě ti dva kluci přijdou jako trochu teplí. Nemyslíte? Ale vždyť je to jedno, tak proč se o to starat:). Sice jsem viděl jen pár dílů, ale ti dva kuchtíci to vážně ovládají a být já ženou, tak bych si i nějaký recept vyzkoušel. Škoda, že mě vaření nebaví. Jídla, které každý díl uvařili vypadají báječně. A určitě každý, kdo je vidí, může jen závidět. Velice se mi líbí, jak ti dva neustále hýří nějakými vtípky a smějí se úplně všemu. Což velmi připomíná mou "vysmátost", protože já bych se smál i na vlastním pohřbu:-). Dále musím pochválit, že se natáčí nejen v interiérech, ale i na ulici. Mám na mysli např. nákup potravin doprovázený vkusným komentářem. Zajímavým nápadem je také to, že v každém díle se dělá předkrm, hlavní chod a na závěr pro zlepšení nálady i moučník. Celková zábavnost celého pořadu si drží nějakou úroveň, narozdíl od dobrot, které nám každou sobotu vaří pan Babica:-). O hodnocení jsem moc dlouho nepřemýšlel, pro mě má tento pořad hondnotu 4 hvězd. A na ostatní uživatele apeluji, aby si svoje hodnocení rozmysleli a přidali několik hvězdiček, protože ač chcete, nebo ne, tak tento pořad je ze všech seriálů o vaření ten nejlepší. Ty dva draky bych poslal vařit do nějaké restaurace. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Že vařit umí, to se jaksi předpokládá. Ale že vaří s takovou radostí a stále, a ještě jsou to sympaťáci, tak to KLUCI V AKCI před vámi smekám. Proč tedy jen jeden bod? Takové pořady nepatří na veřejnoprávní televici. Slovácí mají kanál PAPRIKA. Takže takové pořady do podobných kanálů a ne na veřejnoprávní televizi, kterou jsem nucený si platit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než jsem začal čas od času podvečerní čas ztrácet Prostřenem nebo pozdější večerní hodiny věnovat MasterChefu, tak tu v rámci gastronomických pořadů byli dlouhou dobu pouze Kluci v akci a i když jsem o jídle věděl úplné nic (což se do teď prakticky nezměnilo), tak jsem minimálně dostával permanentní chutě na jídla všeho druhu a za to můžu pořadu děkovat i jej za to nenávidět. ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Další z otravně nekonečného přívalu hovadin o vaření placených koncesionářskými poplatky. Tentokrát v podání dvou nesympatických "kluků", kteří vaří snobácké nesmysly, u nichž by jenom nákup surovin obvykle zahrnoval návštěvu asi tak pěti nebo šesti úzce specializovaných obchodů a samotná příprava by pak trvala zhruba tři hodiny. Navíc své výtvory odporným způsobem hodnotí s plnou pusou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama