Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Obal se sexy štětkou s bouchačkou a prostříleným názvem RÁŽE 45 sliboval exploatační nářez, ale místo toho na člověka čeká užvaněná nezávislá nuda, kde Mila dostane první facku teprve v půlce filmu (a pak 5 minut řve, že by jí člověk hned vrazil další) a kde padnou celkem jen dva výstřely! A ty otravné promluvy postav do kamery měly být jako vtipné? Ani hypervulgární dialogy tu nefungují tak jako třeba v ZBĚSILÉM ÚTĚKU. Kdyby záleželo na mě, režisér by si u filmu už ani neškrtl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film z podsvetia drobných kriminálnikov. Žiadny extra dej, ale nuda tu tiež nieje. Je to celkom zamotané a koniec filmu všetko ukáže. Celkom dobré herecké obsadenie, všetko to zachraňuje hlavne Milla Jovovich a to nemyslím len sex scénami a odhalenými bradavkami ale celkovým dojmom ľahšej ženy. Pochvalu si ale zaslúži aj skvelá rola Angusa Macfadyena a sexica Aisha Tyler. Taký film, o ktorom asi veľa ľudí ani netuší, ale ak máte radi Millu, tak to odporúčam určite. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem si myslel, že tenhle film nebude nic moc ale to jsem zpletl.Film svoje kvality ukaže až v půlce filmu, když se začne teprve něco dít jinak do té doby je celek obyčejná představovačka hrdinů.ze začátku se fiolm tváří, že je to příběh o Velkým Alovy což se ukáže v půlce filmu, že to zjištění bylo chybné.Co se na začátku zdálo banalní tak se vkonci ukazuje úplně jinak.Díky Mille Jovovitch jsem měl chut to dokoukat. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film o hovadu, ktery si řiká chlap a o typce, která ho žere. Aspoň do určité chvíle... ale než ta chvíle přijde, tak mi to aspoň ještě dávalo jakž takž smysl. Do té doby se ten párek k sobě aji docela hodil a podle mě jim to aji celkem klapalo. Ale pak najednou obrat a film nabere uplně jinej směr - vubec to není o obchodování se zbraněma, jak to ze začátku vypadalo, ale o domácím násilí. Milla Jovovich tam ze sebe udělala docela solidní štětku, která (kromě velkejch čuráků) šuká asi s každým, kdo se jí připlete do cesty. Angus Macfadyen to zahrál dobře, tomu není co vytknout. Ale s blbým dějem se holt už nic dělat nedá. Prostě to pak začne extrémně nudit, až dokud to neskončí celkem libovou hláškou "Život je jako sex - když to chcete pořádně, musíte si to udělat sami.". Jinak na hlášky se to snaží hrát si celej film. Postavy tam ze sebe sypou rádoby zapamatování-hodné hlášky, ale nějak to nefunguje, prostě mi to tam nesedí a tuna sprostejch slov to nevylepší. A ty "dokumentární" vložky, kdy se postavy svěřují kameře a vyprávěj o tom, jaký je odjakživa Al zhovadily prase a hajzl, to bylo taky takovy divny. ()

petero 

všechny recenze uživatele

100x videné, ničím výnimočné. Čakal som niečo iné nie príbeh o tom ako sa Milla Jovovich chce vymaniť spod tyranie svojho priateľa Angusa Macfadyena malého mafiánika ktorému bohvieprečo zrazu v polke filmu prepne a začne ju biť a tak sa rozhodne našiť naňho búdu, spáva s inými, muži, ženy - lesbické scény (nestojí to za to) až sa jej to nakoniec podarí a tým to hasne. Malé, nezávislé a zbytočné. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama