Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 033)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

No je to béčko, ale je na něm hrozně okatě vidět, jak moc se tvůrci snažili, aby výsledek byl co nejbéčkovější, a to mi prostě vadí. Je to křeč. Ačkoliv má samozřejmě své - výborné - momenty. Ale obecně film postrádá švih, hlavně po režijní stránce mi přijde nezvládnutý. To se příště radši podívám na Darkplace:) Stejně je ale o moooc lepší / zábavnější, než Death Proof. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Nebudu se tady dlouho rozepisovat, protože to v podstatě nemá smysl. Bavil jsem se a to tak, že hodně. Spousta akce, spousta zombíků, jednoduchý přímočarý děj. Navíc mě velmi potěšili béčkoví herci Jeff Fahey a Michael Biehn, jejichž herecké kariéry nechává Rodriguez v závěru vybuchnout a symbolicky ukončit. Jediný, pro mě ale zásadní zápor, bylo určité zapojení do celosvětového kontextu (Bin Ladin apod.). Pokud by Rodriguez nechal film a jeho fikční svět vyřádit se jen v lokální oblasti a nerozšiřoval jej globálně, hodnotil bych za pět. Možná jsem to vysvětlil poněkud polopatě, snad to příležitostný čtenáři pochopíš. P.S. Joe C. D'Amato vs. Joe D'Amato - jen shoda jmen, nebo souvislost s pornoprůmyslem něco značí? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Dneska je vyjímečnej den !!! R.Rodriguez má s podobným žánrem bohaté zkušenosti . A myslím, že se svého úkolu zhostil s daleko lepším výsledkem, než Q.Tarantino… PŘÍBĚH:***** na zombíkách moc neulítávám, ale tohle je veselý! Na nic si to nehraje (ani nemůže), což poznáte velmi brzy. Výborná muzika, žádný keci – jde se na věc. Akce a černej humor. To já můžu!/ HUMOR:**** parodie na všechny způsoby funguje výborně!/ AKCE:**** tý je tu požehnaně. Jen samotná ,,upoutávka“ na MAČETU je super! Doufám, že ji natočí!!!! Prosííím… / NAPĚTÍ:*** tady jsem na vážkách, ale kolikrát je to pěknej HUMUS!... Tak co? Budete jen koukat, nebo budete i jíst? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Auto zabiják od Tarantina sem sice ještě neviděl, ale Planeta teror je strašnej masakr. První třetina je ještě taková pomalejší, kde Rodriguez seznamuje s dějem a představuje hlavní postavy, ale už i tam je poznat, že Rodrigezovi se fak povedla navodit ta atmosféra starejch béčkovejch hororů, ale pak už to Robert nevydrží a servíruje jednu krutou a děsne hustou scénu za drhou ve stylu slasherů 70-80 tých let, kde stříkaj litry krve, všudě lítaj střeva hlavy, ruce a prsty a do toho hlavní postavy házej drsný a děsně vtipný hlášky. Sice to Rodriguez už koncem filmu celkem přehání, ale taková scénka s naklaďákem na mě určitě nějaký stopy zanechá, ta byla jak z carmageddonu, ale ještě drsnější. Rodriguez si mě svým dílem prostě získal ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Znatelně zábavnější než Tarantinův pokus. Toto je sympaticky nekorektní drsná zombie komedie vyvedená v stylové patině 70. let a plná cool chuťovek, kt......(část komentáře chybí, omlouváme se za nepříjemnosti)....... a druhým takovým momentem, který mě dostal, je scéna "pistole v rukách dítěte". Zkrátka Rodriguez po Sin City opět dokazuje, že nevyměkl, a do sběru stále nepatří. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 23 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • McGraw (Michael Parks) má zbraň Single Action Army ráže .45 LC. Cherry Darling (Rose McGowan) má na konci filmu místo nohy zbraň General Electric M134 ráže 7.62x51mm. (dc125)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama