Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer

Recenze (547)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno v posledních letech vítězí spíše rozpaky nad nadšením. Býval to můj nejoblíbenější seriál, srdeční záležitost s výbornou hororovou atmosférou a různými monstry, stylovým "metallicar", rockovými vypalovačkami, hláškami Deana, Katie Cassidy jako Ruby... Co se stalo? Zjednodušeně řečeno, hororová atmosféra vymizela, monster je málo a bratři se soustředí více na jeden druh, v Impale už se nepouští rock, Dean je křečovitý a věčně až směšně "nasr*aný", Katie vyměnili za neherečku Geneieve. Kvalita klesala už od čtvrté série a vzhledem k tomu, že dnes běží devátá a chystá se desátá, a rok od roku je to skoro čím dál horší, určitě si umíte spočítat, že sérií je víc špatných, než dobrých. Obávám se, že kdyby většina hodnotícíh Supernatural dokoukala, měl by tu tak 65 procent. Kdybych byla objektivnější, patrně tomu hodím tři hvězdičky, ale stále převládá nostalgie po prvních řadách, moc ráda vzpomínám na Ruby, Wendiga, Bloody Mary, originální zápletky. Dnes jsou tvůrci již bezradní a melou z posledního. Doufám, že se dočkám nějakého jakž-takž důstojného zakončení. (Ale srovnávání s Čarodějkami, které jsou vyloženě béčko (ne-li céčko:)) ) stále nechápu.) EDIT S devátou řadou přišlo cca od pátého dílu zlepšení a desátý díl je ten nejlepší, jaký nám za poslední léta Supernatural naservíroval. "Lovení" s Crowleym také nemělo chybu a celkově se mi ten démonní chlapík dostává pod kůži. V další řadě ho má být víc, tak se těším. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl s českým dabingem. Proč Maxián dabuje každou mužskou postavu mezi 15 a 30 lety? Na Sama se ani trochu nehodil. Jinak je to fajn seriál, kde se naštěstí všechno netáhne na padesát epizod a díly na sebe navazujou víceméně volně. Nejradši mám černobílý, hororově stylizovaný díl ze čtvrté série, kde scénáristé prokázali smysl pro humor. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"Let's kill some evil sons of bitches and raise a little hell!" Seriál je pre niekoho možno mierne jednotvárny, pre mňa však nie. Jednotlivé série spája silná ústredná línia, vďaka ktorej to fakt nie je len o tých "príšerách", ktoré treba zabiť v jednotlivých častiach. A naviac "chémia" medzi bratmi funguje, naozaj pôsobia ako bratia a ich podpichovanie je často veľmi vtipné(najmä v tretej sérii bolo pár dielov, ktoré boli v tomto ohľade lepšie ako hociktoré sitcomy). A netreba zabudnúť na Chevy Impala r.v.1967 a kvalitné rockové vypaľovačky a máme tu perfektný seriál, ktorý možno odporučiť každému(aj keď nemá rád nadprirodzeno). ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Skvělý hororový seriál, který sem si oblíbila během pár dílů, ale co mi to teď v té poslední sérii (6., momentálně 10. díl) dělají? Ten typický humor a promyšlený děj, se během pár dílů naprosto vytratili! Připadá mi, že spíš scénáristi zkouší, co fanoušci vydrží, než je to doopravdy přestane bavit. :( Seriál měl skončit s pátou sérií, která měla perfektní zakončení. ()

T2

všechny recenze uživatele

__Supernatural: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,264,942 //počet predaných kusov 150,376║ __Supernatural: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,041,828 //počet predaných kusov 180,606║ __Supernatural: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $15,228,057 //počet predaných kusov 471,591 ║ __Supernatural: kompletná 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,454,799 //počet predaných kusov 248,876 ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Dean (Jensen Ackles) v 3. epizodě 5. série "Bůh je mrtvý" nazval archanděla Rafaela (Lanette Ware) andělem z Źelv Ninja. Mezi Želvami Ninja má jeden jméno Raphael. (GreatestFan)
  • Dean (Jensen Ackles) nosí svůj přívěšek nejčastěji na černém koženém řemínku, ale v několika dílech jej můžeme vidět zavěšený na stříbrném řetízku. (TaNya_)
  • V seriálu je ze všech andělů nejmocnější Michael, který je zároveň nejstarší, přičemž druhý nejstarší je Lucifer (Mark Pellegrino). Podle Bible je však nejstarší i nejmocnější Lucifer a Michael ho o apokalypse porazí pouze s Boží pomocí. To je v rozporu s příběhem Supernatural, kde je Michael sám vládce nebe, protože Bůh nebe opustil a věří, že když Lucifera sám zabije, tak se vrátí. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama