Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Scott psychiatrovi vysvětluje, že má schopnosti. Psychiatr mu nevěří, a proto Scott odchází domů a při cestě je zabit. Dívka Ava má vizi, ve které Sam odjíždí autem a vloupe se do domu, kde je nastražená past. Ava chce Sama zastavit. Ten zjišťuje, že v USA existují celkem 4 lidé, kteří mají "médium", a narazí právě na kluka, který byl při cestě domů ubodán. Ve městě, kde se událost stala, na sebe narazí Ava a Sam, kterého Ava ho varuje, že zemře. Poté, co na Sama zaútočí lovec Gordon, je zle. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak se nám to pěkně začíná rozjíždět. Konečně se dočkáme odhalení toho co tatík řekl Deanovi. Opět se objevuje psychologický lovec Gordon, který je na lovu super děcek a jde i po Samovi. Akční, zajímavé s krvavou démonickou koncovkou. Gordon na chvíli mimo hru, ale v příští řadě se s ním opět setkáme. Hodně dobrý mytologický díl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Keď Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) utekajú pred Gordonom, si všimnete, že Dean spadne do priekopy. Tvorcom seriálu sa to páčilo a ponechali to. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama