Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lovkyně Olivie spí a probudí ji zrnění televize a blikání žárovek. Podle měřiče najde v místnosti ducha. Mezitím Bobby zjistil, že je možné, aby andělé vytáhli duši z pekla. Bobby se Olivii už 3 dny nemůže dovolat, a proto s Deanem a Samem jedou za ní. Sam na záchodech potká agenta Henricksena, který ho začne vinit za svou smrt. Sam ale není jediný, kdo zažije setkání s někým známým. Bobby uvidí dvě holčičky, které údajně mohl zachránit, a Dean uvidí někoho známého... (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další bomba díl v pořadí. Duchové mrtvých kteří lovci nedokázali zachránit se přicházejí pomstít. Nakonec se našim borcům sice podaří vše zachránit na poslední chvíli, ale to byl pouze začátek velkého boje. V tomhle dílu se nám objeví opět staří mrtví známí z minulých řád což docela potěšilo. Na konci se dozvíme o co vlastně jde, a, tohle byl teprve začátek velkého boje. Lilith totiž prolomila pečetě a až otevře poslední tak bude osvobozen Lucifer. Velký boj o pečetě začíná a mytologie se nám rozjíždí na plný pecky. Tento díl měl neskutečnou akci a dává nám tušit velké věci do budoucna. Hra teprve začíná a bude to velká jízda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If He doesn't exist, fine. Bad crap happens to good people. That's how it is. And no rhyme or reason, just random horrible, evil. I get it. Okay? I can roll with that. But if He is out there, what's wrong with Him? Where the hell is He while all these decent people are getting torn to shreds? How does He live with Himself? You know, why doesn't He help?" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Keď Dean (Jensen Ackles) počuje o apokalypse, povie „Road Trip! Grand Canyon, Star Trek Experience ... Bunny Ranch.“ Bunny Ranch je jedným z mála legálnych verejných domovov v púšti v Nevade v Spojených štátoch. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama