Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean s Castielem vyrážejí hledat Boha. Sam zavolá Bobbymu, protože v televizi viděl záběry z místa, kde se objevily věci, které oznamují začátek apokalypsy, a proto tam Bobby posílá jiné lovce. Castiel přišel na to, že jediný, kdo jim může říct, kde je Bůh, je Rafaelus. Sama a servírku Lindsey mezitím v baru přepadnou lovci a zeptají se ho, jestli je to pravda, že je démon, a chtějí mu dát napít krve démona... (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bratři se rozdělí a obě dějové linky jsou prvotřídní. Dean s Castielem se snaží chytit archanděla Gabriela a zjistit od něho kde se nachází Bůh. No a Sám se snaží žít normální život,ale moc mu to nejde, navíc ho ve snech navštěvuje jeho mrtvá přítelkyně, ze které se nakonec vyklube Lucifer od kterého se Sám dozví, že on je jeho práva nádoba. Vůbec ten závěr s Luciferem byl naprosto dokonalej a tahle postava vypadá mrtě dobře a určitě se máme ještě na co těšit. S porovnáním s minulým dílem se jednalo o méně akční díl, ale opět výborný. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Bobbyho (Jim Beaver) telefónne číslo je uvedené ako číslo Južnej Dakoty, (605) 555-0172. (Pat.Ko)
  • Predtým ako Sam (Jared Padalecki) zavolal Bobbymu (Jim Beaver), Sam si prechádzal telofónne kontakty vo svojom mobile. Sú tu uvedení Bobby a Chuck, zjavne Bobby Singer a prorok Chuck Shurley. Ďalším známym menom je Adam, s najväčšou pravdepodobnosťou Adam Milligan, nevlastný brat Sama a Deana (Jensen Ackles). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama