Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na policejní stanici zemře policista, který si ze sebe začne strhávat kůži a následně se rozteče. Poté zemře policista, který měří rychlost na silnici a celé tělo mu pokryjí vředy. Bratři navštíví třetího policistu - Eda, který tvrdí, že je na řadě a skutečně je - zemře tak, že mu hlavu rozežerou kobylky. Jediná věc, která by tato úmrtí mohla způsobit, je Mojžíšova hůl. Castiel ví, kdo hůl má, a musí ho s bratry zastavit, než napáchá větší škody. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo tak tenhle díl byl dost super. Objevují se informace o nebeských zbraních, jako je Mojžíšova hůl, solný šutr atd. V nebi řádí občanská válka, objeví se i archanděl Rafael, který je pěkný šmejd. Dočkáme se andělský bitky, mezi Rafaelem a Castielem. No, ale rozhodně co je na tomhle díle nejzajímavější, tak je, že se objevil anděl Balthazar, který se ještě několikrát objeví a který bude patřit rozhodně mezi nejzajímavější postavy této řady. Skvělá podívaná. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (14)

  • Zatiaľ čo sa Dean (Jensen Ackles) modlí ku Casovi (Misha Collins), fľašu piva počas celej scény drží v ľavej ruke, no v jednej chvíli ju drží v pravej. (Pat.Ko)
  • Interiér Balthazarovho domu (schodisko a vchodové dvere) je rovnaký ako interiér domu Reginy Millovej zo seriálu Kde bolo, tam bolo (2011). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama