Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Baletka zemřela tak, že se utancovala k smrti. Boty, které na sobě měla, byly totiž prokleté. Sam a Dean se vydají najít boty. Když boty najdou, zjistí, že pochází z místního obchodu. V obchodě zjistí, že majitel otevřel tajný sklad nadpřirozených věcí a postupně je prodal. Sam a Dean se vydají předměty hledat, než ublíží někomu dalšímu. Bohužel magické předměty nejsou to jediné, co ve městě zabíjí – do města se dostali i Leviathani. Leviathani se o bratrech dozví dřív, a proto musí vymyslet, jak je zastavit. (Varan)

(více)

Recenze (2)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prokleté předměty plus Leviatani, no moc překombinované a tahle dvojka Leviatanů byla ta nejsměšnější co zatím byli k vidění. No a tak na konec nejzajímavější na celém dílů byl úplný závěr, kdy zjistíme, že Leviatani sežrali Franka. Koukatelný, ale Leviatani na to jaký to jsou super příšery, tak zatím nic moc projevování, snad se to změní a konečně přijdou s něčím pořádným. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dean Winchester - Dancers. They are toe shoes full of crazy. I saw Black Swan. Twice. Hot tutu-on-tutu action. Come on, Sam, what's wrong with you? Sam Winchester - Wow. The depths of your... ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Keď Deana (Jensen Ackles) hypnotizujú baletné topánky, Sam (Jared Padalecki) ho nazve "Baryshnikov". Michail Nikolajevič Baryšnikov je rusko-americký tanečník a choreograf. Často je citovaný ako jeden z najväčších baletných tanečníkov v histórii. (Pat.Ko)
  • Sam (Jared Padalecki) sa identifikuje operátorovi 911 ako Bruce Hornsby, je to rockový muzikant a skladateľ. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama