Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři ve své skrýši najdou mučírnu pro démony a také najdou film, na kterém se ukazuje, jak vyléčit démona, což je zároveň třetí a poslední zkouška. Metatron se spojí s Castielem a řekne mu o třech zkouškách, které by nadobro mohli zavřít brány nebeské. Bratři se rozhodnou vyléčit démona Abaddona, kterého kdysi rozřezali na kousky. Aby toho nebylo málo, Crowley zavolal bratrům a řekl jim, že pokud nepřestanou se zkouškami, zabije všechny lidi, kterým kdy bratři pomohli. Abaddon toho využije k útěku a Crowley bratrům přes SMS pošle souřadnice jeho prvního útoku – Indiana. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's the line? Saving people, hunting things, the family business. Well, I think the people you save, they're how you justify your pathetic little lives. The alcoholism, the collateral damage, the pain you've caused. The one thing that allows you to sleep at night, the one thing, is knowing that these folks are out there, still out there, happy and healthy because of you, you great, big, bloody heroes. They're your life's work and I'm gonna rip it apart piece by piece. Because I can. Because you can't stop me. Because when they're all gone, what will you have left?" ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Názov epizódy je názov pre klasický formát epizódy v televíznom seriáli. V tradičnej epizóde so zábermi z minulých častí používajú scenáristi nedôležitý príbeh na to, aby pripomenuli divákom minulé epizódy (čo bolo užitočné na dobehnutie udalostí, keďže epizódy neboli k dispozícii). Seriál Hviezdna brána SG-1 (1997), v ktorom hrala Amanda Tapping (Naomi), mal mnoho takýchto epizód so zábermi z minulosti. Tu tím Supernatural vzdoruje klasickému formátu tým, že pokračuje v dejovej línii, no zábery z minulosti sú využité. (Pat.Ko)
  • Metatron (Curtis Armstrong) hovorí Castielovi (Misha Collins), že "Eugenie's v Ojai majú najlepšie karamelové jablkové palacinky". Ojai je malé mesto v okrese Ventura v Kalifornii, asi 83 míľ severozápadne od Los Angeles. Zatiaľ čo Eugenie's sa zdá byť vymyslený, v Ojai a okolitých mestách je niekoľko kaviarní a reštaurácií, ktoré sú známe produkovaním skvelých palaciniek. (Pat.Ko)
  • Crowley (Mark Sheppard) používa sériu kníh "Supernatural" na nájdenie ľudí, ktorých zachránili Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles), najprv Tommyho z 1. série, potom Jenny zo 7. série. Chuck Shirley, autor knižnej série "Supernatural", však na konci 5. série 'zmizne', čo znamená, že Crowley sa o Jenny nemohol dozvedieť z kníh. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama