Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Metatron podrazil Castiela a převzal nadvládu v Nebi. Dean přivezl Sama do nemocnice, jenže Sam umírá, a proto Dean v nemocniční kapli poprosí všechny anděly o pomoc – anděl pomůže jemu a Dean andělovi. Metatron sebral Castielovi jeho andělské schopnosti, a proto se z něj stal člověk, kterého chtějí někteří andělé zabít. S Deanem se spojí anděl, který mu řekne, že Samovi pomůže, ale na oplátku chce od Deana ochranu. Castiel se seznámí s Hael – padlým andělem (není myšleno metaforicky), která mu řekne, že se vždycky chtěla podívat do Grand Canyonu. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Keď Castiel (Misha Collins) kráča po ceste v lese, popis označuje miesto ako "Longmont, Colorado." Longmont, Colorado sa nachádza pri úpätí predhorí Rocky Mountains, teda na pláni. V Longmonte nie je žiadny les. Celé územie je zastavané. (Pat.Ko)
  • Sean Tyson, ktorý v tejto epizóde hral „truckera“, sa predtým objavil v epizóde Dead Man's Blood (2006), v tejto epizóde je tiež uvedený ako „Trucker“ (aj keď pravdepodobne ide o úplne inú postavu). (Pat.Ko)
  • Táto epizóda má rovnaký názov ako pieseň z muzikálu „Annie“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama