Reklama

Reklama

Druhá liga

  • Německo Eine Andere Liga (více)
Trailer

Obsahy(1)

Režisérka tureckého původu Buket Alakus, držitelka několika ocenění za film Anam (2001), vypráví citlivý, humorně laděný příběh o lásce k životu, o odvaze, které je k lásce třeba i o umění člověka být spokojený sám se sebou, i když si vůbec nepřipadá dokonalý. Ceny: Emden MFF 2005: Emdenská filmová cena (Buket Alakus); Festival Maxe Ophülse 2005: Cena diváků (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Enterprise 

všechny recenze uživatele

Na německé poměry nadprůměrný film, vyprávějící příběh o mladé holce (a zanícené fotbalistce) na kterou dopadne těžká rána osudu a ona se musí (i přes počáteční sebedestrukční pocity) naučit žít se svým fyzický hendikeptem. Film obsahuje hodně úsměvných momentů - dialogy mezi otcem a dcerou, "námluvy" v podání Kena Dukena. Karoline Herfurth sice pohybové nadání má, ale fotbalistkou asi nikdy nebude, proto i scény ze zápasů jsou natočeny, tak jak jsou natočeny. Celkový výsledek - slušně strávená hodina a půl. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí jsem z toho měla divné pocity, po druhém jsem tomu začínala rozumět a až při třetím jsem v tom našla něco speciálního....Někoho možná zprvu nezaujme příběh, ale je to vlastně strašně "milé" ... Je to taková story trochu komplikovanější hráčky fotbalu, jejího trenéra, který nechápe o co tady jde a jejího otce, který by si ji nejradši s cílem chránění držel doma zavřenou v pokoji (ano, jen na začátku) .... A pak se to všechno najednou změní.... ()

Reklama

Galerie (11)

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama