• WANDRWALL

Líbilo se mi, že si herci ani tvůrci nehrají na vysoké ani nízké umění, ale pěkně na to střední.(29.3.2011)

Poctivá studiová pohádka. Orientální téma, zpracované Pavlou Slancovou, symbolem sourozenecké svornosti a rezavějící dýkou připomene českou klasiku Třetí princ. Výměna dětí za štěňata je vskutku jednoduchá zápletka a až moudrý ptačí král nachytá divícího se sultána při netradičním menu – okurce nadívané perlami. “Výměně dětí za štěňata ses nedivil tak jako okurce nadívané perlami…“ Kulisy, kostýmy a hlavně herecký projev (především Ondry Vetchého) udrží divákovu, nebo aspoň moji, pozornost.(16.2.2010)

Líbily se mi kostýmy i kulisy.(14.2.2010)

• Terva

Ondřej Vetchý jako sultán v arabské pohádce....(5.7.2011)

• PollyJean

Dosti špatná pohádka s topornými studiovými efekty (nejhorší jsou démoni představovaní zkreslenými hlasy a barevným dýmem, fakt síla), kupodivu se v ní v malé roličce vezíra s dlouhým vousem objevuje i Boris Rosner, ačkoli zde není v hercích uvedený.(14.2.2010)

• Smejdik

Hrozné, ale zas tak jsem se u toho nenudil. Prostě pohádka po obědě :)(14.2.2010)

• jakoby

To je pohadka ve ktere rekne muslimka "Jezisikriste to je krasny ptak " a jsou tu levne kulisy a divne kourove efekty....(8.8.2011)

Poctivá divadelní pohádka se solidními hereckými výkony, možná je místy až moc nudná a chvílemi přepnutá, nicméně je hodně moralistní a hodná k zamyšlení, možná je paradoxně určená spíše dospělým než dětem, které bude spíše nudit. Hodnocení: 55 %(12.12.2011)

Solidní studiová záležitost. Ke konci si všimněte, kterak sultán ke stolu přichází, před sebou okurku a dvě rajčata :](18.2.2010)