Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Posrání strojů. Ultrašpatné všecko. Ultrašpatný scénář, režie, herecké výkony, triky a cokoliv dalšího si dosadíte. Totální demence. Nechápu, kde se v takové sračce objevilo tolik docela známých herců. Ale pro zasmání a kroucení hlavou super!

jsed

jsed (hodnocení, recenze)

Je to sranda, ze tolko ludí to videlo a samý odpad. No co, my ludia sme casto masochisti... Ja som to nevidel...

72M10

72M10 (hodnocení, recenze)

Tak tohle byla strašná kravina, tolik logických děr a tak strašnou grafiku jsem naposledy viděl v nsetvuře z hlubin ona však nebyla tak zábavná :-)

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Jej málem sem zapoměl.Asi jeden z nejhorších filmu co jsem kdy viděl ale jako komedie supr.Jelikož mne to strašilo v noci cpu sem své žvásty abych se zbavil té pachuti po té hrůze

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Hmm čekal sem že na Nova Cinema večer neuvidím nějaký skvost filmové kinematografie avšak byl sem překvapen.Skvělý závan osmdesátek si říkám a pak po zkončení kroutím hlavou WTF? To myslel někdo vážně? Tenhle čistej amatérismus jsem schopen s pomocí lidí z místní hospody,movie makeru,papundeklu,kousku louky v oboře a cc 8000 czk natočit také

Víteček

Víteček (hodnocení, recenze)

Tohle je můj oblíbený film. Je to asi ten nejhorší film, co jsem kdy viděl. Ale je to příšerná sranda.

Wothan

Wothan (hodnocení, recenze)

Nic horšího jsem nikdy neviděl. Ale na druhou stranu docela jsem se i zasmál - například když se "hrdinové" schovávají za ohromný do krajiny naprosto se nehodící balvan a ten se při letmém doteku "herečky" hýbe ... :)))

Petan_cz

Petan_cz (hodnocení, recenze)

To je fakt silny kafe... nemam nejak silu to cely dokoukat. Clovek nevi jestli se ma smat nebo brecet nad tou trapnosti

MajklM...

MajklM... (hodnocení, recenze)

To je úlet... Obdivuji tvůrce filmu, podepsat se pod takovou hovadinu, chce opravdu kuráž.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Filmy hodnocené od "Odpad" a ž po "*****" stojí za podívání. Já se u nich taky neskutečně bavím co je to za hovadinu :-))

Reklama

Reklama