Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

waits 

všechny recenze uživatele

Chacha. Ale jo, jednu hvězdu dám, byla to docela legrace. Nejvíc jsem si užil tu soustředěnou střelbu z nekonečných zásobníků tváří v tvář robotům, které vypadají jako novodobá pocta Edu Woodovi, ale podobný je celý film. Hercům samozřejmě nevěříme, že bojují s počítačovou animací za doprovodu legračních synezaátorů, ale aspon můžeme sledovat, jak se snaží zahrát tu kterou scénu na přání režiséra (marně). A ta nervozita, jestli odstartují! Režisér bude asi pěkný kvítko, budu si od něho muset něco sehnat, filmografii má obsáhlou. ()

Newman_xf 

všechny recenze uživatele

I v rámci guilty-pleasure velmi slabé... pár světlých wtf momentů a dementních dialogů se sice najde, ale.. no prostě * za Paula Logana, asylum klasika, který hodí 2 salta, pak zakalí a za svůj mizerný herecký výkon si pravděpodobně vyslouží hlavní roli v megapirani (mnohem větší zábava) a v terminators (ještě větší zábava). Pro ty co nevědí co je to guilty-pleasure kategorie - nebrat, je to plné dementních dialogů a wtf momentů :D ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jeden z nich mne videl a jen tak prosel tak sem usoudila ze maji na praci dulezitejsi veci nez nas zabijet! Wynorski proste kasle na vsechno a jede si dal svou nekompromisni trash ligu a mne se i tenhle kousek libil natocil uz sice i lepsi veci i tak je to porad velka sranda navic zabari z Asylum by si z toho meli vzit mustr jak se toci filmy s minimalnim rozpoctem triky opet slusne sice ti roboti trochu evokuji valku svetu ale to je detail par hlasek opet velmi hutnych z nichz nejlepsi je ta na konci cekaj na nas suchy saty a teply jidlo neco co ty stroje nedoceni: oni se vrati z jine laborky v jiny cas nezvratne se uz nezmeni to zni az zlovestne a schvalne na jaky film je to asi odkaz hm? Jim se toho proste neboji a vy vsichni chytraci co nepoznate kvalitni spatny film dete do haje zelenyho mam chut na protest demonstrativne soupnout vsem Wynorskiho filmum 5* ale na druhou stranu zase spetka objektivity ve mne jeste zbyla takze zustanu u standartniho hodnoceni nazdar kritici kdyz vite dopredu ze to bude sracka tak na to nekoukejte! ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem samozvaný televizní veterán, chtěl jsem zkusit tenhle film jako test své výdrže. Po třiceti minutách jsem vypnul bednu a šel se na toaletu vyzvracet. Chápu, že autor tohohle déčka asi neplánoval převzít oskara, ale jak vůbec mohl přemejšlet o návratnosti téhle investice? Nápad by byl alespoň za těch 10%, ale efekty na úrovni programátorských schopností Gustíka Šarapatky ho srážejí do záporných čísel. Když připočítám další neuvěřitelnosti, dalo by to obor čísel iracionálních. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Možná když bych den předtím neviděl Invazi světů, tak bych s hodnocením nešel tak "vysoko", ale takhle... Příběh primitivní, efekty laciný, dialogy stupidní, ale sem tam se nějaká ta perla našla ("Uvidíme jestli se nám postaví, a když jo, musíte zasáhnout... :-) ). Ale ty pistole, ty mě teda pořádně sr*li! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)

Reklama

Reklama