Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem decentním fandou Blackových ujetých exhibic, při lehkém prznění náboženství nebývám nijak zvlášť pohoršen a tak jsem se na Nacho Libre docela těšil. Jenže při sledování snímku se kolem mne nenápadně rozprostřela nuda, ve většině vtipů jsem spolehlivě zachytil absenci humoru a ani těch pár povedených fórů z ringu mi nezabránilo v pocitu z promrhaného času. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Skvěle napsaná a výborně zahraná role kuchaře/zápasníka Nachoa. Jack Black předvedl šmrncovní komediální výstup a s naprostým přehledem se prořítil celým filmem(snímek stojí v podstatě na něm). Dle mého názoru získalo mnoho scén své kouzlo a vtipnost až díky přítomnosti Blacka, který nezapomenutelným způsobem zazpíval ódu na bojovníka Ramsese(asi nejvtipnější moment filmu). Netroufám si odhadnout, kam by se snímek propadnul, nebýt tohoto komika z Kalifornie. Nacho Libre mě zachytil asi v tom nejlepším rozpoložení, protože jsem ho zhltnul doslova jedním dechem, dostal mě fenomenálním výkonem Jacka Blacka(na svoji postavu předvádí dost šílené věci alá wrestlemania - na druhou stranu je možné, že ho v akrobatických a choreograficky náročných scénách zastupoval doubler), se kterým prostě nelze nesympatizovat. Bavil jsem se. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/99 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Já mám magorský komedie většinou rád, ale tady jsem se téměř nezasmál. Dokážu si představit vyšší hodnocení, než dávám já, ve dvou případech: a) jste pod vlivem (alkohol, omamné látky, ...) nebo b) jste oddaní fanoušci Jacka Blacka. V mém případě neplatila ani jedna z variant. Black se snaží, ale tentokrát mě prostě nepřesvědčil. Díky alespoň za jeptišku, jejíž sledování mě až do konce neomrzelo. 40 % Oblíbená část- "Jaks mě tady našel?" ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Komedie s populárním americkým komikem Jackem Blackem stojí na svérázné stylizaci vycházející ze světa mexického wrestlingu a jeho maskovaných bojovníků. Film se pohybuje na hranici výsměšné parodie a okouzlené pocty, což umocňuje dějová kostra vystavěná podle tuctových klišé snímků o náruživých bojovnících, kteří hledají svůj sen v ringu. Výsledek není třeskutě vtipný, jako Blackovy jiné filmy, ale svou naivní uhrančivostí a trapnou heroičností staví osobitý pomník luchadorům. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Film bol čiastočne inšpirovaný Frayom Tormentom, alias Padre Sergio Benítez Gutiérrez - mexický kňaz, ktorý 23 rokov zápasením získaval peniaze pre svoju farnosť. (Smok)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom "Toast". (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama