Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pocit rozpačitého přemýšlení převládá nad předpokládaným bránicovým výronem - i když se Black poctivě snaží, s nijakým scénářem mu to neklape. Hess se stal karikaturou sama sebe: V honbě za přemírou divnosti zapomněl zůstat zdravě divný. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,197,993Tržby Celosvetovo $99,255,460Tržby za predaj DVD v USA $46,353,575 //počet predaných kusov 2,617,525 ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Spojení nejšílenějšího komika s nejšílenějším režísérem by přece mělo dopadnou šíleně skvěle! Kdepak, šeď a nuda. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem měl rád ujeté komedie, ale Nacho je úplně v jiné rovině. Ujetá, naprosto absurdní a stupidní kravina, která je chvílema "tak moc," že už to není ani vtipné. Jediný podobně zaměřený film je asi "Zoolander." Jack Black vládne celému filmu a bez něj by to vůbec nemohlo vzniknout, bohužel ten jeho sidekick většinou vtipnej není, a to má dost hodně prostoru. Ostatní herci jsou ale skvěle vybraní, třeba ten tlustej kluk je fakt hodně komickej. Hraje k tomu hudba hodně do pohody, ale nedivím se, že má "Nacho Libre," tak nízké hodnocení, jelikož obsahuje humor, který opravdu nemůže sednout každýmu. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Komedie s populárním americkým komikem Jackem Blackem stojí na svérázné stylizaci vycházející ze světa mexického wrestlingu a jeho maskovaných bojovníků. Film se pohybuje na hranici výsměšné parodie a okouzlené pocty, což umocňuje dějová kostra vystavěná podle tuctových klišé snímků o náruživých bojovnících, kteří hledají svůj sen v ringu. Výsledek není třeskutě vtipný, jako Blackovy jiné filmy, ale svou naivní uhrančivostí a trapnou heroičností staví osobitý pomník luchadorům. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ma rozhodne dobrej a originalni napad, vcelku hezkou hudbu, pekny lokace a Jacka Blacka, kterej se na tohle presne hodi. Problem je, ze tvurci zapomneli na vtipy. Sice tu par slusnejch forku je a celej film je docela v pohode, ale vzhledem k tomu, ze je celej film slozenej bud ze scen z klastera nebo z ringu, zacne se to vse po case opakovat. Ale nekteri wrestleri jsou docela v pohode. A prekvapilo me, ze tu nemel cameo zadnej Blackovo kamarad, jako treba Stiller. Mohlo to bejt lepsi. Tak po druhym skouknuti, kdy uz jsem tolik necekal, jsem se bavil vic a hvezdicku pridavam. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nedostihující úroveň svého předchůdce (NAPOLEON DYNAMITE), ovšem stále těžící z originálního pojetí humoru Jareda Hesse, jen s tím rozdílem, že vtípky zde jsou pouze na jedno použití. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Skvěle napsaná a výborně zahraná role kuchaře/zápasníka Nachoa. Jack Black předvedl šmrncovní komediální výstup a s naprostým přehledem se prořítil celým filmem(snímek stojí v podstatě na něm). Dle mého názoru získalo mnoho scén své kouzlo a vtipnost až díky přítomnosti Blacka, který nezapomenutelným způsobem zazpíval ódu na bojovníka Ramsese(asi nejvtipnější moment filmu). Netroufám si odhadnout, kam by se snímek propadnul, nebýt tohoto komika z Kalifornie. Nacho Libre mě zachytil asi v tom nejlepším rozpoložení, protože jsem ho zhltnul doslova jedním dechem, dostal mě fenomenálním výkonem Jacka Blacka(na svoji postavu předvádí dost šílené věci alá wrestlemania - na druhou stranu je možné, že ho v akrobatických a choreograficky náročných scénách zastupoval doubler), se kterým prostě nelze nesympatizovat. Bavil jsem se. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/99 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem decentním fandou Blackových ujetých exhibic, při lehkém prznění náboženství nebývám nijak zvlášť pohoršen a tak jsem se na Nacho Libre docela těšil. Jenže při sledování snímku se kolem mne nenápadně rozprostřela nuda, ve většině vtipů jsem spolehlivě zachytil absenci humoru a ani těch pár povedených fórů z ringu mi nezabránilo v pocitu z promrhaného času. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Dobrá volba, když máte chuť na něco opravdu praštěného a přitom milého. Celý film samozřejmě stojí a padá s Jackem Blackem, který je fakt boží - jeho neskutečně entuziastický Nacho mi značně zlepšil náladu. Potěší i malebná kamera a hlavně písničky mého oblíbence Becka. *** 1/2 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No sledovat pupkatýho Jacka Blacka jak bitkaří ve směšným oblečku s holým pupkem jako wrestler nebyl zrovna muj sen, ale nakonec ty bitky jsou docela vtipný a některý jeho pohybový kreace fakt krutý, jenže to po nějaký době přestane být zajímavý, když je to poněkolikátý a příběh je fakt totálně dementní a bohužel to nemá skoro žádnou gradaci, furt to jede po stejný linii. Je to docela škoda, mohla to být určitě dobrá komedie, kdyby se to pořád nesnažilo o děsně vtipný gagy a přitom to pořád jen opakovalo to co už sme mohli v nějaký variaci ve filmu vidět ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

"Encarnacio-hooooon ... Encarnacio-ho-ho-ho-ho-ho-hon ... Encarnacion ... *Diduliduliluli!* ... Encarnacio-ho-ho-ho-ho-ho-hon" ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Hmmm.... kde nic tu nic... zleva zprava... oár světlých okamžiků od J.Blacka a třešinka na dortu v podání epizodní pidiminirole Petera Stormare... jinak? Nic... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čo na to povedať. Trošku slávy, možného záblesku a aj herecké umenia v King Kongovi a Black sa nám púšťa do ďalšej priemernej americkej tuctovky, ktorými sme každý už presýtení. Príjemné pobavenia so životnosťou jedného zhliadnutia. To je všetko. Ľahký až absurdný humor, nejaké to slabé morálne ponaučenie a inak nič. Okrem sexi mníšky. :) 50%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrný film, který nad průměr vytahuje snažící se Jack Black, ale ani on to nezachrání. Je to prostě na jedno zhlédnutí a následné postupné zapomenutí. Hlavně po úžasnym Napoleonu Dynamitovi je to docela zklamání. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Neokúkané téma, originálne prostedie, za volantom režisér Napoleon Dynamita, na kapote Jack Black v leginách a film bez jediného geniálneho joku! [Smutný smajlík] Kvalitných komédii je poslednou dobou ako šafránu, tak vďaka aspoň za priemer, ktorý sa snaží. 60% ()

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama