Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celovečerní snímek na motivy seriálu společnosti FOX, family guy. Stewie nevěří, že se mohl narodit někomu tak tupému, jako je jeho otec Peter. Proto když zahlédne muže, který mu připomíná sebe sama, vydá se ho hledat. Film je plný gagů, fekálních a homosexuálních vtipů, ostatně jako všechny episody family guy :) (Balvanos)

Recenze (65)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Celovečerní Family Guy trpí Simpsonovským syndromem - téměř jakákoli řada seriálu je výrazně lepší než celovečerní film... Bohužel... Podobné filmy: Simpsonovi ve filmu, Futurama: Bender's Big Score, Futurama: The Beast with a Billion Backs, South Park: Peklo na Zemi, South Park: Imaginationland ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Již běžné epizody Family Guye nikdy nestály na ději (na rozdíl třeba od Simpsonů, Futuramy a i South Parku), ale na okamžité komice především vizuálních gagů a vražedné kadenci popkulturních odkazů. Zde je to dějové vakuum roztaženo na stopáž celovečerního snímku. Od tvůrců je místy zřetelná až křečovitá snaha o vtipnost a ne vždy se to daří. Ne že by zde nebyly skvělé gagy - jsou, ale převážně jde jen o variace na již použité scénky ze seriálu a to nestačí. Navíc celá Griffinovic rodinka je odsunuta dosti do pozadí a celý děj je jen o Stewiem, což překvapivě není klad, jelikož s tím "motherkillerem" ze seriálu nemá po většinu doby nic moc společného (což pravda vychází z "děje"). Ve své podstatě se jedná o zcela zbytečnou záležitost, která svět Family Guye nikterak neobohacuje. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Oproti seriálu mnohem slabší, jelikož se tento film nevzdaluje jeho pojetí, tzn. že příběh je dosti chabý, ale je obohacen řadou geniálních gagů, které jsou v podobě seriálu neodolatelně vtipné, ale na celovečerní stopáž to je přece jenom trochu málo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja teda nevim, vetsina tu zvani, ze to neni tak paradni jako serial, jenze tohle jsou pouze slepeny tri dily (28, 29 a 30) ctvrty serie, samozrejme s pridanejma scenama, aby to drzelo po hromade. A nutno rict, ze pribeh po hromade drzi docela solidne a celej je hlavne zamerenej na Stewieho. Jinak nema cenu tu moc okecavat, proc 5*, staci se podivat na podrobnejsi komentar primo u serialu, jelikoz tady plati to samy. Proste dokonala zabava s dokonalejma forama. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Celovečerní film Family guy? To mi nepřijde jako příliš dobrý nápad, Family Guy sice vládne skvělým (ale za to opravdu skvělým) smyslem pro humor, avšak neobsahuje dostatečný příběhový potenciál, aby se z něj dal utvořit plnohodnotný film. Jakoby to nestačilo, přišlo mi, že i zdejší vtípky nebyly tak dobré jako běžně v seriálu, jediný, který mě opravdu rozesmál byl, jak Lois řekla: "Like the time he spent Meg's college money on that medieval catapult" a následně se ukázal katapultovaný, letící Peter nad střechami domů :) Celkově, třebaže Untold Story mě spíše zklamalo, byl to pořád Family Guy a vcelku nadprůměrná komedie... 7/10 ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, ta kritika je preci jen prehnana. Neni to sice tak uderne a peprne jako samotny serial, ale porad jde o Family guye a hlavne milacka Stewieho, toho naseho prevteleneho Henryho Higginse :)... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Film Family Guy značně pokulhává za seriálem. Působí to, skoro jako kdyby se slabé vtipy, pro které nezbylo místo v seriálu nashromáždily a byly poslepovány v tento film. Vypadá to, že i tvůrci si byli vědomi chabého scénáře a tak je tam kde chybí fór nějaká ta vulgarita. Humor je zde nahrazován prděním a, či slovíčkem fuck. To Simpsonovi na sebe dokáží strhnout pozornost i bez toho. Nemám nic proti vulgárním vtípkům, například film South Park či Borat je jimi přesycen, jenže tam nejde o cíl, ale prostředek. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám, ale i tak jsem se bavil královsky. Ďábelský mix Simpsonových a South Parku a kdoví čeho ještě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Já neměl vůbec pocit, že by to trpělo 'simpsonovským' syndromem slepených dílů a nekonsolidovanosti děje. Naopak, přestože The Untold story doopravdy JE papier mâché tří dílů, nepůsobí v žádném případě roztrhaně. A co si budeme povídat.. Stewie a Brian jsou dokonalí. :P ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

aj ked nepoznam serial bavil som sa na desiatkach fakt dobrych gagov.. skoda druhej polovice, ktora prestava ponukat zabavu a len natahuje cas potrebny pre celovecerny projekt..mohli to byt kludne dve casti serialu.. aj napriek tomu velmi funny. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Family Guy považujem za neuveriteľne trefný seriál, ktorý trocha miernejšie ale predsa len celkom otvorene kritizuje, paroduje a znevažuje všetko o čom sme si mysleli že je hodnotné a morálne. Podobným štýlom funguje aj South Park aj keď samozrejme Family Guy je o niečom úplne inom. Seth MacFarlane je pre mňa novodobý guru, ktorého vtipy a gagy si užívam. Tento troj diel natiahnutý do jedného filmu je plný všetkého čo na Family guyovi milujem. Rôzne vsuvky, známe osobnosti, a potom moje obľúbené prvky ako Stewe a Brian ako jedny z hlavných protagonistov a cestovanie v čase. Myslím si, že je to na rovnako vysokej úrovni ako je seriál. Má to skvelé tempo a staré známe postavičky v nových situáciach. Bol som viac ako spokojný. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nenudil jsem se, to ne, ale na druhou stranu momentů, kdy jsem se upřímně zasmál, bylo pomálu.. to, na čem seriál úspěšně staví dvacetiminutové epizody (spousty geniálních gagů a popkulturních odkazů vs. útržkovitost a téměř nulová dějovost) prostě v délce devadesáti minut nemůže zdaleka tak dobře fungovat.. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak tohle na mě nezapůsobilo. Seriál ještě beru, ty gagy na 20 minut vydrží i bez pořádného příběhu. Ale pár trefných narážek pospojovaných necitlivě dohromady 90 minutový film prostě neutáhne a nakonec vám to nepřijde ani vtipné... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dalo by se najít daleko lepších epizod než celovečerní verze o tom jak malý Stewie hledá pravého otce. Jenže duo Brian-Stewie jsem si oblíbil z celého univerza FG a tak jsem se skvěle bavil. ()

zdepapepa

všechny recenze uživatele

Filmek docela ustál onu ošemetnou konverzi z televize na plátno. Natažení na 90 minut (cca 4 díly) uteklo rychle, asi jako standardní díly seriálu. Hodně gagů je zde obětováno s ohledem na dějovou celistvost, což sice omezuje, ale nesvazuje a už vůbec neškodí! Naopak některé vtípky byly svěží jako jarní deštík a celá koncepce "budoucího světa" vyšla na výbornou. Musím uznat že druhou půlku filmu jsem se strachoval aby z toho nevypadlo South Parkovské poučování nástinem budoucnosti, ale když se ukázal opak byl jsem příjemně překvapen a bavil jsem se na úrovni. Navíc nadkoncept "film ve filmu" se v dnešní době taky nevidí často, takže i s tím jsem spokojen... Hvězdné hodnocení však nechávám na samotný seriál. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak som trochu na rozpakoch. Za prvé vôbec niesom nejaký extra fanúšik seriálu. Videl som pár častí no nič svetoborného to so mnou nespravilo. Prdenie, zvracanie a podobný plytký pseudohumor, ktorý neznášam u hraných filmov tu hrá dosť výraznú rolu. Je však zaujímavé, že oproti tomuto hnusu sa vo filme objavilo aj niekoľko veľmi vydarených fórov. Tak ako to býva u väčšiny úspešných seriálov, celovečený snímok na seba nenechal dlho čakať. A tu narážame na obrovský nedostatok, a to že neexistuje žiadny dej. Nemôžem si pomôcť, ale okrem úvodného news a následného kobercového šteku sa scenár zlepil akoby z niekoľkých častí seriálu. Tak sa možno aj vtipné scény dostávajú do sfér trapasov. Na moju obranu som film nevidel za ideálnych podmienok (bus+noťas), no druhú šancu odo mňa (na rozdiel od obdobne zhliadnutých Simpsnov vo filme) už asi nedostane. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Možná by se mi to líbilo o trochu víc, kybych ten film viděla po skončení 4. série, jak bylo zamýšleno. Takhle jsem bohužel strávila hodinu a půl koukáním na "starého" Family Guye, který není nijak extra vtipný, animace pokulhává a plno scén jsem si pamatovala z posledních 3 epizod 4. řady. Né, že by to nebylo vtipné vůbec, ale seriálu se to vyrovnat nemůže. 3* ()

Reklama

Reklama