Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Čerstvě vystudovavší veterinář prohrabující se holýma rukama vnitřnostma neznámého a zjevně nebezpečného tvora cosi-jako-netopýra, konstatující "má to páteř - může to být až čtyřikrát větší", farmář zvící Rourkeho wrestlera a disponující sklípkem výzbroje, za který by se nestyděl ani Steven Seagal, právnička zjevně zžilá s používáním pětačtyřicítky- no zřejmě typický americký venkov. A takhle důvěryhodný konec jsem už dlouho neviděl. Stokrát omletý scénář a očekávané úpadkové efekty - to hovoří za vše. Ale možná právě uvedené věci mě celkem pobavily, viděl jsem mnohem horší. A dávám za pravdu níže uvedeným komentům - čekal jsem alespoň trochu humáč, ale ani v tomhle pohledu jsem nebyl uspokojen..no, 3,5/10 PS1: tyhle obludy by si dala Ripleyová k večeři. PS2: oficiální text dostributora WTF??? ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Po tomto filmu už nemám ani sílu ze sebe dostat co si o něm myslím. Uff , když napíšu hrůza , tak to bude hodně málo, ale já fakt na víc nemám. Film mě tak vyčerpal, že nemám sílu a chuť už nic jiného dělat. Neskutečným průšvihem celého filmu je jeho atmosféra, která není nic jiného než jen nuda. Film není ničím zajímavý, a že je to horor, jsem se dočetl až na obalu DVD. Jo a to jsem ještě nepsal o tom blonďatym indiánovi nebo co to tam pořád pobíhalo - špatný špatný špatný. ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejné malé americké městečko. Žijí si zde obyčejní lidé se svými obyčejnými problémy, jedna velká společnost (tentokrát na výrobu geneticky modifikovaného krmiva), vlastněná místním mafiánem (a samozvaným vládcem městečka) a jako každé malé americké městečko tu taky má svoji hrozbu, která se už už chce rozšířit do celé ameriky. V městečku Host je touto hrozbou malý parazit, který standardně přežívá v dobytčích střevech, nicméně po požití onoho krmiva (viz výše) narůstá obřích rozměrů a přestavají mu kravské hovínka stačit - takže baští na co přijde (a jako každá potvora ví, že lidi jsou nejchutnější). Sice vypadá jako semišovej netopýr, ale to hrdinskému veterináři (uff) a uchylnému farmářovi (který si pro jistotu doma pěstuje zásobu zbraní pro menší vojsko) vůbec nevadí, a nakopou hnusnýmu šmejdu zadek (má vůbec netopýr zadek?) ... Čas od času mě přepadne masochistická touha pustit si nějaké drsné béčko (možná spíš zetko, pokud má abeceda vyjadřovat kvalitu filmu) - abych si pak vážil ostatní kinematografie. A jelikož naše vaše televize s nimi moc nešetří, vždycky se něco najde. Tentokrát to byl velkofilm Larva, který mě z těchto choutek opět na chvilku vyléčil. Ale na všem se má prý najít něco pozitivního, tak snad jedině William Forsythe v roli militantního farmáře... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak. Z filmařské žumpy se vyrojil jakýsi šmejd. Tahle larva se zakuklila a zmutovala ve velké filmové hovno. Naprosto debilní scénář téhle taškařice musel zplodit nějaký po dusičnanech zmutovaný howniwoodský scénáristický polomozek. Což by možná bylo fuk, kdyby vás podobný polomozek z distribuční firmy (zde MagicBox) nelákal pomalu na cosi, co jste ještě v rámci žánru neviděli. Absence opravdového napětí a alespoň minimální logiky děje je završena triky jak z nějakého amatérského videa a celá story pak končí příznačně v jakési stoce. Filmařskou kvalitu a >herecké< výkony nevyjímaje. Padouši nakonec tradičně zhynou tím co si zavařili, klaďáci nejspíš skončí v lůžku a možná se i rozmnoží o nějakého toho zmutovaného šmejda a můžem díky tomu očekávat ještě debilnější dvojku... :-( No, stačí mrkknout na páně Coxovu filmografii... - - - P.S. Něco málo k filmu ještě v "diskuzi"... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Do malého farmárskeho mestečka prichádza nový veterinár. Doktor Eli Rudkus tam ihneď natrafí na závažný problém. Objaví larvy neznámeho parazita, ktoré už zabili niekoľko kusov dobytka. Jedná sa o nový druh, ktorý je mimoriadne agresívny. Zdá sa, že je v tom zapletená spoločnsoť Host Tender Meat, ktorá rančerom dodáva krmivo pre zvieratá. Tá sa však od toho dištancuje. Lenže situácia sa začína vyostrovať. Tento nebezpečný parazit si našiel nového hostiteľa. Začínajú zomierať ľudia. * ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama