Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Obal DVD si hraje na ultratuhý splatter, ale realita je taková, že ve filmu je prakticky krev vždycky akorát na podlaze a monstra, která mi evokují přerostlý padlý list ze stromu, můžou jen těžko u někoho vyvolat respekt. Do toho typicky nezajímavé béčkové maloměsto a ani jedna roztomile zvrhlá scéna, která by stála za zapamatování. Prostě shit ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na odpad to tak hrozné ještě není i když nejděsivější co na tomto filmu je je jeho obal a to, že takovéto filmy dávají jako přílohu do časopisů jako je FilMag. Čekal jsem alespoň, že nepřítel bude slizkej hnusnej larvoun a přitom to bylo cosi neidentifikovatelného placatého přisávající se na lidi a když si to tak vemu ve filmu prakticky nic nechutného nebylo a to bylo to jediné na co jsem se těšil. --- Našel jsem zajímavý parazity v trusu některé z krav... Co ten karboš? - Určitě bude dobrej ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,5milióna║ No hrôza pozerať, céčková produkcia ako vyšitá, dodám: strata času. /0%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

LARVA je dokonalý príklad filmu za 40%. Nič vyložene divácky strašné (kto videl ALTERED SPECIES, bude súhlasiť), na druhej strane ani nič extra dobré. Celkom sympatické a príjemné hororové béčko s monštrami, ktorých vzhľad nikto nemohol myslieť vážne (bojím sa však, že myslel), nezaujímavým hereckým obsadením (tentokrát i vrátane kladnej úlohy pre Williama Forsythea), ale i prekvapivo dobrou atmosférou a štipkou napätia. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/591/#comment-9118 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si poustel tenhle film, cekal jsem to nejhorsi a dostal sem toho plnou davku. Od takovyhleho druhu filmu se sice neceka, ze bude dobrej, ale kvality takovejhle filmu urcujou nechutny sceny. Problem je, ze tady jsou "zaporaci" larvy, ktery po vylihnuti vypadaj jak rozjetej netopyr vyvalenej v hovne. Ale to by se jeste dalo, pokud by pekne masakrovali. Jenze to ne, nechutnejch zaberu je tu minimum a celkove utoku na lidi nebo zvirata tu moc neni. Na hodnoceni "odpad" to neni, jelikoz jsem film prezil, ale vic jak 1* to fakt bejt nemuze. Co bude priste? Zabijacka koala? ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna, která vystihuje celý film. Parta mladých venkovských lidí vyráží na noční procházku za dobytkem. Dvě krásné dívky se vsadí s dvěma burany, že jestli dokážou porazit vola vlastní silou, zatancují jim nahé. "Lákavá nabídka" říkájí si kluci, takže do toho bez přemýšlení jdou. Rozbíhají se a vší silou vráží do vola, který padá na zem. Kluci vyhráli a s dobrým pocitem odchází sledovat tanečky jejich společnic. Bohužel už neví, že vůl byl celou dobu mrtvý, protože v něm byla ukrytá larva, která za pár chvil vyleze z jeho těla a bude zabíjet...!!!! Člověk nemusí být veterinář aby poznal, že když je dobytek mrtvý, nebude čekat na dva idioty, dokud ho neporazí. Buď to si sám lehne než chcípne, nebo v nejhorším případě sám spadne. V tomto duchu film pokračuje až do uplného konce. 10% ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to špatné, kdyby to nebylo tak zoufale bez akce, nudné a pomalé a hlavně kdyby ten dospělý jedinec, z kterého měla jít hrůza, nevypadal jako hýbající se kus hadru. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak. Z filmařské žumpy se vyrojil jakýsi šmejd. Tahle larva se zakuklila a zmutovala ve velké filmové hovno. Naprosto debilní scénář téhle taškařice musel zplodit nějaký po dusičnanech zmutovaný howniwoodský scénáristický polomozek. Což by možná bylo fuk, kdyby vás podobný polomozek z distribuční firmy (zde MagicBox) nelákal pomalu na cosi, co jste ještě v rámci žánru neviděli. Absence opravdového napětí a alespoň minimální logiky děje je završena triky jak z nějakého amatérského videa a celá story pak končí příznačně v jakési stoce. Filmařskou kvalitu a >herecké< výkony nevyjímaje. Padouši nakonec tradičně zhynou tím co si zavařili, klaďáci nejspíš skončí v lůžku a možná se i rozmnoží o nějakého toho zmutovaného šmejda a můžem díky tomu očekávat ještě debilnější dvojku... :-( No, stačí mrkknout na páně Coxovu filmografii... - - - P.S. Něco málo k filmu ještě v "diskuzi"... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem si říkal, že ta atmosféra je opravdu povedená a pokud se povedly i larvy, tak budu spokojen. Bohužel se ukázalo, že larva na obalu DVD je zřejmě z jiného filmu a místo toho tam dali digitální netopýry, takže zbytek filmu byla nuda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Do malého farmárskeho mestečka prichádza nový veterinár. Doktor Eli Rudkus tam ihneď natrafí na závažný problém. Objaví larvy neznámeho parazita, ktoré už zabili niekoľko kusov dobytka. Jedná sa o nový druh, ktorý je mimoriadne agresívny. Zdá sa, že je v tom zapletená spoločnsoť Host Tender Meat, ktorá rančerom dodáva krmivo pre zvieratá. Tá sa však od toho dištancuje. Lenže situácia sa začína vyostrovať. Tento nebezpečný parazit si našiel nového hostiteľa. Začínajú zomierať ľudia. * ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Mutace s sebou nepřináší nikdy nic dobrého. A co teprve, když zmutují takoví The Bats společně se Slugs a Tremors? Ajaj, to je potom průser. Paraziti, co se líhnou v lidském těle, nápadně se podobají netopýrům a na svědomí mají víc obětí než vraždící bonbónky PEZ. Prostě nuda, nuda, nuda. Nebýt Williama Forsythea, nebylo by na tomhle filmu zajímavé vůbec nic. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vďaka chemicky upravenému krmivu sa v mäse kravičiek objavia nové zárodky zmutovaných parazitov. Pár hamburgerov a z človeka v štýle votrelcov vylezú príšery v tvare neforemného listu a zaútočia na celé mestečko. Takéto filmy sa tuším točili v 50tych rokoch ... našťastie. Volalo by sa to Útok vražedných larv. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný ekohoror, který mě kdysi pobavil o trochu více. Škoda, že místo pixelových netopýrů nepoužili mechanické. V 80.letech by tak z toho vznikla klasika, nyní jen další z řady podobných snímků. Na druhou stranu je asi dobré stále poukazovat na zájmy nadnárodních společností a různých koncernů, které jsou schopny se kvůli zisku spojit i s Ďáblem. Jinak mám raději o několik levelů lepší Experiment (2005) či Slimáka (2006), pokud je řeč o rozpáraných krávách, mutacích, krvi, slizu a hnusu... ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

I já jsem se stal obětí Filmagu prostřednictvím jeho DVD přílohy Larva. Na druhou stranu se můžeme z tohtoto filmu- nefilmu poučit! Dyť víte co se vše dnes mele do salámů, párků, rybích prstů a hambáčů :-)) !!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +docela napínavá atmosféra -hodně klíšé, málo akční a když už tak je to trapné/// Takže máme tady doktora, který všechny varuje, ale skoro nikdo ho neposlouchá. Potom tady máme milionáře, který na tom sajrajtu pro krávy vydělává. Jenže krávy se z toho podělaj a na stvětě jsou larvy. A Larvy vesle mutují do něčeho co připomíná zvadlího netopíra. A tak se z toho podělaj i lidi a na světě je průser a teď už to konečně pochopí i zkorumpovaný šerif a o něco později i sám tvůrce. Teď nemyslím tvůrce tohodle nesmyslu ale myslím hlavního záporáka. I když není to někdy jeden a tentýž? Jako atmosféra je docela dobrá a je tu trošku náznak něčeho co jsme viděli v Cabin Feveru. To mě zaujalo. Jenže potom z toho vylezlo něco hodně trapnýho a tak málo nebezpečnýho, že si ty potvůrky podala i parta looseru. Kde se tenhle film hrabe na MosquitoMana, který si v pohodě vyndal SWAT team a ještě se u toho stihl bavit i divák. Tohle je podprůměrné, nijak vyjímečné a navíc špatně zpracované. Takže z toho plyne, že Moskyťák je vítěz./// Celkem 36%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hóóódně slabý horor. Největším sklamáním je podoba samotných larv. Kombinace netopýra a můry fakt nikoho nevyděsí. Z celého filmu dýchá naprostá béčkovost a levnost. Levnost lokací, levní špatní a nezajímavý herci, levné a příšerně digitalní larvy. Navíc jako bonus televizní obraz 4:3. Larvu jsem viděl teprve nedávna. Zhruba před 3 měsíci. A co mi z ní utkvělo v paměti? Vůbec nic. Vlastně něco ano zdlouhavé hloupé vesnické tlachání a opravdu špatné scény s larvama. Navíc v celém filmu není skoro žádná krev a když už tak opravdu jen trochu na podlaze. Žádné zajímavé efekty. Opravdu nic pro co by stálo se na Larvu kouknout. Když už podobný druh filmů tak doporučuju Slimáci. Film se stejně béčkovým názvem ukazuje jak by správně měl zvířecí splatter vyadat. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Larva musí hlavně pro Američany působit jako hodně silný horor, protože v tomto filmu vraždí jejich národní jídlo- hamburger (Né, že bych je taky nebaštil). Na Larvu jsem byl docela zvědavý, díky osobě Tima Coxe, protože jeho pozdější Mamut se mi díky nadhledu a černému humoru docela líbil. Navíc si i tady zahrál Vincent Ventresca jehož přehrávání dodávalo Mamutovi ještě vyšší komediální rozměr. Jenže Larva nestojí na zábavném scénáři jako Coxovo pozdější dílo. Je to prostě jen další laciné béčko, které se odehrává na nudném maloměstě. Ovšem ke vší cti se filmu musí alespoň přiznat, že monstry (Ač logicky špatně natrikovanými) se zde vůbec nešetří. Jenže tvůrci se vůbec nerozšoupli, takže nechutných scén tady je tolik asi jako skinheadů na koncertu Gipsy.cz. Sice sem tam vyskočí potvůrka z bříška nějakého nebožáka, ale s Vetřelcovým obědovým porodem se to nedá srovnávat. ()

Reklama

Reklama