Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho letního rána v ospalém městečku Blackwater v Louisianě udeří meteor do muzea Pleistocene, městečko se začne prudce ochlazovat a 40.000 let starý mamut je vypuštěn do ulic. Speciální agenti Powersová a Whitaker mají 17 hodin na jeho zneškodnění než bude město zpustošeno. Agenti povolají odborníka, paleontologa Dr. Franka Abernathyho, aby jim pomohl dostihnout a ulovit „stvůru“ dříve, než jeho zuřivé běsnění zdemoluje okolní svět. Jak ubíhají hodiny a narůstá počet mrtvých, Dr. Abernathy si uvědomí, že pro záchranu své dcery Jacky a ostatních nevinných obyvatel musí pomoci agentům zničit své vlastní celoživotní dílo. (Intersonic)

(více)

Recenze (89)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To že točia strašnú sračku bolo tvorcom zrejme jasné a tak sa to rozhodli prekrútiť na paródiu, výsledkom čoho je schizofrénna a zmätená sračka. Celé mi to pripomína človeka so zápchou čo sa zúfalo snaží niečo vytlačiť ale nedarí sa a len sem tam unikne nejaký ten prd. Ten parodický podtón je až na úvodné animované titulky a scénu s oživlou rukou len také tušenie a ostatok je iba ďalšia z hromady vtákovín o nebezpečných, hnusne digitálnych zveroch. A fakt, že sa nejaký emzák prevtelí akurát do tisíce rokov skapatého mamuta je ďalším dôkazom prečo votrelci nemôžu ovládnuť našu planétu - lebo sú ešte hlúpejší ako my a to už je slušná pálka. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Vy jste banda sucharů. Mamut je hodně odlehčená komediální blbůstka, která se záměrem ulítle pobavit byla už točená. A to se jí povedlo náramě. Obří slonisko, ovládané mimozemšťany, co z lidí vysává životní energii chobotem prostě musí zaujmout každého správného fandu. Tenhle bizarní zářez do kolonky monster horrorů si pozornost určitě zaslouží, už kvůli krásné Summer Glau a ruce v mikrovlnce. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie s pixelovým mamutem (jo, stop motion by byla lepší volba) nebyla tak strašná, jak se ze zdejšího hodnocení zdá. Varianta na téměř kultovní Lifeforce od T.Hoopera. Jasně, místy se dost pindá, děj se zadrhává, ale zase se tvůrci nebáli zúčtovat se dvěma postavami... Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce a venku se válí hustá mlha...proč ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy s prehistorickými zvířaty zatím moc nenašli velkou oblibu u diváků. Myslím ty s hororovým podtextem. Nevím čím to je, ale digitální potvory vypadají opravdu otřesně a jejímu vzhledu by uvěřilo jen malé dítě, a to by se na to nemělo dívat z morálního hlediska.Největší bombou je, že se tohohle filmu zhostil Tim Cox. Jde o režiséra, který natáčí jen samé filmové braky a je vlastně ostudou tohoto žánru. Ještě jsem neviděl od něho film, který by mě doopravdy zaujal. Film samotný má naprosto nelogický scénář, kdy mimozemská hmota oživí mamuta a ten začne zabíjet obyvatele města. Pokaždé se objeví zcela nečekaně a nikdo ho neslyší. Vím je to k smíchu (dokážete si představit slona jak nepozorovaně a tiše dojde na Václavské náměstí a začne rozdupávat dav???). Co se týče jeho postavy jako takové: jde o digitální naprosto směšnou napodobeninu mamuta, kdy mu nevěříte ani ty chlupy na těle, prostě hrůza. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No nevěděl jsem co od toho čekat ,jestli horor ve stylu Vykoštovač a nebo něco víc. Nakonec se ukázalo že je to v podobném stylu to jest jakási lacinost.špatný triky ,jenže tady je to obalené do sci-fi a hlavně do humoru a to je to jediný co člověku nutí nedávat to do úplného odpadu. Protože občas se tam člověk dobře zasměje. Díky meteoritu oživne mamut co je v ledu v muzeu a vraždí. Majitel muzea s otcem a svojí pěknou dcerou a agentkou FBI ho jdou zastavit. Jsem zvědavý koho tvůrci dalšího nechají oživnout? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Tým zodpovědný za speciální vizuální efekty byl nominován na cenu Emmy. (Terva)

Reklama

Reklama