Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho letního rána v ospalém městečku Blackwater v Louisianě udeří meteor do muzea Pleistocene, městečko se začne prudce ochlazovat a 40.000 let starý mamut je vypuštěn do ulic. Speciální agenti Powersová a Whitaker mají 17 hodin na jeho zneškodnění než bude město zpustošeno. Agenti povolají odborníka, paleontologa Dr. Franka Abernathyho, aby jim pomohl dostihnout a ulovit „stvůru“ dříve, než jeho zuřivé běsnění zdemoluje okolní svět. Jak ubíhají hodiny a narůstá počet mrtvých, Dr. Abernathy si uvědomí, že pro záchranu své dcery Jacky a ostatních nevinných obyvatel musí pomoci agentům zničit své vlastní celoživotní dílo. (Intersonic)

(více)

Recenze (89)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Jsou asi dvě možnosti, jak se dívat na tento film, a to buď jako na sci-fi film o útoku mimozemšťanů na zemi a tak být z filmu nesmírně zklamaný, nebo jako na parodii na filmová klišé, a tak být po skončení filmu spokojený. Já jsem si vybral tu druhou verzi a tak jsem taky dostal. Film nepřináší nic extra zajímavého, ale jako 90 minutová oddechovka, která si velmi solidně dělá srandu ze všech možných horrorových, sci-fi apod. filmových situací a prvků, si myslím dokáže docela dobře pobavit. Navíc herci poměrně "přesvědčivě přehrávají", což filmu kupodivu docela prospívá. Nevím jestli bych o film zavadil nebýt jmen herců hlavních hrdinů filmu, nicméně nejsem vůbec zklamán (a dle zkreslené představy vycházející z hodnocení na CSFD jsem byl poměrně spokojen.). Slušné 3* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keby sa jednalo o čistokrvnú paródiu, tak je tento film prepadákom. Ale mne sa zdá, že to autori nemysleli všetko tak parodicky ako to nakonec vyznelo. Herecké výkony sú tak mizerné, že som niečo podobné už dávno nevidel. Filmové efekty a animácie samotného mamuta vypadajú akoby ich mali na svedomí žiaci základnej školy. No a scenár tohto filmu je vyloženou debilitou. Druhý krát by som sa na to nevydržal pozerať. * ()

Reklama

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Musel som to pretáčať, pretože tolko špatných nelogických hereckých výkonou sa len tak nevidí. Všetko trpí špatným scenárom až po lacné triky, mamut ktorý vysáva svojim chobotom energiu ľudom je pekne trapné. Prišlo to z vesmíru, a zmocnilo sa to mamuta. O horore ani zmienka, trochu sci-fi zabalené do komédie, ale nie vtipnej, dotoho ešte Summer Glau, ktorá aj keď je príťažlivá to celé nezachráni, a všetko tiahne do odpadu Cox, ktorého baví natáčať takéto blbosti. Herci stále rozprávajú o filmoch, buď o E.T, Válke svetov a Braindeade, a ešte nesmiem zabudnúť na ruku ktorá oživne v mikrovlnke, odpad je slabé slovo. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně.. otřesné herecké výkony.. divný scénář, divný střih.. mamut velkej jako kráva se prostě ztratí a najednou objeví před vámi, aniž by si toho někdo všiml.. To neumí ani JAMES BOND! kdybych byl ožralej, zhulenej nebo nějakým jiným způsobem na sračky, třeba by se mi to líbilo, ale jako střízlivej to nemůžu hodnotit jinak než odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmy s prehistorickými zvířaty zatím moc nenašli velkou oblibu u diváků. Myslím ty s hororovým podtextem. Nevím čím to je, ale digitální potvory vypadají opravdu otřesně a jejímu vzhledu by uvěřilo jen malé dítě, a to by se na to nemělo dívat z morálního hlediska.Největší bombou je, že se tohohle filmu zhostil Tim Cox. Jde o režiséra, který natáčí jen samé filmové braky a je vlastně ostudou tohoto žánru. Ještě jsem neviděl od něho film, který by mě doopravdy zaujal. Film samotný má naprosto nelogický scénář, kdy mimozemská hmota oživí mamuta a ten začne zabíjet obyvatele města. Pokaždé se objeví zcela nečekaně a nikdo ho neslyší. Vím je to k smíchu (dokážete si představit slona jak nepozorovaně a tiše dojde na Václavské náměstí a začne rozdupávat dav???). Co se týče jeho postavy jako takové: jde o digitální naprosto směšnou napodobeninu mamuta, kdy mu nevěříte ani ty chlupy na těle, prostě hrůza. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Tým zodpovědný za speciální vizuální efekty byl nominován na cenu Emmy. (Terva)

Reklama

Reklama