Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho letního rána v ospalém městečku Blackwater v Louisianě udeří meteor do muzea Pleistocene, městečko se začne prudce ochlazovat a 40.000 let starý mamut je vypuštěn do ulic. Speciální agenti Powersová a Whitaker mají 17 hodin na jeho zneškodnění než bude město zpustošeno. Agenti povolají odborníka, paleontologa Dr. Franka Abernathyho, aby jim pomohl dostihnout a ulovit „stvůru“ dříve, než jeho zuřivé běsnění zdemoluje okolní svět. Jak ubíhají hodiny a narůstá počet mrtvých, Dr. Abernathy si uvědomí, že pro záchranu své dcery Jacky a ostatních nevinných obyvatel musí pomoci agentům zničit své vlastní celoživotní dílo. (Intersonic)

(více)

Recenze (89)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To že točia strašnú sračku bolo tvorcom zrejme jasné a tak sa to rozhodli prekrútiť na paródiu, výsledkom čoho je schizofrénna a zmätená sračka. Celé mi to pripomína človeka so zápchou čo sa zúfalo snaží niečo vytlačiť ale nedarí sa a len sem tam unikne nejaký ten prd. Ten parodický podtón je až na úvodné animované titulky a scénu s oživlou rukou len také tušenie a ostatok je iba ďalšia z hromady vtákovín o nebezpečných, hnusne digitálnych zveroch. A fakt, že sa nejaký emzák prevtelí akurát do tisíce rokov skapatého mamuta je ďalším dôkazom prečo votrelci nemôžu ovládnuť našu planétu - lebo sú ešte hlúpejší ako my a to už je slušná pálka. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to bude bída, ale na tu 1* to bylo. Přeci jen mizerný byl mamut, dialogy, zrychlené sekvence atd... Ač i tak sem tam sranda jako ozivla ruka. Nejvic mne zaujala účast pohledne Summer Glau (na 25 tu nevypadá), která moc hereckého umu nepředvedla, ale úsměv má odzbrojující. Ta mne překvapila, že ji znám a ona byla v Teorii velkého třesku. 1z5 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keby sa jednalo o čistokrvnú paródiu, tak je tento film prepadákom. Ale mne sa zdá, že to autori nemysleli všetko tak parodicky ako to nakonec vyznelo. Herecké výkony sú tak mizerné, že som niečo podobné už dávno nevidel. Filmové efekty a animácie samotného mamuta vypadajú akoby ich mali na svedomí žiaci základnej školy. No a scenár tohto filmu je vyloženou debilitou. Druhý krát by som sa na to nevydržal pozerať. * ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Cože ? Muži v černém ? Sex důchodců ? Ufoni ? Obživlá ruka ? A konečně mamut ... pancéřový, neprůstřelný, nesmrtelný, bez srsti . A navíc ho ovládají ufoni . A navíc vysává duše . A navíc lační po krvi . Co ? Proboha jaký chorý mozek toto vymyslel ? Horor ? To si dělají srandu ne ? Viděl jsem ledascos, ale tohle je vrchol nevkusu, trapnosti a ubohosti. A animace mamuta ? To i Cestě do pravěku jsem věřil víc. A to děsný přehrávání ? Fakt ne už nikdy víc. Chci vrátit 90 minut svého života. 0 % Odpad! je slabé slovo. ()

Oto10 

všechny recenze uživatele

Film jsem sledoval, protože jsem chtěl proniknout do žánru horor/komedie. Už z hodnocení jsem nečekal kdo ví jaký zázrak. Film šel v televizi, kdybych měl jít na něj do kina, tak určitě lituji vyhozených peněz. Film je nudný a mamut celkem taky - vypadá docela nepovedeně. Film je špatný a to i kdybych ho měl hodnotit na základě jeho žánru. Nicméně nemohu mu upřít pár vtipných momentek jako je rádoby sex staršího páru důchodců v autě, dále poskakování sklenice se zubní protézou a nebo vraždící vysavač značky mamut. Jinak se však jedná o Déčkový film - 10 %. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Tým zodpovědný za speciální vizuální efekty byl nominován na cenu Emmy. (Terva)

Reklama

Reklama