Lady XXL

Komedie

USA, 2006, 94 min

Nnegest Likke

• gouryella

Naprosta debilita s peknym prasatkem v hlavni roli........(25.10.2009)

Rozpočet $3miliónyTržby USA $7,061,128Tržby Celosvetovo $7,403,491Tržby za predaj DVD v USA $17,865,330 //počet predaných kusov 1,186,207(24.1.2010)

Hrdinkou filmu je projektantka módy, která má plnější tvary. Ta se s tím ale nechce smířit. Nádváhu považuje za důvod, proč si nemůže najít muže. Její plnější kamarádky i Jazmin, nemohou akceptovat "sama sebe" ve světě plném štíhlých žen. Vše se ale změní, když ženy poznají muže svých snů. Našli muže, kteří preferují zásadu, že "plnější je lepší"..... jenže oni jsou vychováni v jiné kultuře.Je fajn se dívat na lidi, kteří jsou tlustější než vy, to fakt potěší :-), dobré herecké výkony..... bohužel, zasmál jsem se jen párkrát!(17.8.2008)

• genetique

Novodobá a bezkonkurenčne účinná metóda mučenia prostredníctvom filmu má názov 'Phat Girlz'! 0%.(1.12.2008)

• A_FISH

My nemáme problém s váhou, to vy máte problém s naší váhou! Sny Precious převedené na plátno.(13.8.2011)

• WANDRWALL

Zajímavý nápad, ukázat ženy plných tvarů v komedii. Když už je zdejší soutěže přehlížejí, tak aspoň je možno shlédnout tuhle komedii, tenhle pokus o oblíbení si tlustých žen. Tlustá žena nemusí znamenat hloupá žena!(1.9.2010)

• Chrustyn

Tlustý černošky nadávají na hubený bělošky a to na ploše 90 minut.(7.8.2010)

• SeBig

Tlustá kráva co si myslí že je vtipná když všem nadává.(14.2.2012)

• SexyAjinka

Jedním slovem OTŘESNÉ! Tento film jsem sledovala jenom jako host, takže jsem neměla možnost ho přepnout, ale tak zle mi z něho bylo... tento film nemá žádný žánr! Není to komedie, není to romantika, není to drama. Je to blbost pro tlustý baby, aby se ujedly k smrti a ještě jim to dali za správný příklad. Je mi z toho zle!(7.8.2010)

Do určité míry vaši opodstaťněnou kritiku sdílím. Ale nebylo to tak zlý, kdo si chce pustit oddechovku na relax nevadí mu z estetického hlediska pohled na korpulentní ženy hledá na správném místě! Samozřejmě pro toho,kdo hledá inteligentní komedii to není to pravé ořechové.(14.11.2009)

Moc nerozumím myšlenkovým pochodům, které vedou k hodnocení odpad u takového filmu. Není to žádná extra show, ale přece jen to o něčem je...(7.8.2010)

• slunicko2

Jak se porvat s tloušťkou. Jak? Mějte se rádi, vytvořte svou módní kolekci pro otylky a nabrnkněte se nigérijského doktora. Problém obezity je vyřešen. Hezký den!(30.7.2009)

• Compadre

Jaký hovado mohlo vymyslet tak strašně debilní sračku...pahnus!(11.2.2009)

• Mischka

Vrchol veškerý nudy a veškerý tuposti všech, kdo se na tomhle podíleli. Jestli měli pozvednout sebevědomí obézním ženám, tak se jim to opravdu nepodvedlo, protože tohle mi přišlo spíš jako výsměch všem tlustým Američankám.. a že jich tam je!(19.11.2008)

Mně se to líbilo. Nepřišlo mi to přehnané, a když už tam byly ne moc dobré scénky, tak netrvaly dlouho. Dobře jsem se odreagovala a docela i pobavila. Ale chápu - sto lidí, sto chutí..(21.5.2011)

• Suny

Ospravedlňujem sa za výraz, ale takúto chujovinu som už dobre dávno nevidel. A to som pár dni predtým bol na Noci v Rodanthe.(18.11.2008)

• Greg25

Standartní americká komedie bez vtipu, jedna z mnoha jejich údajně "komedií" s romantickými prvky. Akorát, že hlavní hrdinky jsou prostorově výraznější, ale to je asi tak všechno co je na tomhle snímku jiné. Samozřejmě, že v hlavní představitelce dřímá nějáký ten talent, samozřejmě, že se stane úspěšnou a dostane po různých peripetiích a nedorozuměních muže svých snů, stejně jako se z její kamarádky vyklube kočka plnějších tvarů k pohledání a jako satisfakce se její štíhlé sestřenici nepodaří nikoho najít a tak se nakonci filmu začne ládovat jídlem. Není to vtipné a jestli to mělo za účelem zvednout sebevědomí prostorově výraznějším ženám, tak se tak rozhodně nestalo, skoro spíš naopak.... Smutné je, že když už se konečně někdy dostanu k HBO musí tam dávat takovouhle slátaninu..... 10%(17.5.2009)

• Cement73

Príšerná a nepozeratelná kravina o amerických černochoch a iba pre amerických černochov... Nemal som morálne sily toto dopozerať.(22.5.2010)

• Reverger

No to snad není ani možný! Lady XXL a Herkules z Afriky, herečka v hlavní roli, která ani není vtipná. V podstatě je tenhle film jedna velká potupa, jedna velká snůška blbostí, film na vymytí mozku. Film maximálně pro XXXL dámy s nízkým IQ i sebevědomým.(30.8.2010)

• The Viper

Chro...chro....STOP! negerským filmům.(14.8.2011)