Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya Dolittle (Kyla Pratt) chce být úplně normální holka, ale je tu jeden malý problém: zdědila tatínkovu neobyčejnou schopnost rozumět zvířatům. Ale její dovednosti jsou často důvodem sporu s rodiči a navíc tím štve své přátele! Na letním rančerském táboře proto Maya nechce nijak vyčnívat z davu a zkouší svůj jedinečný talent skrýt. Když se ale její přátelé dostanou do problémů, přichází se záchranou, které je schopna jen rodina Dolittleových – na pomoc povolává legrační a kurážná mluvící zvířatka. Třetí pokračování světově proslulé série s doktorem Dolittlem pobaví celou rodinu víc než tlupa opic…nemluvě o následném úklidu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jsem pořád ten starý pes, jaký jsem vždycky byl. Jen teď mám holku z venkova, kterou rád navštěvuju, když mě holky z města přestanou bavit." - "Holky z města? Ty a já si musíme promluvit, Lucky Dolittle!" Mluvící pes Lucky je zpět, leč bohužel Eddie ne. Nejmladší dcera veterináře Dolittlea, která podědila schopnost hovořit se zvířaty jede na letní tábor na ranč Durango. Ranč se potýká s dluhy a tak, se domluví se zdejšími koňmi a dobytkem a vycvičí je na rodeo, jehož absolutní vítěz získá padesát tisíc dolarů. Oproti původním dvěma dílům nezáživná nuda, která je určená především pro děti a puberťáky. - 10%. ()

Gabriel_* 

všechny recenze uživatele

Tento film vě mě zanechal hlubokou stopu. Těžko říci zda se někdy zacelí. To že někdo točí filmy o srovnávání se s vlastní identitou, nebo o rozhádaných holkách, které nakonec propadnou vzájemnému repektu a obdivu, nebo o záchraně ranče, který se zmítá ve finanční tísni a o partě naprosto nezkušených lidí, kteří na konci filmu porazí šampiony a tím ten ranč zachrání, nebo dokonce o mluvících zvířatech, chápu. Budiž. Ale všechno najednou? A v opravdu tom nejklasičtějším z klasických zpracování? Tak patetickém jak jen to jde? Proč? ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Doktor Dolittle je pracovně vytížen a tak na scénu nastupuje jeho starší dcera, která získala dar slyšet šum zvířecí řeči, už na konci předchozího dílu. Jelikož je ale rozmazlená městská holka, tak jí matka pošle na táborový ranč ke svému známému. Jenže ani tam se problémům nevyhne. "Poučení pro příště. Nekraď bonbóny tlustým dětem." 50% ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Priemerny rodinny film pre celu rodinu. Nevidim na tomto filme nic take hrozne ako vacsina uzivatelov. Mozno je to preto, ze som doteraz nevidel ziadneho Dr. Dolitlla, a nemozem porovnavat. Ako rodinna komedia na jedno pouzitie mi to vsak vobec neprislo zle a celkom slusne som sa pri tomto filmiku pobavil. Mozno aj preto, ze mi naladu nepokazil Eddie Murphy, ktoremu to v poslednej dobe moc nejde. Kazdopadne si u mna tento film vysluzil ciste tri hviezdicky. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když umí váš otec mluvit se zvířaty je to špatné, ale horší je, pokud se zvířaty umíte mluvit vy. Zvlášť, pokud jste dospívající dívka, kterou pro její vlastnost její okolí nemá dvakrát rádo. To je přesně případ Máji Dolittlové (Kyla Pratt). Její matka jí chce alespoň trochu rozptýlit, a tak jí pošle na pionýrský tábor (v americkém pohledu samozřejmě). Ten se sestává ze 4 podobných "spratků" na pravé kovbojské farmě, kde se učí samé užitečné činnosti, jako chytání telat do lasa a tak. Jakmile se ale farma dostane do finančních potíží, Maya a její kamarádi se pokusí farmu zachránít vítězstvím v kovbojské soutěži ... Dalšího Dollittla by Eddiemu Murphymu asi nikdo nesežral, tak tu máme třetí pokračování s "jeho dcerou". To si zachovává sestupnou tendenci minulých dílů a chvilkama působí vyloženě směšně (jeden příklad za všechny - Maya začne tancovat na párty, udělá dva-tři pohyby a všichni účastnící party jsou odvaření, jak skvěle tancuje). Jinak se ale dočkáme přesně toho, co od Dolittla čekáme - spoustu užvaněné zvěře (nafoukanej kůň, hloupé slepice a nešťastnej kohout, a další). O hercích bych radši moc nemluvil (nepsal), páč jsem si žádného, kdo by si to zasloužil, ani nevšiml ... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Vencouveru a v Langley v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Film byl původně natočen s tím, že půjde do kin. Dokonce se objevovaly reklamy, které na něj lákaly do kina, ale těsně před vydáním bylo rozhodnuto, že film půjde rovnou na video. (HappySmile)

Reklama

Reklama