Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kontroverzní režisér Larry Clark ("Kids") se po deseti letech vrací do ulic South Central (Los Angeles). Stejně jako v jeho předchozích filmech tak i ve Wassup Rockers řeší problém teenagerů. V dramatu sledujeme partu latinsko-amerických dětí, kteří nemohou přenést, že je jejich čtvrť je zamořená hip hopovými gangy. Sami poslouchají a hrají punk a jezdí na skateboardech. Kvůli neustálému šikanování okolí pro jejich odlišnost se musí prát za svojí identitu. (djtoko)

(více)

Recenze (4)

Pishin 

všechny recenze uživatele

Je to za čistý 3* ...a zasloužil by jednu * za úletovej scénář, kterej asi Larry sesmolil pekně sťatej ...nestačil jsem se divit!! ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá jednohubka. Miestami som sa bavil, miestami nudil ale celkovo bol tento počin skôr príjemný ako nepríjemný. 3,5* ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

Toto nie je enfant terrible-izmus, ale iba točenie sa dokola v stále viac a viac známom a vyjazdenom (a tematicky vyprázdnenom) kruhu. Larry Clark točí dokola stále slabšiu a slabšiu verziu KIDS. Clark je v prvom rade fotograf a je to veľmi cítiť. Dokáže byť stále vizuálne pôsobivý, má jemnocit pre vizuálne momentum. Ak by sme z filmu povyberali zaujímavé framy, dostaneme veľmi pôsobivý materiál na výstavu fotografií. Ako diváci potom zvádzame boj so zle zvoleným, alebo nie úplne zvládnutým médiom, uľahčený vstupmi formátu skateboardového videa. Blbo povedané - dobre sa na to pozerá. Nevermind, Jonah HIll so svojimi Deväťdesiatkami to musí milovať. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama