Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Min-Jun a Ji-Woon jsou takzvaní hráči první třídy, což znamená, že to jsou vlastně specialisté na randění. Ji-Woon postupuje přesně podle daných pravidel, a tak aby získala Mi-junovu pozornost, nabourá do jeho auta. Nicméně její osvědčené triky najednou začnou selhávat. Ani Min-Jun není úplně spokojen s reakcemi své partnerky. Začíná bitva o to, kdo je vlasně nejlepší hráč. (Galeana)

(více)

Recenze (14)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy, jako parodie vodní scény z Hrdiny jsou výborné, aukce na večírku, ovšem je jich málo a snímek by potřeboval být kratší. Hlavní dvojce má svoje kouzlo, Ye-jin So je roztomilá ve své roli rozmazlené mrchy. Bavil jsem se dobře, nicméně čekal jsem větší kadenci humoru, když už romantiku vzal tvůrce z rychlíku, nebo spíše tento film nemá mít přivlastek romantický, romantická komedie, a to komedie sedí více. ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Niektoré scény boli obzvlášť podarené, avšak väčšina filmu spadala do mierneho, nedotiahnutého nadpriemeru, čo mne osobne nevadilo. Lenže ide o to, či si na ten film spomeniem aj o týždeň, a ak aj spomeniem, budem vedieť o čom bol??? Asi zrejme hádam azda nebudem. Ale to nevadí, teraz mi vyhovoval, a navyše, kto by neodolal krásavici Son Ye-jin? Mocné, tuhé 3*. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Tak si můžu odškrtnout další film se Son Ye-jin a jako vždycky můžu být spokojená, protože nezklamala. Afektovaná, sexy, skromná, prohnaná, veselá a já nevím jaká ještě. To je asi tak všechno, protože film jako celek je spíš průměrný a rozhodně patří k těm slabším z toho, co jsem s ní už viděla. Nenadchne ani neurazí a vidět se rozhodně dá. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Místy laciné, za začátku navíc s "doplněním" trapných scén, které jsou představami hlavní dvojice. A tím má kritika končí. Film mi připomíná Jak ztratit kluka v 10 dnech. Rozdíl je v tom, že tady se potká kluk a holka, oba mají svůj "patent na svádění", chtějí druhého dostat, ale tak, aby podlehl on, takže se odehrává tuhý "boj". ze kterého pramení (prvoplánově) vtipné scény. Ale i tak jde o milou a dobře koukatelnou komedii. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborná vec. Ye-Jin Son je jednoducho roztomilá deva, ktorej šarm a krása ma dostávajú do kolien. Filmy ako Classic a Moment to remember zbožňujem a aj keď sa tu ukazuje v trocha inej hereckej rovine, dokazuje, že jej polohovanie ide a že dokáže byť v jednom momente roztomilá a zároveň aj vypočítavá mrcha. The Art of Seduction je film stavajúci na peripetiach dvoch špecialistov na randenie, ktorý sa rozhodnú dokázať si čo v nich v skutočnosti je tým, že sa pokúsia zbaliť jeden druhého. Výborný nápad s pekne načasovanými vtipmi. A najväčším plusom je pre mňa fakt, že postavy sa na konci do seba bláznivo nezamilujú ale zostanú výbornými kamarátmi. To film ako komédiu posúva do inej , zábavnejšej roviny, ktorá je zbavená mnohých klišé typických pre tento žáner. Aj keď je Ki-hwan Oh všestranný režisér, dokazuje, že komické situácie a romantická línia mu nerobia problém. Film je jednoduchý, zábavný so skvele zahranými postavami a neviem si predstaviť nič lepšieho na nedeľnajší večer. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama