Jakeobui jeongseok

Art of Seduction, The

Romantický

Jižní Korea, 2005, 100 min

Ki-hwan Oh

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $14,152,000(6.8.2010)

Moc dobrá komedie to neni, většinou to je jen lehce vtipný a nebo takový nijaký. Krom toho božská Son Ye-jin se sem až zase tolik nehodí, nicméně její roztomilej hereckej projev, ač to působí většinou přehnaně, je jedna z mála věcí, který tenhle film dělaj slušně koukatelným(28.10.2008)

Některé vtipy, jako parodie vodní scény z Hrdiny jsou výborné, aukce na večírku, ovšem je jich málo a snímek by potřeboval být kratší. Hlavní dvojce má svoje kouzlo, Ye-jin So je roztomilá ve své roli rozmazlené mrchy. Bavil jsem se dobře, nicméně čekal jsem větší kadenci humoru, když už romantiku vzal tvůrce z rychlíku, nebo spíše tento film nemá mít přivlastek romantický, romantická komedie, a to komedie sedí více.(19.3.2009)

Nečekejte romantiku, tohle je čistokrevná komedie. Hlavní hrdinové se neustále pitvoří a strašně přehrávají, ale pokud na tuhle hru přistoupíte, film si užijete. Nerad používám tuhle frázi, ale já jsem se skvěle bavil. Fakt!(20.11.2006)

Místy laciné, za začátku navíc s "doplněním" trapných scén, které jsou představami hlavní dvojice. A tím má kritika končí. Film mi připomíná Jak ztratit kluka v 10 dnech. Rozdíl je v tom, že tady se potká kluk a holka, oba mají svůj "patent na svádění", chtějí druhého dostat, ale tak, aby podlehl on, takže se odehrává tuhý "boj". ze kterého pramení (prvoplánově) vtipné scény. Ale i tak jde o milou a dobře koukatelnou komedii. 70%(21.5.2010)

• Ceres

Hlavni protagonisti jsou sympatičtí, ale film je takový nijaký. Většině vtipků se nezasmějete a celkově se snímek motá kolem lehkého podprůměru, takže se většinou dost nudíte. Kvůli hlavní herecké dvojici 40%, více opravdu ne.(13.12.2009)