Reklama

Reklama

Hluboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Tak málo uvěřitelný film jsem neviděl již dlouho. Dosti vážné téma pojaté takovým patetickým způsobem, že to až není možné.Přišlo mi to skoro až zesměšňování vážného tématu (kriminalita, gangy, únosy, drogy co si vyberete) Jediné pozitivum na celém filmu je naprosto rajcovní (to je slabé slovo) Meagan Good jinak je to o ničem. A ten konec no to že Meagan zkazili účes bych ještě skousnul, al enávrat kyslíka to už je fak tmoc ohrané a nudné. Měli ho nechat důstojně zemřít!!! (Ne že by to filmu moc pomohlo :) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný film. Všude se to hemží bubákama a do toho navíc ještě hraje černošský rap, nebo hip-hop, či co to je za děs. Mělo by to být o gangsterech, mlátičkách, střílečkách, honičkách atd. Ale film se ubírá spíše do romantiky. Když už, tak jsem čekal alespoň nějakou pořádnou válku gangů, ale ono prd. Prostě tátovi unesou synka a on plus nějaká prostitutka, do které se mimochodem zabouchne, se ho uráčí najít a vykoupit. Bubák kam se podíváš... ale ono už to tak vypadá na některých místech i u nás. Měli bychom si začít zvykat... 25% ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

Proč mám pocit, že všechny filmy tothoto ražení (romeo musí zemřít, lovec policajtů, od kolebky do hrobu, a další) točí jeden a ten samý hip hop nigga ? co měly znamenat ty sekundové zablesky, co měla znamenat finalní přestřelka v naprosto debilnim střihu a tempu ? Těšil jsem se, že uvidim oblibeného "negra" s mačetou v ruce, místo toho jsem dostal nějaký sklad po mostem, kde se nerušeně vyrabí drogy zřejmě hezkou řadku let a jedinej polda o toto místo nezakopl. alespon tentokrát nelezla na nervy ženská role - slaďoučka megan "saw5" good je líbezná. Film sám o sobě nestojí za nic. uvod je sice fajn, předměstí LA tradičně horké a divoké, "negři" nerušeně běhají po cestě a střílí po sobě glockem 7 (fajnšmekři AK-47čkou), zapletka o ohovně a styl shánění peněz k smíchu. Kdyby tento film vyšel až po vydání "Taken" tak bych rejžu obviňoval, že chtěl udělat právě "nigga" verzi tohoto thrilleru s L.Neesonem. Film nemůže bavit, hlášky tam nejsou, akčních sekvencí pramaličko, hudba tentokrát taky nicmoc nenabízí (rozuměj žádný solidní gangsta rap v pozadí není). Jediné co je snesitelné ba dokonce na dobré urovni jsou her.výkony. Ale to není až tak překvapující. Afroameričané a zvášt ti s tímto životním pozadí , jsou v těchto rolích jako doma a slova jako motherfucker, nigga či what ya lookin´at bitch (nebo motherfucker) jim z úst jde stále přirozeně :) To je vše. Nic víc. Bohužel...jo, ještě bych dodal že dost lituje "prodavačky" hader. ta chudák neví zda se má považovat za asiatku či černošku ... ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Z úvodní situce to byla ukázková one-man show. Posléze se však film překlene do ničím nepřekvapujícího děje s neskutečně prosťoučkou premisou. Film si snaží udržet tempo seč může, ale je to příliš vyumělkované na to, aby to fungovalo. Vondie Curtis-Hall si asi dal za úkol jediné a to hrát na prvotní efekt, neboť hledat nějaký druhotný plán o tom se snad nedá ani mluvit. Po shrnutí se jedná o akční film s tradičním příběhem (otec se snaží zachránit svého syna), do nějž je zasazena romantická linka. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Full nigga film, po pár dňoch si ani nespomínam či tam bol niekto biely. Obsahovo je to čisté béčko o týpkovi, čo potrebuje za deň získať kopu prachov pre záchranu syna a tak provokuje vojnu gangov a vykradne tri banky. Je to samozrejme úplná blbosť, ale stále sa niečo deje a človek sa dobre baví aj na tom, aké je to všetko mimo. V tomto prípade je tých 5/10 celkom príjemné prekvapenie. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama