Reklama

Reklama

Hluboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(více)

Recenze (62)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,344,312Tržby Celosvetovo $21,353,303Tržby za predaj DVD v USA $24,277,658 //počet predaných kusov 1,430,295║ Prvá polovica ešte ako tak sa niesla v norme, keď začal pátrať Tyrese Gibson po synovi ale potom keď začal kradnúť peniaze pouličným gangom a dokonca vykrádať banky sa to zmenilo na neskutočne smiešnu frašku. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo zajímavě. Propuštěný vězeň, který našel slušnou práci je nucen z ní odejít a dojet pro svého syna, cestou domů je mu auto i se synem ukradeno a on dostává šanci syna vykoupit za velký obnos. Jeho cesta za záchranou syna je trnitá a pomůže mu i jedna vnadná prostitutka. To vše v hip hop stylu s trochou závěrečného sentimentu. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Rozmýšlel jsem se, jestli mám dát tři, nebo čtyři hvězdy. Nakonec jsem dal tři, protože atmosféra ghetta, ovládaného "mocným" Bigem, nebyla vůbec žádná. Takže člověk měl pocit, že i on jakožto bílý turista, by se tam v klidu mohl pohybovat s foťákem a vesele si fotit prodej drog. The Game si odbyl premiéru filmového herce, bohužel jsem mu nevěřil ani jeho zdeformovaný obličej, natož jeho tvrdost. Konec na pláži mě už odrovnal. Přesto je to kvalitní černošský film s tradičním příběhem, který je zde alespoň zábavně vykreslený. 60% ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Úvodní akce a situace jsou velmi slušné a slibují mnohé (podobnost s filmy Davida Ayera čistě náhodná?), bohužel svým závazkům nemohl film nakonec dostát, když se ve zbytku spolehl na všední příběh s ploše napsanými i zahranými postavami a přidal k tomu ještě pár klišé a nelogičností. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Niekedy to proste človeku sadne a podobných oddychovačiek sa v poslednej dobe tak často netočí. Celé je to len obyčajná, ale cool hudobne, akciou a nejakým tým nápadom nabúchaná negerská príjemná vypínačka. Je síce až rádoby trápne ako sa na niektorých mistach snaží prejsť do vyšších, vážnejších vôd, no snaha sa cení. Za zmienku teda stojí hlavne hudba. Hip-hop síce nie je moja srdcovka, no pár bassov sadlo presne. A ja som sa pobavil Hlavne vďaka Tyreseovi. Ešte by ma zaujímalo, či vôbec niekto zo štábu bol inej ako čiernej pleti. Vo filme boli snáď dve biele postavy :). 75%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Těžké dilema s rozhodováním mezi 3 a 4*...ale jak sami vidíte, tak to dopadlo jak to dopadlo :) Asi jsem moc velký fanda GTA a podobných gangsterovin, ale bacha na to, slovo Hiphop mi až tak moc neříká, takže mě nemějte za malého zmrdečka, co chodí v kaťatech, které maj rozkrok někde pod koleny...dokonce ani kšiltku na bok s placatým kšiltem a XXXXL(k tomu ještě metr) trika...prostě vůbec nic z toho, a přesto mi to šmakovalo. Na filmu jde vidět, proč si vysloužil Rko...samý "mothafucka" a podobné výrazy se tu objevují až moc často. Jedná se o opravdu svižný a pro někoho (tedy pro mě) zábavný kousek z prostředí černých "gangstas"...prostě něco jako San Andreas. Až na ten přeslazený konec (který leckoho nasral i v Running scared), je to lahůdka (ale zase...jak pro koho). ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další z řady cool záležitostí se slibným rozjezdem, ve které se natřásají polonahé děvy a urostlí chlapíci a která se od začátku tváří jako atmosférický thriller, ale přehoupne se do vod nezáživných, až místy otravných, bez špetky autorského vkladu. Naši hrdinové se vzápětí jen přemisťují z místa A do místa B, pronášejí rádoby životní pravdy, poslouchají cool hudbu a dokola vypráví své příběhy, jak a koho už v nebezpečném světě ztratili. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasická gang černošská akce která je celkem slušně rozjetá a má celkem zajímavé herecké obsazení. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dakší jeden z nigga movies, kde bych nedokázal spočíta, kolik tam vlastně bylo černochů. Bylo jich vážně moc a takovéto filmy ja děsně rád. Je to vždycky cool záležitost s úžasnou hip hopovou hudbou. Scénáře většinou jsou nic moc, ale tento bych řekl, že má hlavu i patu. Film si celkem slušně drží tempo už od skvělého začátku. Jen bych si možná odpustil ten dojemný a krásný konec. Ne jenže se jedná o akční thriller, ale určitě bych v tomto snímku našel i dobré drama. Hluboko v gangu má jeden z nejlepších soundtracků, co jsem za poslední dobu slyšel, protože to je takový ten pravý hip hop, žádný, že komerční hip hop. Song jako je " Guttaville " nemá vážně chybu, jedná se o perfektní instro. Herecké výkony byli taky docela solidní. Tyrese Gibson je frajer a tato role měla prokázat, jestli vážně umí hrát. A umí!!! Jako hlavní gangster v tomto filmu se předvedla rappová hvězda a hlavně hlavní hater G-unit! Ano, mluvím o rapperovi The Game, který hrál toho parchanta fakt skvěle. Jak už jsem napsal, je velká škoda toho konce. Jinak se jedná o nadprůměrný film!!! ()

prome 

všechny recenze uživatele

Ze slibně rozjíždějícího filmu se po půl hodině stalo nudné a nepřekvapující standartní americké klišé. Když jsme se na to s přáteli koukali, tak abychom se trochu zabavili, tak jsme se vsázeli, jestli přijde nějaký výbuch. Naštěstí byl. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Americká povrchná hlúposť, plná pózerských rečí, konaní, ktorá okúzľuje krásnou Meagan Good, ale ako film je to chyba. Ešte aby som nezabudol, tak to malo jednu dobrú melódiu, ale inak je to jeden z tých násilných komerčných filmov, ktoré ma neoslovujú. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Z úvodní situce to byla ukázková one-man show. Posléze se však film překlene do ničím nepřekvapujícího děje s neskutečně prosťoučkou premisou. Film si snaží udržet tempo seč může, ale je to příliš vyumělkované na to, aby to fungovalo. Vondie Curtis-Hall si asi dal za úkol jediné a to hrát na prvotní efekt, neboť hledat nějaký druhotný plán o tom se snad nedá ani mluvit. Po shrnutí se jedná o akční film s tradičním příběhem (otec se snaží zachránit svého syna), do nějž je zasazena romantická linka. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Typek si jede autem se svym synem, pribehne gangsta, vyhodi ho z auta a odjizdi i synem pryc. Typek na nic neceka, vytahne bouchacku a nasleduje hledani ztraceneho (doslova) syna. Bonus = The Game jako nejvetsi zabijacky gangsta ve meste + super hudba. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrná negrovina, která neurazí, ale taky z toho nebudu metat kozelce. Ale je to lepší průměr, lepší než většina filmů o gangách (o gangech, o ganzích). ()

Reklama

Reklama