Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Největší chybou zde pro mě bylo, že Uma Thurman jako žena (se svou velikostí bot) u mě nikdy nevzbuzovala nějaké dráždivé chutě nebo dokonce, mohu-li to tak otevřeně říci, erotické představy .. prostě to mezi námi nikdy nezajiskřilo … ale ten žralok byl fakt super originální nápad (to prostě nemělo chybu) … ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Děkuju všem možným božstvům, že sobotní primetime na hlavních kanálech jako je Nova už dávno nevysílá v premiérách obdobně ulítlé americké romanťárny jako byla před celou dekádou kupříkladu Moje superbejvalka. Jen díky tomu, že se kvůli několika dalším reprízám objevila na večerní obrazovce ještě několikrát, si ji po letech stále dobře pamatuju. Lze se zde zastávat neoriginálního, ovšem velmi trefného hesla: "Neurazí, nenadchne." ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trapná, nevtipná a blbá komedie, která nemá vůbec nic čím by diváka rozesmála. Reitman sice natočil pár úspěšných komedií ale to nic nemění na faktu, že by zde vůbec něčím zabodoval. Wilson je ubohej a Thurman se zde objevila asi omylem. Nuda, kterou nezachrání ani scéna se žralokem vhozeným do bytu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +parádní námět, velmi příjemné dialogy, mnoho vtipných situací, fain hudba, a hlavně moji oblíbení herci (především Anna Faris) -snad jen možná až příliš rychlý děj (no jo, hold jsem zvyklej na Smallville)/// Tak tenle film se mi námětem hodně trefil do noty. To co nedokážou filmy a seriály o Supermanovi (láska, sex, vtipné situace) mi tento film nabýdne vrchovatě. Je sice pravdou, že mě napadlo spoustu dalších možných situací, které se zde mohly oběvit. Ovšem i tak je to solidní porce hlášek a gagů. Já se dobře bavil. Navíc všechny žánrové prvky jsou zde hodně vyrovnané a příjemě mě překvapil i scénář./// Celkem 80%/// ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný námět zabíjí podprůměrný scénář, režie i herci. Komiksová patina je značně zašlá, tvůrci si vůbec nevyhráli s postavou superhrdinky (už ten debilní kostým, Supermanovi ukradené superschopnosti, o nevýrazném padouchovi ani nemluvě) a místo toho se uchýlili ke stupidním klišé, trapným trikům a rezignovali na akční scény. Umu nemusím, Luke Wilson je tu až nepříjemně slizský, takže nějaké ty body to u mě posbírá jen za Annu Faris a dva tři povedené vtípky. Bída. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama