Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

pivo 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hrane. Neviem ako ostatným, ale mne sa viac páčilo, keď boli spolu, ako keď sa rozišli. Niektoré vtipy boli síce aj vtedy vydarené, ale nie až tak, ako v prvej polovici. Luke Wilson je fajn, našťastie nie nejaký ideál krásy (veľké brucho, lúzer :-)), Uma Thurman je takisto dobrá v obidvoch polohách. Zvyšný herci ich celkom slušne dopĺňali. Mal som však pocit, akoby Rainn Wilson v role jeho kamaráta kopíroval Vincea Vaughna. Ten by sa možno hodil trochu viac. 70% ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Když já mám Umu tak ráda.. Ona je to v podstatě strašná slátanina, ale nemůžu popřít, že tam bylo pár hodně dobrých momentů a super hudba. O zábavu se sice staral skoro celou dobu jenom Rainn Wilson, ale třeba taková scéna se žralokem taky stála za to. Nebudu to natahovat, na film se určitě znovu nepodívám, ale nijak zvlášť nelituju, že jsem ho viděla. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ne ze bych od toho snad cekal neco vic, ale potencial to urcite melo. Kazdopadne Reitman jakoukoliv nadeji velmi dukladne pohrbil, drzel se prilis u zdi, bal se odvazat a hazenim zraloka ani sexem ve vzduchu to nezachrani. Dokonce Uma Thurman tady byla znacne nesympaticka, coz u ni ale neni tak neobvykle, takze klasika. 2/10 ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Ten závěr, no to byla fakt hrůza, jinak Uma drží tento film ve vyšší kategorii než kam podle scénáře patří, takový typický béčkový film, pár vtípků a překvapní, žralok v obýváku, to se člověku nestává každý den. Scénáristé dokázali scénář tak zprznit, že ke konci se na to nedá dívat, jen se zasmějete, co všechno se dá vymyslet a natočit za kraviny. Luke Wilson nehrál snad nikde jinde než v takovýchto romantických komediích, on je snad i vyhledává. Uma zvolila teď něco, co jí v roli sexy kočky moc nesedí, je to pod její úroveň. Anna Faris, ta vypadá všude hloupě. No snad jedině .. Rozdat si to s někým nad Empire State Building, proč nééé. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Jaj, to je škody. Těšil jsem se na prima komediální oddechovku, která by mohla zahrát na struny mých romantických snů. Mno, nadšení se nakonec dostavilo, ale jen pro první půli filmu. Druhá část už je bohužel taková směsice zašmodrchaných patálií s težce nesympatickým rozuzlením, které táhne celý snímek hodně hluboko dolů. Hlavní role jsou doslova utopené až na milou Annu Faris. Nu což. Přitom si myslím, že téma "chození se superhrdinkou" by mohlo být rozvinuto mnohem lépe a hlavně vtipněji! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama