Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Recenze (394)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná komediální jednohubka. Jen škoda toho "spoileru" v názvu. Takhle člověk víc než polovinu filmu čeká, kdy už se konečně rozejdou a začne to pravé rodeo. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Spousta slušných vtipů (bohužel je většina z nich už v traileru) navěšených na originální šabloně, která se v polovině filmu zvrhává v dětskou digitální říkanku. I když je rychlá a poměrně zábavná, přijdete při ní o satisfakci z romantické linie. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší scéna je, jak Anna Faris stojí v krátké sukni / bohužel ne zase tak kratké / na štaflích a pod ní stojí ten hlavní hrdina a čumí tam, kam káže zákon. Tahla scéna mohla bejt klidně celej film, to by ovšem film nesměl točit známej "rodinář" Reitman. Umičku nám Reitman neslíknul pro jistotu vůbec a sex se super ženou odflákl zcela, přitom právě tohle téma mohlo nahodit film k pěti hvězdičkám. Jen doufám, že holky po nás za chvíli nezačnou házet žralokama. Dneska jsou totiž ženský schopný úplně všeho. Jednou nepřinesu prachy domu a poletí po mě žralok. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov, aké som v poslednej dobe videl. Dobrý nápad zabitý hrozným spracovaním. Mám pocit, že tam nefungoval ani jeden jediný vtip, o nejakej chémii či tempe ani nehovoriac. Luke Wilson ma definitívne presvedčil, že je mizerný herec - než sa znovu dívať na jeho vyznanie lásky Anne Faris, radšej sa budem týždeň dívať na telenovely, pretože v nich nájdem viac skutočného herectva (navyše Owenov nepodarený brat pribral, takže má na tvári čosi ako o dve čísla väčšiu kožu). Uma je ako G-Girl sexy, ale inak vlastne len tak samoúčelne afektuje. O odpornej Anne Faris, ktorú naozaj neznášam, ani nehovoriac. A k tomu hrozné triky... Skrátka šokujúco zlý zážitok - a to mám Ivana Reitmana medzi 5-hviezdičkovými záležitosťami (jasné, kvôli Krotiteľom duchov). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $22,530,295Tržby Celosvetovo $60,984,606║ Reitman už nie čo býval ale stále sa dokáže udržať aspoň na priemernej úrovni a koľko toľko aj pobaviť. /videl v kine: 60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Luke Wilson je opět tady a tentokrát si najde partnerku s obličejem Umy Thurman a schopnostmi Supermana. Pár vtipných míst nezachrání celý film, ale kdo přišel na pohodovou komedii nebude snad zklamán. Už jen za toho žraloka to rozhodně stojí:) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Luke Wilson to tam fakt zábavně kupuje od labilní Umy. Já se u toho prostě pobavil, jak furt Anně Faris nadávala, že je tlustá štětka, nebo hodila Lukovi Wilsonovi žraloka do bytu. Konec je malinko odfláknutej, ale mě tohle přehození superhrdinského konceptu, kdy holka má schopnosti a chlápek je její bitch přišlo jako dobrej nápad. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Možná že výše hodnocení je ovlivněná tím, že Superbejvalku jsem viděl bezprostředně po Nezvratném osudu 3, ale fakticky mě to bavilo... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. No Sleep 2Nite - Molly McQueen ,2. Rescue Me - Rachel Robinson ,3. The Joker - Fatboy Slim/Bootsy Collins ,4. Love Is a Game - The Magic Numbers ,5. O What A Glorious Thing - Akira The Don ,6. It Don't Matter - Donavon Frankenreiter ,7. Oye Como Va - Chad Fischer ,8. Everything's Right - Matt Wertz ,9. One & Only - Teitur ,10. Lover Come Up - Josh Kelley ,11. She Drives Me Crazy - Fine Young Cannibals ,12. Love Love Love - Tristan Prettyman ,13. I Got You - Eskimos of Love ,14. No Sleep 2Nite - Molly McQueen, ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ale ušetríš za parkovanie.“ Zlý sen. Snáď EŠTE horšie, ako Moja krásna čarodejnica s Nicole Kidman. Za iných okolností talentovaní a zaujímaví herci sú tentoraz záhadne nesympatickí, výprava z Priateľov, triky ako z roku 1994, zápletka dobrá (čo sa stane, ak dáte košom babe, ktorá je v skutočnosti komiksová superhrdinka?) ale úplne neprepracovaná a za hodinu a pol (v skutočnosti to vyzerá ako 240 minút, jedným slovom utrpenie) ma pobavila JEDINÁ vec (nechutne digitálny žralok, ale čert to ber, aspoň je to dobrý nápad). Niektoré filmy sú snáď nejakým trestom alebo čo. Keď v záverečných titulkoch uvidíte človeka, ktorý kedysi režíroval veci ako Krotitelia duchov, možno vám začne byť smutno. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni. Pulka filmu je sice jen takova pohodova romanticka komedie, kde je Uma nervozni, jak kdyby vypadla z filmu od Woodyho a za pozornost stoji vic nez Luke Wilson jeho dobytkarskej kamarad s brutalnima hlaskama Rainn Wilson, ale kdyz se nekdy v pulce filmu rozejdou, tak zacne docela slusna jizda, coz ale neznamena, ze bych se nebavil ani predtim. Navic ten napad na rozchod se superhrdinou je docela zajimavej a trikove to je zvladnuty taky vice nez slusne, takze si vlastne nemam moc na co stezovat. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Další příklad filmu, který navnadí dobrým trailerem, ale posléze bohužel zklame. Situaci zachraňuje(alespoň v první polovině) rozkošná Uma Thurman - v jejích scénách se nuda poroučí za dveře, aby se však o chvíli později vrátila a byla ještě nudnější. Invence nápadů šílených kousků mstící se G-girl je slušná(zejména finta se žralokem), technické provedení je však o poznání horší(triky slabé). Díky scénáři je závěrečná dvacetimitovka příšerně zmatlaná. Hezká a příjemná Uma, nic víc. 60 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a pohodová záležitost, ale z tak originálního námětu se mohlo vytěžit víc. Uma je naprosto boží, škoda jen, že ve filmu nebylo víc tak skvělých scén jako je třeba ta se žralokem. *** 1/2 ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Běžné komerční zboží, které by mělo na víc, kdyby na něm zapracoval kvalitnější scénárista a režisér. Námět totiž vůbec není marný a konec konců ani některé vtípky z první části filmu nejsou k zahození. Takhle je to jen jeden z dlouhé řady snímků, které se snaží nalákat na hvězdu v hlavní roli a podpásový humor. Celkový dojem: 25 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný námět zabíjí podprůměrný scénář, režie i herci. Komiksová patina je značně zašlá, tvůrci si vůbec nevyhráli s postavou superhrdinky (už ten debilní kostým, Supermanovi ukradené superschopnosti, o nevýrazném padouchovi ani nemluvě) a místo toho se uchýlili ke stupidním klišé, trapným trikům a rezignovali na akční scény. Umu nemusím, Luke Wilson je tu až nepříjemně slizský, takže nějaké ty body to u mě posbírá jen za Annu Faris a dva tři povedené vtípky. Bída. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Pokud něco na téhle komedii zaujme, je to asi hlavně nápad. Mít za bejvalou superhrdinku není zrovna tuctová zápletka. Komedie, který vysílá Nova v sobotu večer moc nemusím, ale tohle byla překvapivá změna k lepšímu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo majetnickému Clarku Kentovi s vagínou zlomí srdce, tomu budou v single-use komedii Ivana Reitmana lámány kosti.. Pan režisér mi chvílemi připadal, jako kdyby v rámci zachycení rytmu doby začal nosit čepici s dlouhým kšiltem a kalhoty s rozkrokem u kolen a pokusil se vnést ten "mladický duch" i do svého filmu, což s ohledem na jeho předchozí tvorbu lze označit za zbytečnou nedůvěru v sebe sama. Takže nakonec zůstaly jen Čelisti v obýváku, po Kill Bill další foot-fetish záběr na chodidla U.Thurman a zajímavý poznatek, že v proměnu v superženu potřebujete větší prsa, odhodit rovnátka a obarvit se na blond. Souhlasím s Enšpíglem, že téma sexuálních dovedností G-Girl zůstalo trestuhodně nedotčeno a mé všetečné otázky (Má jazyk rychlejší než počítadlo bankovek? Dokázala by Wilsonovi při orálním sexu vcucnout řitním otvorem prostěradlo i s matrací?) tak zůstaly nezodpovězeny.. ()

Reklama

Reklama