Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepochopitelný český název, který jen ukazuje na to, jak málo distributoři o filmy stojí a jak se o ně zajímají. On je to tedy v konečném důsledku podprůměrný film, ale aspoň na tomhle si můžou Češi dát trochu záležet. Billy Bob si zde hraje postavu, kterou si zopakoval ještě několikrát, ač pod jinými jmény a v jiných filmech. Prostě drsňák, co má ve všem jasno a nesnáší loosery. Celé je to o klukovi, který chce získat holku tím, že se chová jako naprostý debil. A teď přijde kouzlo! Ono to funguje! Ach jo. Tohle se nedá sledovat po sté... ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

62 % - Docela jsem se zasmál, ale na Škole svádění jsem neobjevil nic tak převratného, abych ji mohl označit za nadprůměr. První půlku bych označil za lepší, od chvíle - nechci spoilerovat - vyvrcholení jistého napětí mezi dvěma hlavními postavami už to takové nebylo. Billy Bob T. se ale své úlohy zhostil s grácií, úlisnost z něj přímo kape :-) ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to "klasická americká komedie" to ano - ale má to něco do sebe. Hlavně závěrečné scény, kdy si člověk říká, že ten Dr.P. nebude zase takovej hajzl....Plno zajímavých nápadů, snaha kupu chlapů naučit se nebát na veřejnosti a ulovit si nějakou ženskou a to všechno pod vedením velkého černocha a chlapa, který to má vše načtené z knih ;) Nejlepší byla scéna s černošskou matkou, s natřeným psem a omdlévací scény. Ale nic víc... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton úplne exceluje ako zmrd učiteľ sebavedomia, kým Jon Heder iba podáva priemerný výkon (dementi mu idú lepšie). Perličkou je bravúrne cameo Bena Stillera. Problémom je nevýrazný scenár príliš často kĺzajúci po rutine. Najlepšie to vidieť na finále, kde mohla byť pomsta prepracovanejšia, no miesto toho sledujeme "napívané" scény ako cesta autom, či dialógy kto z koho. Od komédie čakám niečo iné ako napätie. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie měla hodně dobře našlápnuto a momenty jako "paintball", "karaoke" nebo "rande podle taháku" neměly chybu. S blížícím se koncem však ŠKOLA SVÁDĚNÍ ztrácí dech a je to škoda. Těch pár písniček se mi líbilo a z herců nejvíc Michael Clarke Duncan. Verdikt - pohodová komedie na jedno rande, nic víc. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)
  • Rozpočet filmu byl 35 milionů a sehnat je na tento film bylo podle Billy Boba Thorntona mnohem těžší, než sehnat 150 milionů na akční trhák. (Pumiiix)

Reklama

Reklama