Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

dopita 

všechny recenze uživatele

Film bych rozdělil na třetiny. První je o tom, jak dr. P z bandy zoufalců (včetně Rogera) dělá sebevědomé frajery (40%), druhá o tom jak dr. P přebere Rogerovi dívku Amandu, jak o ní bojují a navzájem si dělaj naschvály (20%) a třetí je o tom, jak Roger s kamarády (a Benem Stillerem) vymyslí, ve snaze získat Amandu zpět, na dr. P léčku (když přivřu obě oči tak 60%). Pak ještě přijde ňákej pokus o překvapení diváka a konec. Díky bohu. Film je dosti rozháranej, občas se dostaví nuda a hlavně: není nijak zvlášť vtipnej. Žádnej smích se nekoná, spíš jen občasný úšklebky. Suma sumárum - zklamání, Todd Phillips má určitě na víc, tentokrát se moc nepředved. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná komedie, ktérá uleví vašim nervům, při které příjemně relaxujete a můžete úplně v klidu i fandit hlavnímu hrdinovi!!!!...jinak Thorton se možná už příliš dlouho věnuje stejnému žánru filmu…možná….ale podle výrazu tváře ve všech jeho komedií a hereckého pojetí jeho postav…. ho to zatraceně báví!!!!!...60% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku inteligentni, misty cerna a misty romanticka komedie, z ktery jsem mel ale pocit, ze tvurci ani zdaleka nevyuzili potencial, jakej film mel. Hlavne tu je docela malo foru. Navic sem ani nevedel, komu fandit, na jedny strane Billy Bob, kterej prakticky nic moc nehraje, pac ani nema co hrat a na strane druhy Jon Heder, kterej si dal zase roli ubohyho dementa, ze sem mel misty chut mu jednu vrazit. Navic je film zbytecne dlouhej a utahanej. Ale precejen se tu par dobrejch foru najde, Thorntonovo vyukovy lekce jsou slusny, konec ma par zvratu a navic tu jsou v mensich rolich Stiller a Duncan. Pohodova, ale ne moc vtipna komedie. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie měla hodně dobře našlápnuto a momenty jako "paintball", "karaoke" nebo "rande podle taháku" neměly chybu. S blížícím se koncem však ŠKOLA SVÁDĚNÍ ztrácí dech a je to škoda. Těch pár písniček se mi líbilo a z herců nejvíc Michael Clarke Duncan. Verdikt - pohodová komedie na jedno rande, nic víc. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton úplne exceluje ako zmrd učiteľ sebavedomia, kým Jon Heder iba podáva priemerný výkon (dementi mu idú lepšie). Perličkou je bravúrne cameo Bena Stillera. Problémom je nevýrazný scenár príliš často kĺzajúci po rutine. Najlepšie to vidieť na finále, kde mohla byť pomsta prepracovanejšia, no miesto toho sledujeme "napívané" scény ako cesta autom, či dialógy kto z koho. Od komédie čakám niečo iné ako napätie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Eli (Todd Louiso) sa na letisku predstaví ako agent Gaylord. Je to narážka na postavu Gaylord Focker, ktorú hral Ben Stiller vo filme Jeho foter, to je lotor!. (mesneyi)
  • Film se natáčel v Long Beach a Los Angeles v Kalifornii a na Long Islandu v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama