Reklama

Reklama

Threshold

(seriál)
  • Slovensko Operácia Threshold
USA, (2005–2006), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Bragi F. Schut

Hrají:

Carla Gugino, Brian Van Holt, Brent Spiner, Rob Benedict, Peter Dinklage, Charles S. Dutton, Tim Matheson, Jeffrey Donovan, Kevin Durand, Rebecca Marshall (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Carla Guginová ako vládna analytička pre nepredvídateľné udalosti s tímom najlepších vedcov skúmajú tajomnú mimozemskú vesmírnu loď, ktorá pristála uprostred Atlantického oceána a paralyzuje všetko živé nablízku. Pomocou krízového scenára národnej bezpečnosti sa usilujú dešifrovať zámery vesmírnych votrelcov. Pripravujú sa nielen na prvý kontakt s nezvanými návštevníkmi, ale aj na prípadnú inváziu mimozemšťanov. (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Pilot začal hodně slibně - temná, až hororová atmosféra, atraktivní námět invaze a příjemné herecké obsazení. Bohužel už od třetího dílu jsem uvědomil, že tvůrci nejspíš chtějí servírovat stále to samé a místo nějakého parádního sci-fi dostáváme pouze honbu za lidmi nakaženými mimozemským virem, což prostě jako nosný prvek děje nefunguje. Sice bylo nejspíš v plánu mytologii seriálu rozvinout, ale díky prakticky okamžité stopce se tak nestalo. Nebýt tak příjemného hereckého obsazení v čele se sympatickou Carlou Gugino a vtipným trpajslíkem Peterem Dinklagem, asi bych měl problémy těch třináct dílů vůbec dokoukat. 2,5/5 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Filmařsky (kamera, triky, zvuk, hudba atd.) se tomu nedá moc vytknout, ale herecky a hlavně scenáristicky těžká nuda. Než se děj posune o kousek dál, proběhne řada zbytečných scén k ničemu, rozhovorů o hovnu, a následné díly už se těžce motají jak můra kolem světla kolem jediného tématu (!), což je na seriál pěkně málo. ()

Reklama

Hejsa 

všechny recenze uživatele

Oblíbené téma mimozemské invaze ve 13cti dílech podle plánu doktorky Caffrey :) Měla to určitě rozepsané na víc stránek, bohužel ji utli v zárodku, což je docela škoda. Chvílemi solidně děsivé hororové scény mírně evokující Krajní meze. Scénaristky už to bylo o něco slabší, jelikož těch přenosů nákazy bylo tolik,že by to ani kluci a holky z D.C. nestačily pochytat, stejně jako spousta nakousnutých problému, ať uz zpráva z NASA, severokorejci, Lucasův sen s mužem s pistolí,dále pak všechny pistolníky Thresholdu asi nabrali na úřadu práce, protože to snad nebyl díl,kdyby je někdo nepřekvapil a následně nesejmul ;-).O chovaní infikovaných od agresivních zabijáckých psychopatů po městečko spokojených "improved people" netřeba dělat vědu. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Nabízí se zde srovnání s velmi podobným seriálem a tím je "Invasion" . Threshold má u mě ale dva velké plusy, je mnohém akčnější, napínavější a celkově drsnější. Druhym a to větším plusem je to, ze narozdíl od Invaze se zde neřeší blbosti typu: "u koho budou dnes večer spát děti" apod. Celkově velmi slušný seriál, bohužel na rychlo udělaný konec me celkem zamrzel. Za to ale bohužel nemůže seriál. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvelý sci-fi seriál trochu v štýle Aktov X, ktorý predčasne zrušili. Mimozemšťania sa infiltrujú na zem. Analytička Carla Gugino sa so svojím tímom snaží prísť záhade na kĺb, ale zdá sa, že vláda alebo nejaká všemocná organizácia v tom má tiež svoje záujmy. Malo to parádnu atmosféru. Epizódne zápletky boli dostatočne zaujímavé. Hlavná línia zase pútavá a dokonale sa vydarili postavy. Najviac ma bavil večne nasratý Brent Spiner a vtipný Peter Dinklage. Carla bola krásna ako vždy. Videl som len 10 dielov, lebo potom čo seriál predčasne zrušili, tak ma prešla chuť na ďalšie diely aj tak pravdepodobne neukončeného seriálu. Od tej doby seriály rozpozerávam až keď majú aspoň dve série. 8/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama