Reklama

Reklama

Threshold

(seriál)
  • Slovensko Operácia Threshold
USA, (2005–2006), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Bragi F. Schut

Hrají:

Carla Gugino, Brian Van Holt, Brent Spiner, Rob Benedict, Peter Dinklage, Charles S. Dutton, Tim Matheson, Jeffrey Donovan, Kevin Durand, Rebecca Marshall (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Carla Guginová ako vládna analytička pre nepredvídateľné udalosti s tímom najlepších vedcov skúmajú tajomnú mimozemskú vesmírnu loď, ktorá pristála uprostred Atlantického oceána a paralyzuje všetko živé nablízku. Pomocou krízového scenára národnej bezpečnosti sa usilujú dešifrovať zámery vesmírnych votrelcov. Pripravujú sa nielen na prvý kontakt s nezvanými návštevníkmi, ale aj na prípadnú inváziu mimozemšťanov. (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

Han22 

všechny recenze uživatele

Strašně nudný seriál, kde máme postavy bez jakýchkoliv osobností i výraznějších charakterizací, nefungují tu emoce, napětí, humor ani scénář. Supertajná vládní jednotka, kde by měli být nejlepší z nejlepších působí jako banda amatérů, místo odhalování mimozemské invaze vyráží do terénu chytat jednotlivé nakažené, místo pořádného příběhu řeší epizodní příběhy, které nejsou nijak zajímavé. Vše pochopitelně končí bez vysvětlení, odpovědí, protože seriál byl zrušen. Úpřimně, ani se nedivím. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Zrušený seriál a ani sa veľmi nečudujem. Začiatok bol síce veľmi sľubný(priam až hororový), lenže seriál rýchlo skĺzol k schématickosti a začal rýchlo nudiť. Z podpriemeru ho vytiahlo len pár slušných invazívnych scén a celkom slušní herci. Aspoň, že to bolo tým snom Caffreyovej v poslednej časti ako tak ukončené. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Filmařsky (kamera, triky, zvuk, hudba atd.) se tomu nedá moc vytknout, ale herecky a hlavně scenáristicky těžká nuda. Než se děj posune o kousek dál, proběhne řada zbytečných scén k ničemu, rozhovorů o hovnu, a následné díly už se těžce motají jak můra kolem světla kolem jediného tématu (!), což je na seriál pěkně málo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Pilot začal hodně slibně - temná, až hororová atmosféra, atraktivní námět invaze a příjemné herecké obsazení. Bohužel už od třetího dílu jsem uvědomil, že tvůrci nejspíš chtějí servírovat stále to samé a místo nějakého parádního sci-fi dostáváme pouze honbu za lidmi nakaženými mimozemským virem, což prostě jako nosný prvek děje nefunguje. Sice bylo nejspíš v plánu mytologii seriálu rozvinout, ale díky prakticky okamžité stopce se tak nestalo. Nebýt tak příjemného hereckého obsazení v čele se sympatickou Carlou Gugino a vtipným trpajslíkem Peterem Dinklagem, asi bych měl problémy těch třináct dílů vůbec dokoukat. 2,5/5 ()

Hejsa 

všechny recenze uživatele

Oblíbené téma mimozemské invaze ve 13cti dílech podle plánu doktorky Caffrey :) Měla to určitě rozepsané na víc stránek, bohužel ji utli v zárodku, což je docela škoda. Chvílemi solidně děsivé hororové scény mírně evokující Krajní meze. Scénaristky už to bylo o něco slabší, jelikož těch přenosů nákazy bylo tolik,že by to ani kluci a holky z D.C. nestačily pochytat, stejně jako spousta nakousnutých problému, ať uz zpráva z NASA, severokorejci, Lucasův sen s mužem s pistolí,dále pak všechny pistolníky Thresholdu asi nabrali na úřadu práce, protože to snad nebyl díl,kdyby je někdo nepřekvapil a následně nesejmul ;-).O chovaní infikovaných od agresivních zabijáckých psychopatů po městečko spokojených "improved people" netřeba dělat vědu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama