Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na konci světa

  • USA Pirates of the Caribbean: At World's End (více)
Trailer 1

Nejmocnější vládci pirátů uvěznili bohyni Kalypsó, aby jim nemohla škodit, a rozdělili si vládu nad Sedmi moři. Nyní se zdá, že jim nastaly zlé časy. Will Turner a Elizabeth Swannová se přidávají k oživenému kapitánu Barbossovi, aby zabránili nejhoršímu. Obávaná loď Bludný Holanďan a Dave Jones jsou totiž pod kontrolou Východoindické společnosti, a tak pomalu, ale jistě likvidují všechny piráty všech moří. Je na čase svolat pirátské vůdce, aby se proti silnému nepříteli spojili. To ale bez Jacka není možné, a tak se skupinka pirátů plaví až na daleký východ, aby získala magické mapy, s jejichž pomocí je možné Jacka z říše Davyho Jonese vysvobodit. Bohužel netuší, že proti nim nestojí jen lord Cutler Beckett, ale i zuřivý asijský pirát Sao Feng. Krom toho chce William zachránit svého otce ze spárů Bludného Holanďana, což se zdá jako nemožný úkol. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 162)

Cival 

všechny recenze uživatele

50%. Pekelně užvaněné, natahované a přitom chladné. Desítky zvratů a podrazů, ale nic co by z nich pro diváka vyplývalo. A i té akce a fórů je proklatě málo, na čemž nic nezmění ani monumentální finále. Óda na Hanse Zimmera a skvělou technickou stránku, nic víc. Výrazný propad po přechozích dvou dílech, který nezachrání ani citace Leoneho a spoooousta viditelných peněz. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dějové veletoče a ukecanost trojky ´Pirátů´ mi hodně připomíná náš slovutný parlament. Nekonečné hádky a půtky, tu hrané pro oko diváka, tu míněné vážně, navenek vystupujete jako nesmiřitelní rivalové, ale v zákulisí mimo zraky veřejnosti si v objetí klidně přiťuknete i "pirátským rumem", v jednu chvíli si div nepadnete do náruče a hned vzápětí byste si klidně nůž do zad vrazili a prase aby se v tom vyznalo. Obdivuhodná precizní výprava a triky zaslouží absolutorium, závěrečná válečná řežba hodně zvedá výsledný dojem, ale za to více jak 2-hodinové (!!) UŽVANĚNÉ politikaření by tvůrci zasloužili přivázat ke stežni a zlískat záda. Anebo ještě lépe - 2 týdny v kuse inhalovat fusekle Jacka Sparrowa. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Neskutečná tendence vyznačující se všemi hollywoodskými nešvary - s dalšími díly roste rozpočet, stopáž, monumentálnost, nabubřelost a emancipace (nic proti ní v rozumné míře ;-)) a klesá kvalita scénáře, počet zajímavých, vtipných a originálních okamžiků. Jako klad se s přimhouřením oka dá vzít dynamická Zimmerova hudba (i když tentokrát je oproti minulému dílu ještě mnohem víc inspirovaná, kde se dalo - slyšela jsem tam leccos od Morriconeho po Goldsmithe, ale akční motivy na pirátské "yo-ho" jsou fajn) a samozřejmě okamžiky, kdy je Jack Sparrow ve své staré formě. Bohužel, není v ní tentokrát po celou dobu, třetí film je prostě třetí film a nápady docházejí... Dávám 50% a rychle odtud mizím, než si to svoje nadhodnocení ještě rozmyslím. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po třetím Spider-manovi další studená sprcha. Veliký rozpočet, řada motivů a přitom úplně prázdný scénář a prakticky nulové akční scény (všehovšudy dvě, obě na vodě a obě bez nápadu - kam se sakra poděl ten roztomile ulítlý švih z dvojky?!). Scénář je tak prázdný, že většinu času dokonce ani Depp nemá co hrát. Připadalo mi to jak předlouhá televizní inscenace, kde se pořád jen mluví a pořád se řeší nějaké vztahy. Různé motivy z minula nedokončené, místo toho se řeší zbytečnosti a přibývají nové motivy, které opět tvůrci ani pořádně nedořeší. S nadupadnou dvojkou tohle nemá nic společného. Není to sice formálně tak roztřesené, jako třetí Spídy, ale je to mnohem větší nuda… ()

Matty 

všechny recenze uživatele

S desetiminutovou přestávkou bezmála tři hodiny života, 99 korun českých a dobrou náladu – tyto tři věci mi vzalo třetí pokračování Pirátů z Karibiku, které si to na následujících řádcích náležitě odskáče. Expozice je hrozně zdlouhavá. Logicky jsem čekal okamžitou akci, nikoliv depresivní popravu, jež je zároveň prvním náznakem, že zábava tentokrát nebude tím jediným oč tvůrci usilují. Po nějakých dvaceti minutách (možná pěti reálného času, ale mi to připadalo jako celá věčnost) přichází první akce – několik paralelních soubojů muž proti muži (žena proti muži/žena proti kulce), nesmyslně snímaných v detailu, tudíž děsivě chaotických. Teprve po více než třiceti minutách se na plátně objevuje samotný Johnny Depp, nejočekávanější hvězda a vlastně jediný důvod, proč jednička nevyhořela na plné čáře, pročež mohla vzniknou dvě pokračování. Četnost jeho výskytu a naprostá iracionálnost deliria, v němž se nachází, mu sice dává hned zkraje odpovídající prostor k vyřádění, ale ani sebegeniálnější improvizace, sebepřehnanější přehrávání, vám bez pevnějšího scénáře nezaručí fůru komických situací. A vtipnost většiny rádoby vtipných scének s Deppem jakoby opravdu měla spočívat v pouhé jeho přítomnosti na plátně, doplněné nějakým tím legračním šklebem. Z Truhly mrtvého muže mi v paměti uvízla přinejmenším jedna vtipná scéna, připomínající němou grotesku, zde jsem ani neměl snahu se smát, stejně jako scénáristé neměli snahu dávat nám ke smíchu pádný důvod. Další katastrofou jsou pseudofilozické žvásty, pronášené (asi po vzoru Matrixu) mudrující černoškou, jejíž význam (tudíž i význam jejích řečí) je ve finále stejně bagatelizován. Od (skoro) tříhodinového bijáku bych rozhodně čekal lépe vystavěný příběh. K množství již tak matoucích motivů ze dvojky přibylo mnoho dalších, ještě méně důležitých (ale důležitě se tvářících), které se neustálým, na první i kterýkoliv jiný pohled neorganizovaným vršením sesouvají jako hrad z písku. Před úplným zavrhnutím a zadupáním do země, Piráty 3 zachraňuje posledních cca dvacet třicet minut napěchovaných svižnou a vtipnou akcí, které nelze mnoho vytknout nejen po technické (jako i zbytku filmu), ale ani po zábavností stránce. Trochu pozdě, trochu dost pozdě. Během sledování Na konci světa mě mnohokrát napadlo, že už tam jsem. Je to nehorázně nudný a nenápaditý blockbuster nesoucí s sebou stejný požitek jako pití slané vody. Chápu, že musel vzniknou, nechápu, proč musel trvat tak dlouho a být tak ubíjející nudou. Nebýt finále – jediné části filmu mající všechny náležitosti zábavné podívané –, s tou jednou hvězdičkou bych příliš neotálel. 40% Zajímavé komentáře: Adrian, kiddo, Nathalie, k212, Eddard, HoneyBunny, Pacco, Rocky88, salahadin, M.a.t.t., wipeout, SeanLSD, Georgeo2, Mr.Hawkeye (Uf!) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Po příšerné dvojce jsem čekal skoro odpad a jsem v podstatě překvapen, že to nebylo tak hrozné. Všechny chyby předchozích dílů, jako jsou překombinovanost, pitvořící se a skoro už otravný Depp, zůstávají, ale pro závěrečný díl hovoří nepatetický, "halfhappyend" a závěrečná bitva, natočená o mnoho lépe, než předchozí dva a třičtvrtě dílu dohromady. Ale čtyřku ať netočej, proboha!!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velký odklon od předchozích dvou dílů je nepochybný. Především absence zábavy a zejména nadhledu z předchozích dílů velmi zamrzí. Nepotěší ani přítomnost nudy ve zdlouhavém začátku filmu. Složitost děje taky není důvod pro aplaus. Na orientaci nepřidá ani počet pirátů ve filmu, který by předčil zřejmě i počet vietnamských prodejců ve všech českých tržnicích najednou. Jack Sparrow může jenom snít o tak velkém prostoru jaký měl v předchozích dílech. Zato dvojice Orlando Bloom a Keira Knightley má prostoru až přiliš mnoho. No na Keiru se dá alespoň koukat. Film je však tak dlouhý že stačí nasbírat i nějaké ty kladné body. Společné scény Jacka Sparrowa s Barbossou připomínají staré dobré zabavné časy a v závěrečný akční nářez jsem v průběhu filmu ani nedoufal, takže o to víc mě sestřelil. Vezmu- li v potaz ještě odhalené krásné stehno Keiry, odcházel jsem z filmu přeci jen spíše spokojen než nespokojen. Z předchozích dílů jsem ovšem odcházel nadšenej ! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi 40 minút (súhrnne, rátajúc v to pár scén na začiatku a záverečnú bitku) výbornej zábavy plnej vtipu, nápadov, nadupanej akcie a úžasných, fakt úžasných trikov. Zvyšok (teda súhrnne asi 2 hodiny) zbierka zbytočných a neznesiteľne (tým myslím naozaj NEZNESITEĽNE!!!) nudných kecov, drístov, žvástov, dejových komplikácií a poväčšine trápnych Deppových pokusov o humor (scény, v ktorých je Sparrow viackrát než raz, sú všetky napospol absolútne nevtipné, ba otravné). Nechápem, ako všetok ten SCENÁRISTICKÝ HNOJ mohli vôbec natočiť, "zahrať" a pustiť do kín (Bruckheimer je už asi starý a blbý a stráca súdnosť). Celkovo: ešte rozťahanejšie a nudnejšie ako dvojka. Séria tohtoročných letných sklamaní pokračuje... P.S.: Súhlas s Psemom: Rush je lepší ako Depp. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Téměř tři hodiny nezvládnuté megalomanie, která nemá ve vodách dobré zábavy co pohledávat. Verbinski neutáhnul digitální tajtrlíkování a tak pouze skládá jednotlivé scény za sebe bez jakékoliv další invence. Mezi postavami je neuvěřitelný bordel, vzájemné podrážení se a kutí piklí po čase nudí a dávka nadhledu vlastní předchozím dvěma dílům zde zoufale absentuje. Být to tak o půl hoďky kratší, je z toho blockbuster roku, takhle je to ale nabubřelá nuda, která chytne za koule leda tak odkazem na Leoneho a vtipným cameem Keitha Richardse. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nejdelší, nejslabší. Přesto stále velmi slušně odvedená práce, procentuelně někde okolo 70%. Mám ale obavu, že čtyřka už bude vykrádat všechny tři dosavadní díly ve velkém... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na trojku bál jít do kina, přesto jsem šel. Nečetl jsem nic, názory ani recenze, pouze viděl hodnocení a netrpělivě jsem tušil zklamání, které se později....dostavilo, ale v určité podobě. Hlavní a asi nejdůležitější bod, který filmu škodí, krom tedy asi nejslabšího pirátského soundtracku, je jeho délka, jenž nechci naléhat na konec, který je skvělý i když trochu delší, ale na extrémně nudný začátek, u kterého jsem už i v kině nepatrně usínal. Singapur byl sice ponurý a atmosferou nabušený přístav, ale mě jeho ztvárněním nijak tvůrci neoslnili, možná je to právě tím, že jak bylo ponuré tak právě děsně šedé, bez barev a právě tak mě neměl čím zaujmout. Naopak ale musím přiznat, že jsem se u trojky překvapivě bavil, tedy po té humornější stránce a to nepočítám samotného Jacka Sparrowa, který byl jako obvykle skvělý i s jeho haluzemi a ač plno lidí řiká, že nedostal příliš prostoru opak je pravdou, co byste taky chtěli, když ho ve dvojce Kraken sežral...Když si to v hlavě postupně sesumíruji, od trojky jsem čekal trochu velkolepější závěr, přesto mi bylo jasné, že už to tak skvělé být nemůže. I jsem měl strach z očekávání, který později ubily určité vtipné i akční scény, ale také nesmírná nuda v první půlce. Na konci světa tato část pirátů rozhodně je, ale na Konci série zřejmě ještě dlouho nebude, nejspíš. --- Koho jste? - Toho kdo nabídne nejvíc - Já mám loď, tak pojďte ke mně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $300miliónovTržby USA $309,420,425Tržby Celosvetovo $960,996,492Tržby za predaj Blu-ray od roku 2010 v USA $7,034,477 //počet predaných kusov 261,333Tržby za predaj DVD v USA $313,923,739 //počet predaných kusov 14,484,821║ Režisér Gore Verbinski sa neposunul od prvých Pirátov absolútne nikam, len presne šablónovo drží celý film na už zaužívanom plytkom deji a tento krát pre istou natiahnutom skoro až na 3 hodinky. Banalitky točiace sa okolo hlavných postav sú možno zaujímavé pre detičky tak do desať rokov, ktorým stačí len vidieť všemožnú pirátsku háveď frflajúcu si popod nos neustále bláboli ako sa presunúť z tohto miesta na to druhé a potom vyplakávať prečo tam vlastne išli, keď im teraz všetci robia len zle a popri tom sa tváriť ako že my sme taký pohodový herci, z ktorých srší po nekontrovateľných dávkach „prízemný“ humor. Jediné čo my trošku vyčarovalo úsmev či teda skôr mierne pousmiatie, sú postavičky zo zvieracieho sveta, presnejšie malá opička Jack a ten papagáj, tých pár odľahčených scén práve vytvoria len oni, ani starý Jack Sparrow už nie je to čo bol kedysi aj keď stále ostáva najzaujímavejšou postavou tohto doslova a do písmena prízemného projektu ako, že o pirátoch Karibiku - točiacim sa príbehom stále na mieste, bez len malého kroku v pred. Bruckheimer si môže spraviť vo svojom poznámkovom bloku ďalšiu čiarku veď opäť jeho produkcia splnila svoj účel je tam všetko čo je podľa neho podstata – tupý príbeh a veľa výbuchov... a ide sa ďalej. Nuž neteš sa potom už na karibickú tlápaninu s poradovým číslom štyri a päť.. __Herecké obsadenie okrem už stálice Deep , Bloom, Knightley - v tomto diely je aspoň o niečo sympatickejšia než v tom predošlom truhlicovom, je obohatené o Hong-Kongskú akčnú legendu Chow Yun-Fata ale aj ten hrá svoju úlohu piráta len tuctovo, k tomu tu máme aspoň návrat Geoffrey Rusha ako Kapitána Barbossu ten je ako tak ešte stráviteľný, v podstate aspoň dopĺňa skoro až nudné pasáže Jacka Sparrowa. A ešte tu máme ako pirátsky „rockový“ bonus Keitha Richardsa, ten si zamrmle pár slov popod nos a tým aj jeho účinkovanie vo „veľkolepej“ podívanej končí, nuž fakt srdcervúci part tam mal. __Samoúčelných scén je tu toľko, že to nieje pre dej ani zdravé, spomeniem len súboj lodí Čierna perla proti Lietajúcemu Holanďanovi Daviho Jonesa točiacich sa vo vodnom víre, urobenej bez nejakého citu pre lepší efekt z atmosféry delostreleckého súboja, kde vzduchom nelietajú len triesky ale aj celé vymrštené kanóny. K tomuto strhujúcemu súboju aby to nebolo len o akčnosti, nám pridajú dokonca aj sobáš Willa s Elizabeth, oddávajúci im je samotný Barbossa. Spomínaný sobáš v priebehu boja je to najtupšie čo nám môže Pirátska séria ponúknuť, v podstate ako vystrihnuté z toho najmenej nápadytého scenára. Z toho lepšieho čo sa nám pred zrakom upreným na plátno udeje je putovanie Čiernej perli po slnkom vypriahnutej púšti na popod ňou presýpajúcich sa krabýkoch, ktorý ju nakoniec dovedú do vytúženého mora. Krabýky sú tu stvárnené ako taká obdoba malých Transformérov maskovaných do ploského bieleho kameňa. /videl v kine 2x: 55%/ () (méně) (více)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Osobně doufám, že Piráti jsou tímto na konci své cesty a Jack Sparrow bude navždy pryč. Příliš naivní já vím. Třetí díl pirátů z Karibiku dokazuje nejen pravidlo trojek, ale také i oblíbené " s každým pokračováním musí vše být větší a všeho více". To zde platí doslova a koho nepotěší více Sparrowů, toho potěší více totálních kravin a více minut. Všechno je to ke škodě, protože se Piráti stávají přesně tím, čím byli od prvního námětu, pouze velkou drahou atrakcí v zábavním parku. Johny Depp není k smíchu, ale přímo k pláči a celé jeho vystoupení bych možná shrnul do jedné věty " nejhorší Johnův výkon za poslední roky". Orlanda Blooma se divák velmi málo a Keira Knightley si hraje na drsného chlapečka. Opět. Vše je doplněno skvělým pirátem Geoffrey Rushem a naprosto zbytečným Yun-Fat Chowem. Ohledně příběhu není co říct, protože je na tolik šílený a postavený na hlavu, že se zalíbí jedině fanouškům série, kteří stejně logické myšlení a inteligenci dávno zahodili, aby si filmy lépe užili. Délka je neskutečná a závěr není vůbec tak super úžasný, jak se opět producent a herci nechali slyšet. Nuda, v které chybí nejen pořádná akce, ale i vtip. Ještě trochu a ta jedna hvězdička by tam byla. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ted Elliott, Terry Rossio .. Stejně neškodný, beztvarý dojem jako u dvojky. Ty dva sequely na sebe navazují nejen obsahově, ale i kvalitativně a ani oba dohromady nedosahují výšin prvního pirátského dobrodružství. Jediné, co mě osobně hodně potěšilo, je s každým dílem narůstající vliv postavy Elizabeth Swann resp. herecký i vzhledový růst Keira Knightley, která tak má největší podíl na koukatelnosti mnoha ukecaných pasáži. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Úvodní akce trošičku rozptýlila mé obavy, že to bude hrůza. Ta přišla hned v zápětí, když se asi tak hodinu a půl nic nedělo. Pak nastoupil Richards a jeho geniální cameo, pak se chvíli zas nic moc nedělo a potom přišlo nehorázný akční inferno, postrádající špetku rozumu, kde všichni pořád skákali z lodi na loď, vzduchem létali opice, lidé se líbali v bayovských obletech a všechno se zvrhlo tak, že jsem měl chuť uškrtit scenáristy. Koukalo se na to skvěle to uznávám, ale hlavní zásluhu bych přičetl trikům a hudbě. Jinak kde nic tu nic, dvojka je proti tomu skvěle vyvážená a rozumně ukočírovaná. Navíc Verbinsky cituje nespočet momentů z jedničky (dokonce ukradl jeden záběr z dvojky, nezbeda) a nebojí se brát ani jinde... pocit deja vu jsem měl několikrát (Leone scene sucks). Sečteno a podtrženo, je to velké, vypadá to draze, má to víc konců než Návrat krále a Keira JE sexy ;) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Filmu v mých očích (či spíše uších) hodně pomohla výborná hudba Hanse Zimmera, třeba skladba Up is down ze soundtracků patří k mým v poslední době nejposlouchanějším. A tak když tedy konečně přišla scéna kdy dole je nahoře, tak jsem se bavil možná víc, než kdybych nebyl tak "ujetý" na filmovou hudbu. Pořád se mi líbí postava Jack Sparrowa, ale už se trochu vytrácela v tomto díle ta jeho jakoby neustálá "zdrogovaná" pošahanost. Jinak je tedy třetí díl až dost zbytečně přelidněný, zamotaný, zdlouhavý a ukecaný. To jsou asi hlavní přívlastky, které mě napadaly při sledování filmu. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

To, co dvojka iba naznacovala - prilis kosaty dej a nasilu budovana mytologia, trojka zial este potvrdzuje a prekonava. Neumerne natahovana stopaz, kde by sa mohli v klude vyhodit cele samoucelne sekvencie (kanditatom c. 1 je prva scena s Jackom - v krajine mrtvych s rakmi na pusti) a este neumernejsie prekombinovany dej, v ktorom postavy "prevliekaju" kabat a menia svoje rozostavenie na rozlahlej sachovnici vzajomnych vztahov s rychlostou dosiahnutia prveho stomiliona na trzbach. Takyto zlepenec potom spolahlivo neguje zaujem o dane postavy, ktory nestaci udrzat ani hlavny stmelovaci clanok - Jack Sparrow (SPOILER: a preto ho je vo filme hned parkrat navyse). "Tvorcia" neochota rozlucit sa s pribehom je klincovana viacnasobnymi otvorenymi zavermi (a la zaver trilogie LOTR) - dokonca aj povinny dovetok filmu po zaverecnych titulkoch nemozno s pokojom nazvat vynimkou. Nastastie zopar forikov funguje dokonale, viacere potom aspon vycaria usmev na tvari a velka VDAKA za jednu sekvenciu - dokonale fungujucu ako krasna pocta nastupu na zaverecny duel v nesmrtelnom "Once Upon a Time in the West" (pricom ide rovnym dielom o vzdania holdu tak Leonemu ako aj Morriconemu). PS: Druhu projekciu som uz ani pri najlepsiej voli nevladal dopozerat do konca - cize celkovy dojem ide este dole. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Co třetím Pirátům asi nikdo nemůže upřít je, že každičký dolar je na nich vidět i slyšet. Hodně vidět i hodně slyšet. Což v poslední době u popcornů nebývá zvykem. Výprava, efekty, Zimmerova hudba, kamera... Po technické stránce se vytknout nedá takřka nic. Stopáž rozhodně přepísknutá je, scénář moc není a když tak se utápí v kolonce "všichni kujme pikle na všechny". Jenže tam kde se druhý díl nimral v bezpohlavní rodinné nudě o ničem, tak zde nám Piráti přitemnili a postavy se odklonili z černobílého vybarvení do šedé charakterové zóny, ve které nikdo není svatouškem. A to je dobře, jelikož se "zvážněním" jde ruku v ruce i úbytek humoru a to především toho dětinského. Ne že by zmizel zcela, ale není zde za každou cenu jako v minulé části. Navíc je upozaděna i postava Jacka což je také výrazný klad, který nejvíce napomáhá právě samotné postavě Sparrowa. Prostor na uvolněném místě navíc více než-li zdatně zaplňuje výborný Rush. Přesto zde humor je, kupříkladu "Larry" je gag Monty Pythonovských rozměrů. U třetích Pirátů bude asi především záležet co od nich očekáváte - pokud nezávadné ukrácení času pro celou rodinu jako u prvních dvou dílů, tak zde moc nepochodíte. Pokud technicky precizní podívanou, která má své chybky (respektive někdy až masařky - zbytečné dějové linky, eskapády zviřátek, multiJack apod.) plnou toho správného pirátského nádechu, tak byste této epizodě mohli dát šanci... Navíc tvůrci potěší zdařilou poctou Leonemu s Morriconem. ()

Související novinky

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

24.02.2010

Upřímně, po scénáristickém guláši v dvojce a trojce Pirátů z Karibiku budili Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides spíše obavy. Tím spíš, že i čtyřku napsali staří pachatelé Terry Rossio a Ted… (více)

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

14.09.2009

Studio Walt Disney Pictures koncem minulého týdne oficiálně oznámilo, že čtvrté pokračování veleúspěšné pirátské fantasy dorazí do kin v létě 2011 pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Reklama

Reklama