Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Rebecca studuje medicínu, přivydělává si jako zdravotní sestra a trénuje na triatlon. Na lásku nemá a nechce mít čas - před několika lety byla znásilněna a mužům nedůvěřuje. Vše se změní, když se setká s šarmantním a blahobytným Dickem Strangem, majitelem řetězu fitness center, který ji přemluví, aby s ním odjela do Texasu. Během doby Dick projeví svoji pravou tvář - je krutý a násilnický. Když od něj Rebecca chce uprchnout, najme Dick vraha, který ženu tak těžce zraní, že ochrne. Nevzdává se však... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film natočený podle skutečné události na časté filmové téma o systematicky ničené ženě jejím kdysi milovaným partnerem. Stupňující se agresivitu muže vůči přítelkyni, která se odmítá podřídit jeho vůli a nerespektuje jeho nadřazenost, žene i jeho strach o majetek. Shannen Dohertyová, známá jako Brenda ze seriálu Beverly Hills 90210, která je spíš hezká a populární než dobrá herečka, táhne tentokrát sama celý film. A není to nejhorší. K tomu, aby se vzpamatovala ze zklamání a překonala fyzické postižení, ji posiluje nejen pevná vůle, ale i touha potrestat viníka za utrpěné násilí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Manipulatívny texaský obchodník (Tim Matheson) využíva zdroje na vysokých miestach, aby terorizoval a podmanil si bývalú priateľku Shannen Doherty ("Beverly Hills 90210") v tomto príbehu, ktorý je údajne "založený na skutočnom príbehu". Provokatívny názov úplne rozptýli akýkoľvek prvok napätia. 4/10 ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama