Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

DiegoC. odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím len prvú hodinu filmu, lebo potom som to už vypol: Režisér sa pokúsil inovovať horor tým, že sa časové línie prelínali, čo však v konečnom dôsledku prinieslo len gýč. Dookola tam išlo len to isté - dievča sa pomaly presúva po dome, potom odrazu BU a záber na ďalšie dievča a to sa opakovalo stále dookola. Vždy bolo jasné, čo sa o chvíľu stane. Hlavné postavy sú samozrejme pekné modelky (ako vo všetkých takýchto trápnych filmoch) - všetky podobné, mal som preblém rozoznať ktorá je ktorá. Navyše tá prvá hodina nemala nič spoločné s tým bielym morom. Nechcem to ďalej kritizovať, lebo som to nedopozeral do konca a nebolo by to objektívne, keďže záver mohol byť lepší (o čom však pochybujem). ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Atmosféra 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: český dvd obal a námět upoutá MÍNUS: obrovská nuda a opravdu příšerně natočené/// Shrnutí: Námět zaujme a mohl to být i zajímavý příběh a zápletka. Nicméně spojení teen vyvražďovačky a duchařského hororu se absolutně nepovedl, nic tady nefunguje správně. Je to odstrašující příklad natočeného filmu a děsná nuda. Měl jsem problém film zhlédnout až do konce.Text distributora "Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat." jsou kecy, nerozhodli se - přihlásili se do nějakého studentského přijímacího rituálu, ale těch nesmyslů je tam spousta. Chování postav je nesmyslné, kamera divná a střih ještě divnější./// Celkem 13%/// ()

Reklama

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat? Tomuhle se ani nedá říkat film...Spíš -a to s odupštěním- komunální levná sračka. Škoda i toho malinkého množství peněz. Absolutní zbytečnost, nedozvěděla jsem se vůbec nic. Říkala jsem si, nemůže to být přece tak strašně hrozné, někdo to na čsfd.cz hodnotil dokonce čtyřmi hvězdami, tak jsem si jednoho nudného večera pustila ten "film". Přátelé, už nikdy víc. Myslela jsem, že se snad unudím k smrti. Ač já, která musí dokoukat každý film, který si pustí až do konce, byla to totální ztráta času. Pořád jsem čekala až se to rozjede a čekala a čekala a dočkala jsem se nehorázně nudného snímku od první až do poslední minuty. Zcela nedoporučuji. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Ač 99% lidí tento film jednoznačně odsuzuje, tak bych jim jen vzkázal, ať se nekoukají na horory, když je to tak strašně nudí a koukají na romatické filmy, kde se aspoň můžou vybrečet.. Film je pro mě směcicí filmu Madhouse s prvky filmu Saw.. Já můžu říct za sebe že jsem se příjemně bavil, až na nudnější konec je film pro milým překvapením, a doufám že podobných filmů se natočí více. Ač jsem jeden z mála, který Tunel msrti chválí, tak jednou příčinou je asi to, že jsem se na ten film nějak zvlášť netěšil, proto nejsem zklamaný s celkového pohledu na film. Herecké výkony, k těm není nic moc dodat, nebylo to na oscara, ale co bys te taky chtěli že jo od prsaté blondýnky, a dalších 4 tzv. modelek...Příběh je lehce zmatený, občas i nudný, ale člověk se vydrží kuokat až do konce bez větších problémů. Co musím uznat je, že film má občasné chyby, ale který film nemá chyby že jo. Atmosféra je na střední úrovni, lekací scény prakticky žádné, až na pár momentů, který mě osobně moc nevystrašily..celkové hodnocení bude po mnohé asi překvapení, ale po velkém rozmýšlení dávám 80% a tedy 4 hvězdy... ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Nápad je to velmi zdařilý a strašidelný (kdo má slabost pro staré opuštěné budovy, dá mi za pravdu), chopili se ho ale nějací ze řetězu utrhnutí bráchové a zkazili, co se dalo. Po vizuální stránce několikanásobně lepší než po stránce režijní (ačkoliv, nula krát cokoliv je pořád nula). Lekaček si divák za celý film užije skutečně hodně, jakmile se však nemá chytit jakéhokoli pevnějšího podkladu, který by příběh alespoň trochu důstojně stmeloval, začínají ho ti bubáci nudit už po dvaceti minutách a dřív. Strach je zde navozován tak amatérsky a pouťově, že jsem si připadal spíš jako v nějakém plastikovém domě hrůzy či co. Závěrečná pointa je navíc tak nedotažená, naivní a nejasná, že film už nedokáže spasit nic - snad nějaký opravdu kvalitní remake. --- Za co ta hvězdička? Možná se jenom zdráhám přiznat, že jsem úplně promrhal hodinu a půl svého drahocenného života. Spíš to ale bude tím, že odpad uděluji snímkům o poznání horším... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Film uvádí, že lék byl objeven v roce 1958 a že stejného roku bylo také sanatorium uzavřeno. Ve skutečnosti byl lék objeven již v roce 1943 a roku 1952 dostal jeho objevitel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu. Sanatorium bylo uzavřeno o 10 let později, tedy v červnu 1662. (Chufu)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Film se natáčel v Louisville v Kentucky a Hollywoodu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama