Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

obitus 

všechny recenze uživatele

No, i když levné až hamba, pořád se to snaží vypadat jako zábava za slušné peníze. V tomto směru působil především trailer opravdu povedeně a donutil mě, i přes zdrcující kritiky, zhlédnout film celý. Už dlouho jsem ničeho tak nelitoval. Takhle opravdu ne, přátelé filmaři. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Waverly Hills Sanatorium. Stačí zadat do Googlu, kde se před Vámi objeví spousty fotek děsivě vzhlížející budovy, která stále stojí a děsí okolí svým zjevem i minulostí. Myslím, že film není nejhorší, ale zrovna historie Waverly Hills je natolik pochmurná, že by si rozhodně zasloužila lepší zpracování. Docela amatérské zpracování, včetně kamery, slabé výkony i příběh. Občasná logická dějová pochybení jsou tak zcela na místě a jen dotvářejí amatérský dojem z celého snímku. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně slibný trailer...ale opravdu dementní "parodie na horror" Přitom sanatorium a všechny ty shity s tím spojené..to je velice slibné téma. No bohužel, když se nějací dva loseři (tvůrci a producenti jsou nějaci dva sourozenečtí niemandi) rozhodnou natočit horror, podle skutečných událostí (tomuhle tvrzení jsem se po těch 97 minutách opravdu hodně nasmál) a šetřili na to kapesné od svých 17, tak je nikdo nezastaví. Ono i herci byli nejspíš jejich velcí kámoši, co si chtěli zahrát v nějakém tom horroru...protože to, co předvádějí se nedá názvat ani tím nejhorším hereckým výkonem, to bych urazil všechny herce, kteří tento titul nesou. Ale i kdyby tito "neherci" uměli hrát, tak je to od mizerného výkonu podle mě nezachrání....protože scénář je tak zkurveně dementní a plný velmi "srdceryvných" scén (ano, všichni zúčastnění strašně moc pláčou, když přijdou na tu konspiraci století), že by to neustál ani sebelepší herec. Jo a málem bych zapomněl, film je taky plný CHYB (spoiler) -> v jedné scéně si vezme barbína kus ostrého skla...tím kusem skla rozseká druhou barbínu...a stále ten kus skla drží v ruce pak STŘIH (málem jsem zapomněl říct, že o střihy se taky staral sám velký režisér...jde vidět, že svou práci opravdu zvládá) na ubodanou barbínu, která má ten kus skla zabodnutý přímo v krku STŘIH brečící barbína, která stále drží ten kus skla v ruce.....(/konec spoileru) Myslím, že tohle mluví za všechno... NEVĚŘTE TRAILERŮM!!!! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nenávist..strach..zloba..tajemství..minulost..přítomnost..vzpomínky..představy..skutečnost..klam..nákaza..nemoc..život a smrt, to všechno se odehraje v jednom obrovském sanatoriu kdesi v Kentucky. :) V naprosté většině odsuzovaný(nedoceněný,nebo zcela nepochopený),viď Anticque... ()

JAn odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, ve kterém vítězí vizuální stránka nad tou obsahovou. Režisér Booth se snaží být za každou cenu "cool" a neuvědomuje si, jak dementní story mu to vlastně vzniká pod rukama. Příběh (dá-li se tomu vůbec tak říkat) je zmatený a přeplácený, hlavní hrdinky ´sou tak vyumělkované, až od sebe nejdou rozeznat, interiéry sanatoria laciné, atmosféra nulová... S takovými "horrory" už jděte, prosím, do prdele. ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

5 ľudí (dievčat), 5 hodín, 5 poschodí a 5 duchov. 1,5 hod. nudy. I keď film obsahuje neskutočne veľa ľakacích momentov, všetky ostali bez účinku. Keď sa mám naplašiť, najskôr ma film musí vtiahnuť dobrým dejom. No toto je len jeden veľký zmätok, kde 5 báb zrazu pobehuje po starej schátralej nemocnici, niečo na ne bafá a ja mám tŕpnuť strachom. Ale prečo?! Dôjde aj na nejaké to objasnenie no na kvalite to filmu nepridá. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Napřed kbduivbiljskfbk, potom se jbidvhikfbkvbfkbv. Nakonec zdvdihvkihkbh a taky bnjkdbvkidhohkv. Pokud jste pochopili můj komentář, nebo pokud se vám dokonce líbil, pobaví vás i tenhle film. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Atmosféra 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: český dvd obal a námět upoutá MÍNUS: obrovská nuda a opravdu příšerně natočené/// Shrnutí: Námět zaujme a mohl to být i zajímavý příběh a zápletka. Nicméně spojení teen vyvražďovačky a duchařského hororu se absolutně nepovedl, nic tady nefunguje správně. Je to odstrašující příklad natočeného filmu a děsná nuda. Měl jsem problém film zhlédnout až do konce.Text distributora "Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat." jsou kecy, nerozhodli se - přihlásili se do nějakého studentského přijímacího rituálu, ale těch nesmyslů je tam spousta. Chování postav je nesmyslné, kamera divná a střih ještě divnější./// Celkem 13%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

5 dívek. 5 podlaží. 5 hodin. Populární studentská hra na utrpení ve zdech starého a léty opuštěného sanatoria pro nakažené morem má svá neúprosná pravidla. Dívky budou na smrt vyděšené při procházení zchátralými chodbami když si tamní duchové obětí morové epidemie také chtějí zahrát a sbírat body za odvahu. Levný béčkový horor s horším vizuálem je pojat jako táhlá a místy ne úplně marná noční můra a to že je údajně natočený podle skutečných událostí je nutné brát s velkou rezervou. Režisér měl však štastnou ruku při výběru pohledných, mladých a málo známých hereček oděných do sexy outfitů od kterých se chtělo, aby hlavně pěkně ječely, lokací vyvolávajících úzkost, ale neměl zřejmě dostatek materiálu, aby některé scény vylepšil. A toho tunelu smrti používaného pro převoz mrtvých si divák taky zrovna moc neužije. Hororová kritéria byla tentokrát splněna vesměs napůl a výsledkem je celkem ucházející horůrek s evidentními prvky dirty porn style. Klady: pohledné herečky,nejlepší herečka asi Kristin Novak, gore scén je pomálu a film je spíše pojat jako děsivá noční můra s občasnými úmrtími, vděčně spolehlivé a většinou vždy fungující lokace sanatoria, pár dobrých gore scén se taky najde, nečekaná pointa na závěr, snaživý potenciál, nenudil jsem se. Zápory: místy odbytá realizace, některé "mrtvoly" v záběru zřetelně dýchaly, až přiliš kolapsní a málo funkční prostřihy z děsivé minulosti do děje, horší kamera,málo nápaditá úmrtí, marná snaha vyvolat větší napětí, občas zmatená stavba příběhu, podle pojetí, které film nabídl, lze jen stěží uvěřit, že je natočen podle skutečných událostí. Mé hodnocení: 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Scénář klová do odpadu, až po bradu... přitom v luxusním sanatoiru, s pěti hvězdami. A něco nad námi? Tak to mám rád. No ale... teď babo raď :-))" Já nevím. Možná by stačilo jen okořenit pokrm... vrazit tam víc toho fajn sanatoria, protože retro fotky (a podle skutečnosti) byly výživné a strašidelné. Pak trochu, ale opravdu jen "malinko" omezit cukání kamery, i nezajímavých college opičáren (a hlavně miliony nadbytečných, rušivých flashbacků) a byl by z toho dobrý horor. No nic. Těším se na remake. Holčinám ve sprše, s fajn kozičkami a hezkým stigma přívěskem na krku budou jako o závod (s chorobou) naskakovat puchýře... a mě husí kůže. Těším se. A to říkám vážně, i když obecně remake nemám rád. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu dát šanci a dozvědět se něco víc o hrůzné nemocnici, kde se skutečně odehrály kruté věci a dodnes je považována za jednu z nejsrašidelnějších budov. Nedozvěděl jsem se ale nic. Celý film je naprostá hovadina, na které jsem nenalezl nic pozitivního. Opakující se záběry, opakující se místnosti, herci tragičtí, kameraman, střihač a režisér v jedné osobě nejspíš pod vlivem návykových látek. Utrpení pro diváka naprosto neskutečné. O ději prakticky nelze nic říct, jelikož ten je tu v dokonalé absenci. Jsem smutný, že se točí takovéhle věci. Zbytečná ztráta času a peněz. 5% ()

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

Taký nechcene vtipný film, ktorý by sa bol možno ujal ako paródia. Ale teraz vážne: jeden z najhorších filmov čo som videl. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady klišovitých "hororov-nehororov" bez atmosféry, kedy sa pár krát zľaknete. Okukané nápady kedy mladé pekné pipky naháňajú nejaké mátohy, ktoré tentokrát občas vyzerajú ako týpci zo skupiny Slipknot, sem tam treba odhaliť aj prsia, asi aby divák nezaspal, opäť sa nám režisér snaží naznačiť, že film je podľa skutočných udalostí, atď... a výsledok? Totálne ničím zaujímavý skoro shit, ktorý od odpadu zachraňuje pár vydarených scén..aj to som prižmúril obe oči...a mimochodom už dlho som nevidel tak trápne záverečné titulky!!!Chcelo by to viac introspekcie, pán režisér!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pět hodin, pět pater, pět dívek – a do toho ještě pět duchů. Plus jsou tam tři mládenci, kteří do opuštěné nemocnice posílají zasvěcovat v hrůze mladé tělesně atraktivní studentky, jenže tentokrát se jim situace vymkne z rukou a duchové začnou vraždit. DVD: V bonusech se nacházejí trailery na nestylově jen čtyři jiné filmy, napůl hraná spíše fotogalerie poodhalených dívek z filmu (2:09), nijak objevný a zajímavý film o filmu (21:06) – a to vše bez titulků, plus dvě obyčejné fotogalerie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Téma filmu samo o sobě vypadá docela zajímavě, ale tvůrci pokazili naprosto všechno na co šáhli. Tragické herecké výkony a chaotický střih zapříčinili totální zmatek a nudu. Pokud už totiž dokázali diváka něčím navnadit, tak to následně opět zmršili předčastným střihem. Filmu bych ovšem ukřivdil, kdybych napsal že se mi tu něco nelíbilo. Herečky byly naprsto luxusní po vzhledové stránce a přestože mají v hlavě možná seno, tak alespoň bylo na co čučet. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady někdo hodně moc koukal na asijské duchařiny. Řekl bych tak celý filmový štáb. Okopírované a poslepované veškeré klasické propriety (nejen) asijských duchařin cik cak přes sebe jak zápletkově, tak i co se týče střihu, kamery, mírné chaotičnosti a přeskakování ve scénách, nepříjemných zvukových doprovodů (co je to za blbý současný zvyk, takřka každý střih doprovodit nějakým zvukem?). A to všechno tak přemrštěně a často, až to po půlce filmu hezké není. Prostě podprůměrný asijský duchařský horor ve kterém hrajou (a v několika případech nechutně přehrávají - hlavně herečka hrající Tori, její ksichty jsou opravdu hnus) bělošky a běloši. Nebo jinak - všichni, až na herce a herečky, byli zhulení a sjetí LSD a snažili se natočit horor. Herečkám a hercům by naopak možná prospělo, kdyby byli/y zhulení/é. Ovšem s tou formou to trochu dost přeplácli. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tunel smrdí, fakt. Když jsem viděl zdejší hodnocení, říkám si: "Snad to nebude tak strašné, něco positivního možná najdu." Želbohu, objevil jsem akorát epilepsii, jejíž záchvat mne při sledování přepadl, tak příšerně natočený film se jen tak nevidí. Neustálé blikání, střihy a naprosto nesmyslné záběry, jako třeba záběr na dveře, zeď, stůl a podobně, to je vážně filmové umění, které každého vyděsí (bohužel ne tím, čím by mělo). Po technické stránce je zde opravdu všechno špatně. Na druhou stranu scénárista se překonal. Vymyslet tak idiotský příběh, to chce opravdu velkou dávku talentu. Co se dělo na place, když se objevili herci, to každý pozná z hereckého obsazení, stačí si projít jejich filmografie. Málem bych zapomněl, je to podle skutečné události, stejně jako třeba Úsvit mrtvých. Fajne. ()

Reklama

Reklama