Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Takle nudnej, blbej a stupidní film jsem snad v životě neviděl. Po celý film vám bude rejža servírovat jakýsi "lekačky" s vřískáním, které pochopitelně nevylekají ani mimino. A to není všechno...Opět po značnou část filmu vás budou provázet výpravy do minulosti formou krátkých klipů nebo obrázku...Prostě demence. Osobně jsem to moc nechápal. Lituju toho, že jsem si tenhle idiotskej film pustil. Zbytečně zabitý skoro 2 hodiny mého života. Abych to shrnul...v tomhle filmu není nic, co bych mohl označit za pozitivní...Od herců, hereckých výkonů, scénáře a bůh ví čho dál...vše je otřesné!!! VŠEM DOPORUČUJI, TENTO FILM NEVIDĚT!!! --->0% ()

DiegoC. odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím len prvú hodinu filmu, lebo potom som to už vypol: Režisér sa pokúsil inovovať horor tým, že sa časové línie prelínali, čo však v konečnom dôsledku prinieslo len gýč. Dookola tam išlo len to isté - dievča sa pomaly presúva po dome, potom odrazu BU a záber na ďalšie dievča a to sa opakovalo stále dookola. Vždy bolo jasné, čo sa o chvíľu stane. Hlavné postavy sú samozrejme pekné modelky (ako vo všetkých takýchto trápnych filmoch) - všetky podobné, mal som preblém rozoznať ktorá je ktorá. Navyše tá prvá hodina nemala nič spoločné s tým bielym morom. Nechcem to ďalej kritizovať, lebo som to nedopozeral do konca a nebolo by to objektívne, keďže záver mohol byť lepší (o čom však pochybujem). ()

Reklama

Hashirama odpad!

všechny recenze uživatele

Co je sakra tohle? —- nějakej pičusek. Je to strašidelné. Představte si, že kdesi v Americe žije dement. Neumí nic, jen čumí na horory, masturbuje a mačká si beďary. V rámci UncleSamCare začne sociální systém vyplácet všem dementům dávky na podporu rozvoje jejich životních možností. Nejen, že se státní pokladna zcela vyprázdní, ale náš dotyčný dement si ještě pořídí véčkovou Nokii a natočí takovou mrdku, která terorizuje slušný lidi i za oceánem. Nic v této mrdce (slovu film se záměrně vyhýbám) nedává smysl, posloupnost záběrů a střih člověk absolutně nepobírá, neorientuje se ani v čase ani v prostoru, což je v mrdce, kde se nic neděje, dost na pováženou. Sekající se obraz, děsivě nechutná počítačová animace inspirovaná Birdemic, jen ne v tak vysokým rozlišení, kreténské vložky s vyjebanými zvuky a debilními filtry z uložta a ten nejpostiženější výkvět amerických neherců, jejichž etudy se nedají srovnat s ničím zaznamenaným na celuloid, to všechno je příšerná a hrůzostrašná realita, kterou tahle mrdka rozsévá po celém světě. Zpočátku jsem si říkal, že nenechám takovouhle mrdku zkazit mi flow nějakým odpadem a dám tam tu jednu aspoň za nějaký ty hezký mařky, ale jedná se o suverénně nejhorší věc, kterou jsem uzřel za poslední jahry, a jiné hodnocení tu prostě nepřipadá v úvahu. ()

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám slov! Takový nesmysl! Opět se nejedná o horor, i když musím uznat, že pár scén je celkem povedených. Ale to je asi všechno. Film má být údajně podle skutečných událostí, ale divák to nemá šanci poznat. Není jisté, v jaké době se děj odehrává. Trochu zařadit jde díky záběru s červeným Ferrari (nebo s Porschem). Postavy nejsou vůbec vykreslené a v "příběhu" herci a herečky nemají co hrát. Přitom téma je zajímavé, ale zpracované tak příšerně, že musím zvolit nejnižší možné hodnocení. ()

k4m1k4z33 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je, jak už jsem z hodnocení předpokládal velice špatný filmařský počin. Nejen že děj postrádá jakoukoliv logiku ale taká herecké výkony jsou neoslnivé. Na rozdíl od filmů typu SAW neobsahuje tunel ani nic k zamyšlení (nebo je to tak dobře skryto že jsem to nepochytil). Hudební stránka je přinejmenším zvláštní a chvílemi se mi k filmu vůbec nehodila. Hodnotím ho jako ztrátu času ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Ke konci filmu, kdy pár prchá tunelem, pronásledující postava převrhne vozík na převoz mrtvých. V dalším záběru si však lze všimnout, že vozík stojí opět na kolečkách. (Danny F.)
  • Film uvádí, že hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Ve skutečnosti šachta spojovala sanatorium s železniční tratí (ve filmu je občas slyšet projíždějící vlak) a sloužila pro účely zásobování. Když stoupla úmrtnost (odhady hovoří až o desítkách mrtvých denně) sloužila k transportu zemřelých k trati, aby lidé z okolí neviděli, jaká úmrtnost zde ve skutečnosti je. (Chufu)
  • Sanatorium bylo otevřeno v roce 1910, tedy o 18 let dříve, než uvádí film. Stejně tak hlavní pětipatrová budova byla otevřena 17.10. 1926, čili o 2 roky dříve než ve filmu. (Chufu)

Reklama

Reklama