Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

honajz 

všechny recenze uživatele

Pět hodin, pět pater, pět dívek – a do toho ještě pět duchů. Plus jsou tam tři mládenci, kteří do opuštěné nemocnice posílají zasvěcovat v hrůze mladé tělesně atraktivní studentky, jenže tentokrát se jim situace vymkne z rukou a duchové začnou vraždit. DVD: V bonusech se nacházejí trailery na nestylově jen čtyři jiné filmy, napůl hraná spíše fotogalerie poodhalených dívek z filmu (2:09), nijak objevný a zajímavý film o filmu (21:06) – a to vše bez titulků, plus dvě obyčejné fotogalerie. ()

Zl0 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak ste náročný divák, tomuto filmu sa vyhnite. Ak nemáte radi horrory, tiež sa mu vyhnite. No ak ste niekto kto má rád horrory a vyvražďovačky a viete prižmúriť oko nad prízemnosťou, neoriginalitou, chybami v logike a pozliepaným dejom bez invencie ... aj tak sa tomu vyhnite! ..priznám sa že hodnotím a komentujem aniž by som to dopozeral, nedokázal to však nikto z nás troch čo sme si to kedysi požičali z dvd požičovne. ()

Reklama

Wienczaa 

všechny recenze uživatele

Naprostý skvost hororové tvorby s vynikajícím psychedelickým podtextem, doplněný brilantně amatérskými hereckými výkony a lehce roztřesenou kamerou. Tento film je něco jako mercedes třídy G, na první pohled nevzhledná plechová krabice. Ale když se s ním projedete za nic jiného byste jej nevyměnily. Jediný důvod proč jsem nedal 5 hvězdiček je že se ve filmu objevuje velice talentovaný herec neznámého původu oblečený do renesančního potápěčského kostýmu, který jezdí s nemocničním lůžkem. Předvádí zde skvělé výkony, mohl se ve filmu vyskytovat častěji. Ale jinak opravdu výtečný film. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tunel smrdí, fakt. Když jsem viděl zdejší hodnocení, říkám si: "Snad to nebude tak strašné, něco positivního možná najdu." Želbohu, objevil jsem akorát epilepsii, jejíž záchvat mne při sledování přepadl, tak příšerně natočený film se jen tak nevidí. Neustálé blikání, střihy a naprosto nesmyslné záběry, jako třeba záběr na dveře, zeď, stůl a podobně, to je vážně filmové umění, které každého vyděsí (bohužel ne tím, čím by mělo). Po technické stránce je zde opravdu všechno špatně. Na druhou stranu scénárista se překonal. Vymyslet tak idiotský příběh, to chce opravdu velkou dávku talentu. Co se dělo na place, když se objevili herci, to každý pozná z hereckého obsazení, stačí si projít jejich filmografie. Málem bych zapomněl, je to podle skutečné události, stejně jako třeba Úsvit mrtvých. Fajne. ()

PB2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co to je, ale film to není. Ze začátku na nás střihač zkouší 3 časové linky, naštěstí toho za chvíli nechá a zůstane jediná, a ta stojí za houby. Zřejmě tím nebyly uspokojeny jeho choutky, tak do zbytku aspoň nastříhal různé přechody duchů - ti se objeví většinou kdo ví kde, projdou kdovíjakou chodbu, dělají kravál a zmizí. Kromě toho už je tu jenom film o skupince studentů (hrdinka, mrcha1, mrcha2, IŤák a možná ještě někdo), kteří jsou vyvražďováni v opuštěné nemocnici (kam je v rámci vtipu zanesli jejich spolužáci - ale ti jsou vraždeni taky). Nakonec se dvěma podaří utéct, ale pak se zamyslí, otočí se a jdou zpět (!!!). Tenhle "film" je tak špatný, že jsem Vám vyzrazením konce ušetřil 97 minut života, za což mi nejspíš poděkujete, pokud je opět promarníte a pustíte si to :). Téma mohlo být zajímavé, ale tohle zpracování je na facku. Teď mě napadlo, že celé tohle dílo by se dalo popsat tímto rozhovorem: "Pamatuj, dceruško, jediné, co musíš udělat aby sis zachránila život ve strašidelném domě je... " STŘIH "Hůůůůů" :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Film uvádí, že lék byl objeven v roce 1958 a že stejného roku bylo také sanatorium uzavřeno. Ve skutečnosti byl lék objeven již v roce 1943 a roku 1952 dostal jeho objevitel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu. Sanatorium bylo uzavřeno o 10 let později, tedy v červnu 1662. (Chufu)
  • Film uvádí, že hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Ve skutečnosti šachta spojovala sanatorium s železniční tratí (ve filmu je občas slyšet projíždějící vlak) a sloužila pro účely zásobování. Když stoupla úmrtnost (odhady hovoří až o desítkách mrtvých denně) sloužila k transportu zemřelých k trati, aby lidé z okolí neviděli, jaká úmrtnost zde ve skutečnosti je. (Chufu)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama