Mononoke.
Předobraz Kouře...(26.8.2007)
Bakllazaan
Je tam Tomáš Hanák takže mám jasno.(9.2.2009)
MarekT
Po shlédnutí jsem moc rád, že byl tento námět později přeformován do celovečerní podoby. Kouř verse 0.5 je nezávisle na pozdějším filmu solidní, herecké výkony (Hanák, Kodet...) ujdou i přesto, že na Slováka, Čtvrtníčka či Duška zdejší obsazení nemá, nicméně na můj vkus je zde až moc písní, které tentokrát nejsou až tak fajnové. Navíc politický podtext a diskovložky dodaly filmu více atraktivity a původní nápad se tak ještě více rozvrstvil. Ale i tak jsem s touto předehrou k jednomu z nejzajímavějších českých filmů vůbec celkem spokojen.(23.5.2010)
alanP
Beta verze pozdějšího majstrštyku.(10.12.2008)
mh.mail
70% - Velmi povedený kousek. Sazenička, ze které pár let nato vyrostl Kouř.(24.9.2011)
Fifer
Bylo fajn shlédnout tento krátký počin a podívat se z čeho vznikal následný film. I tato krátká verze je velice povedená, jsem ale rád, že Hanák díky Chytilové v Kouři nehrál. Mireček z Kouře je tak trochu geek a outsider (mimo dosaženého titulu) a s Hanákem by to byl už úplně jiný film.(Dokážete si třeba představit Hanáka jak tančí úplně nemožně na diskotéce a všichni se mu smějí? Při jeho vzhledu by jeho taneční pohyby spíš všichni považovali za nový trend ze Západu a kopírovali je.)(15.2.2011)
cabaday24
zkracenej Kour, s Hanakem zato bez arnostka a jeho diskoteky = logicky pouze1*, moc nechapu co se na tom komu libilo...(17.12.2008)