Reklama

Reklama

Tuláček

(seriál)
  • Slovensko Tuláčik
Rodinný
Česko, 1997, 7x7 min

Obsahy(1)

Lovci objevili liščí doupě a vykopávají ho. Liška svá mláďata včas odnesla, ale jedno zůstalo v doupěti zapomenuto. A právě z něj se stává Tuláček, který se musí naučit žít v lese bez maminky. Malý Tuláček hledá v lese svoji mámu a cestou potkává jestřába, rysa, tetřeva, bažanta, setkává se zajícem, jezevcem, čápem a stane se také lovcem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný novodobý Večerníček nejen pro děti. Na to se může koukat opravdu kdokoli. Skvěle zpracováno, velká obliba. Super nápad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

TAk tenhle seriál patří mezi to nejlepší hraný. Je pravda že jako malej jsem tomu nepřišel na chuť ale ted už je to jinak. Tuláček je sympaťák jak kráva(pardon liška), a jeho příběhy jsou parádní. Jen škoda že zrovna tenhle seriál byl tak krátkej. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sice byl Tuláček chronologicky první, my se k němu dostali až později a na Vydrýska nebo třeba Méďy zkrátka neměl. Zpětně bych si raději pustil některý z původních Večerníčků, než kterékoli Chaloupkovo dílo. ()

Rozinek12 

všechny recenze uživatele

To je hrůza, na Tuláčka se už nedá dívat. Ne že by večerníček nějak zestárl ale při představě, že jsou matka Liška, Tulačkovi bráškové i samotný Tuláček dávno mrtví a hnijí někde v tmavém lese, dávno zapomenutí, tak je mi smutno a už bych se na to znova nikdy nepodívala :´( ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama