Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřejte si vědět, co se stane, když se v pětihvězdičkovém hotelu objeví zloděj šperků se svým orangutanem. Ve chvíli, kdy se navíc čilá opička pánovi vymkne z rukou a začne si dělat, co chce, je rázem z luxusního hotelu cirkus. Všichni, až na ředitelova desetiletého syna, chtějí uličnické zvíře polapit. Jen Kyle se mu snaží pomoci k útěku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vezměte hotel, nasaďte do něj pár podivných lidí, děti, zloděje, večírek a opici a máte komedii. Nebo jen zdánlivě. Ve snímku lze obdivovat jen nesmírně šikovnou a leckdy asi i kaskadérsky založenou opici, jinak krom pár skečů nevidíme nic objevného. Pády, polití, znečištění atd. Co všechno se může stát v jednom hotelu, když v něm úřadují nezbedné děti typu Kevina McCallistera a jeden op. Velmi podprůměrný počin, který málo co zachraňuje. Dětem by se ovšem nesmírně inteligentní a až předvídavé zvíře mohlo líbit, uznávám. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 5,4/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 12%, Audience Score - 40% | FDb.cz - 59.5% | Slušná komedie pro děti, která vás několikrát donutí se ze srdce zasmát a jejímuž stupidnímu humoru opravdu párkrát podlehnete. I tak je to ovšem totální blbina, ale když jsou Vánoce a alespoň zčásti se vám podaří vypnout mozek, tak se to dá. Čistý průměr. 50% ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Filmy se zvířatama vždycky bývají hezké, obzvlášť když na ně máte vzpomínky z dětství. A pokud v nich ještě navrh hraje nějaký primát, sranda je vždycky zaručena. Stejně jako v tomto filmu. Dunston je fakt sladký stvoření a ty jeho držtičky, no prostě úžasný. Sečteno podtrženo, tohle je hezká rodinná komedie, ve které chlapec v hotelu dělá průšvihy s opicí. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Hrůza. Děsný paskvil co nelze ani popsat jako imitace scénáře (vykrádačka snad všech úspěšných rodinných filmů od poloviny 80let). Impontentní režie, která je jako z mokrého sna zoofilního nadržence milujícího orangutany. Herci? To raději se ani nebudz zmiňovat, ale co tam do prčic dělá Faye Dunaway?? To jí došly dolary v prasátku??? Celkově se jedná o mizernou sračku s vychcanou opicí a vlezlým prckem. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dunston: Sám v hotelu je filmem pro celou rodinu, převážně pro děti. Nemusíte u něj vůbec přemýšlet a po celou dobu se bavíte. Dunston je šimpanz, který krade v luxusním hotelu pro svého pána, ale dá se na stranu spravedlnosti. Je to hodně podobné filmu TRABLE S OPICÍ. Menší roli si zde zahrála ve svých 55 letech i rajcovní čubka Faye Dunaway v roli revizorky hotelů. [995. hodnocení, 34. komentář, 50%] ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Faye Dunawaj získala za svůj výkon cenu Zlatá malina pro nejhorší herečku ve vedlejší roli. (Terva)
  • Poté, co kluk ve sklepě otevřel ventil vody naplno a fontánka v hale začala stříkat až k recepci, následuje záběr, kde se hosté hotelu všelijak válí kolem fontány, i v ní, ovšem voda z fontány nevytéká pod vysokým tlakem, ale zcela normálně, jako před akcí. Přitom kolo regulačního ventilu upadlo a tlak vody nikdo nesnížil. (pjotri)
  • Interiéry scén odehrávajících se v hotelu v New Yorku se natáčely ve staré budově Bullocks Wilshire v Los Angeles, která už není nadále otevřená. (HappySmile)

Reklama

Reklama