Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina je otřesena. Matka zjišťuje, že její zdánlivě perfektní syn byl součástí vysokoškolského gangu, který brutálně znásilnil dívku. Oběť nepřežila. Otec-právník se snaží syna krýt... Faye Dunaway v tomto filmu ztvárnila milující matku, jejíž zdánlivě perfektní svět se rozpadne na kusy poté, co zjistí, že její syn byl součástí otřesného zločinu. Karenin syn-vysokoškolák se svou bandou znásilnil středoškolačku. Svěří se svému otci Rogerovi a prosí ho o právnickou radu. Zdánlivě perfektní rodina se začne rozpadat. Roger doporučí Chadovi a jeho kamarádům, aby vše udrželi v tajnosti – znásilnění i dívčino následné zmizení. Karen si ale všimne, že je něco špatně, ovšem tajemství, které ukrývají její manžel a syn podléhá přísné důvěře mezi právníkem a jeho klientem. Když si Karen poskládá všechny kousky skládačky dohromady, je absolutně zdrcena. Brutální čin jejího syna a následné utajování za pomoci manžela si vybírá daň nejen v jejich manželství, ale pohřbívá celou rodinu. Roger trvá na tom, aby Karen o celé události mlčela, protože to je jediný způsob, jak ochránit jejich syna, jeho budoucnost a udržet rodinu pohromadě. Matka je rozpolcena mezi tím, co je správné a tím, co je jí drahé. Prosí syna, aby sebral odvahu a rozhodl se čelit pravdě a následkům svých činů... (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Faye byla skvělá, zato synek vypadal, že hraje poprvé. Trochu mě to zklamalo. Beru, že už je to starší film a tudíž docela zdlouhavý, ale problém je, že je emočně plochý, což u tohoto tématu jaksi člověk moc nechce. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Uplakané, ako keby herci krájali dve prepravky cibule. U Faye by sa to dalo tolerovať, ale u vysokoškolákov, chlapcov, čo tam bulia jak na vlastnom pohrebe, to už bola iná káva. Taká turecká, keď prehltnete aj grunt. Inak myšlienka dobrá. Je ťažké sa rozhodovať medzi morálkou a pomocou vlastnej rodine. Je to prihateľné kryť zločin? Ako sa neskôr ukázalo, tak u Stephena Collinsa to bolo prijateľné stále. Sám bol predsa v roku 2014 obžalovaný zo sexuálneho zneužívania, ktoré desiatky rokov ukrýval. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Film je založený na románe Judith Henry Wallovej „Mother Love“. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu sa uskutočnilo v Britskej Kolumbii a Toronte, Ontario, Kanada. (Arsenal83)

Reklama

Reklama