Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že svůj televizní seriál si může natočit opravdu každý, kdo má digitální kameru a ještě bude odvysílán v televizi. Tohle je neskutečně amatérská záležitost, tvářící se jako dokument o práci jedné soukromé vyšetřovací agentury. Jenže způsob, jakým je to natočeno, přesvědčí jen pravidelného diváka TV Nova, že je všechno realita :-). Ono by to mohlo být alespoň na jednu hvězdičku, kdyby ty případy nebyly tak tupé. To zase nákupčí pořadů na TV Nova koupil skvost nebo možná dostala naše vaše televize tento seriál zadarmo, aby se konečně sama pohřbila. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál je něco příšernýho!! To se zase pánové z němekcé produkce vyznamenali když vytvořili tuhle dvacetiminutovou blbost. Vykradená úvodní znělka, příšerný náměty a názvy dílů, debilní dabing a v hlavní roli nějakej přiteplenej právník s bandou blbečků, který snad sebrali někde na ulici a kteří vůbec neumí hrát!! Dokonce producenti ani nebyli s to dát postavám jiná jména než ve skutečnosti!! Ostuda!! ()

Reklama

slovan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem jen náhodně přepnul a viděl kousek a musim konstatovat, že to se jen tak nevidí. "Něco", co mě po chvíli donutilo přepnout na jiný program a rychle zapomenout... Nevím, o co se zde tvůrci snažili...? Jestli o autentičnost nebo nějakou "reality šou". To se asi nedozvíme. Každopádně scénky, které mají působit asi akčně, působí spiš jako nepovedená groteska, u které se člověku kroutí obličej. Cely počín nestojí za starou belu a nechápu, kdo se na něj vydrži dívat déle... ()

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

A Mallinali právě usedá na židli, bere do ruky myš a spouští internetový prohlížeč. Co asi zamýšlí? Bude nezákonně stahovat pornografii, nebo poslední díl Pošty pro tebe, kde se po letech shledá Lajka s Gagarinem? Ale ne! Kliká na profil seriálu Lenssen a spol. na csfd.cz. Právě se mu nahrála stránka s tímto seriálem. Bože! Zdá se že kliká na položku "Moje hodnocení" a mačká hodnocení "ODPAD". Co to pro tento skvělý seriál znamená? Vyšetřovatel Tekken Kurtulůš je naprosto zděšen a po školení během reprízy Teletubbies jde tvrdě zakročit, protože "Hier ist ein Lenssen! Niemand wird kommandieren Uns!"... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Levný poloamatérský brak-kde jinde než v laciné televizi Nova a za laciné peníze! Brak který se navíc snaží tvářit seriózně a realisticky (záběry skrytých kamer apod.) Ale přitom je jen a jen naivní.. V Německu už to holt zřejmě nefrčí, ale tady, tady se to bude určitě líbit, známe přeci svoje věrné publikum ne? Je to ubohost, nic dobrého se o tom fakt nedá napsat, ale nejvíc mě, viděl jsem jen tak náhodou a nechtěně pár dílů, dokázal vytočit ten příšerný dabing který je zde silně smyšlený a dementní jakbysmet, překřikující se lidé, uječené a hysterické ženské, použitá slova která by se u nás dala označit za slang a některé z nich se dají do němčiny jen stěží přeložit, tak když to nejde tak si to přeložíme po svém ne? Jednak se to tedy nedá ani pořádně poslouchat, natož vnímat a nějak uceleně sledovat. Opravdu nevkusné navíc ještě s převážně nesympatickými hlavními aktéry-kteří jsou někdy arogantní, někdy zas drzí ale převážně si myslí že jsou Ti nejchytřejší na světě zejména sám Lenssen. Holt němcům se také líbí všechno, ale to ještě neznamená že se to bude líbit nám ! Nejsem masochista! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama