Reklama

Reklama

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů se dočkal i celovečerního filmového zpracování. Populární rodinka Simpsonových ze Springfieldu tentokrát čelí globálním výzvám a Homer provede nejhorší věc svého života... Homer totiž do jezera vypustí jímku s exkrementy svého oblíbeného pašíka. Pro springfieldské jezero, které už takhle slouží jako oblíbená skládka občanů a dosahuje maximálního stupně znečištění, je to poslední kapka. A je to i poslední kapka v poháru trpelivosti prezidenta. Ten se proto rozhodne nepohodlné město zcela izolovat pod speciálním skleněným poklopem a oficiálně ho vymazat ze všech map. Jenže s tím se Homer smířit nehodlá… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Kafee

Kafee (hodnocení, recenze)

Koukl sem jednou na futuramu a tam bender zmínil jestli budou simpsnovi ve filmu 2 tak se ptam ted já budou simpsnovi ve filmu 2 ?

na příspěvěk reagoval Lukinator

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

I když to někteří dost kritizují tak mě se to hodně líbilo jsem veliký fanda seriálu a v tomhle se prostě najde i po všech dílech a sezonách v seriálu dost vybroušených scén které vám prostě dají K.O :-D :-D :-D (jako třeba nervozní a nejistý robotí pyrotechnik co se odpráskne ''často o tom mluvil'' :-D :-D :-D

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

dvojka měla být prý v 2012 a když nebyla tak bude podle mě až na konci seriálu potom si seriál koupí comedy centrál (stejný příbeh jako u futuramy)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pitrsss

Pitrsss (hodnocení, recenze)

Nevěděl by někdo, kde sehnat titulky k "commentary" ? tzn. bonus na dvd - celý film s komentářem od tvůrců? nasralo mě, že na originálním dvd ty titulky prostě nejsou. dík

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

Snad ještě srandovnější než seriál. Nemohlo být lehké natačit o Simpsonových film, když už toho tolik prožili.

 (hodnocení, recenze)

Někde jsem četl ,žer by se měla dělat 2 simsonovích

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: tak to teda nie je kktina, prečo sú potom všetky nové filmy v slovenskom dabingu v TV, a takisto aj samotní Simpsonovci sú vysielaní asi len do 15 série, ďalšie série sa nevysielajú pretože by museli byť predabované, alebo aspoň uvedené s titulkami

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

si nie,a ak znie ten zákon tak,ako si napísal,tak je to pekná kktina,CZ dabing je super,tak nevidím dôvod k predabovaniu do SK

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Včera večer boli Simpsonovci vo filme na JOJke a boli v českom dabingu...nie je to náhodou porušenie audiovizualneho zakona, podla ktoreho ma kazdy novy titul byt predabovany do slovenčiny alebo byť aspon po anglicky s titulkami?

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

mě to bavilo víc než kdybych se díval na 3 epizody za sebou :D ... je to super :D

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

sibylla

sibylla (hodnocení, recenze)

simpsny nějak moc nesleduju, spíš když jsem byla ještě maličká ... ale bylo to docela legrační a milé, že Houmer dokáže taky někdy udělat něco pro druhé, ne jen pro sebe .. docela ušlo

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

CrypzzXD: jj tak ta s prezidentem byla celkem trapná to se ani nedivím že jí tam nedali:-D

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

CrypzzXD: jj to je fakt myslel sem jen některé třeba ta scéna s bičováním tam mohla zůstat!

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Ano očekávání bylo velké, ale výsledek nedopadl jak asi většina očekávala, ale sem velký fanda Simpsnů a proto se mi to líbilo (ikdyž je to jako tři epizody za sebou) a škoda, že odstranili některé vynechané ceny!

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Český pirát Simpsonových byl dopaden

Český pirát Simpsonových byl dopaden

22.08.2007

Už je tomu skoro měsíc, co na internet unikla exkluzivní pirátská nahrávka snímku Simpsonovi ve filmu s českým dabingem. Což není ostatně nic neobvyklého, takových kinoripů (ilegální kopie filmu… (více)

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama