Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

jack_scott odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělé céčko, kde herci "zakopávající" o kládu ji překročí, a spadnou za ní. Kde nikdy neuvidíte lepší efekt než z cesty do pravěku, a když už se něco renderuje, tak se to díky slabému noťasu Unreal productions za 200 dolarů viditelně seká...Obecně je v tomto filmu "unreal" úplně všechno :-) Ale na filmu je skvělá i celá řada jiných věcí, psát by se o tom dalo hrozně dlouho, určitě je lepší to vidět. Už se těším na druhý díl. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Garantujem vám, že tak neuveritelne tupý film ste v živote nevideli. Netuším kam sa podel 2mil. rozpočet, 300 tisicove tržby hovoria sami za seba. L.Lamas nakrátko ostrihaný s partiou mariňákov, špecialistov strieľajúcich zásadne od pása a do všetkého len nie do cieľa. Raptory, ktoré sú animované tak tupo, že by som v painte za 20 minut urobil lepšie efekty..no skratka hrôza. Film odporúčam ľudom, ktorí majú ostych pred natočením vlastného filmu :D 0 % ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už při prvním záběru na letadlo bylo jasné, že se jedná o lacinou papírovou maketu, která se jen tak zmítá ve vzduchu. Tenhle film, který měl údajně rozpočet kolem dvou miliónů dolarů, se svým tvůrcům určitě nevyplatil a ani nepodařil. Efekty byly přímo otřesné: už jen zpracování samotných digitálních ještěrů bylo z říše těch nejhorších snů. V Jurském parku byly propracováni do nejmenších detailů, ale tady to byla katastrofa. Ani pořádně nebylo vysvětleno, jak vlastně ještěři vznikli, a to co nám řekl samotný scénář je spíš k pláči. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Jihočínském moři se nachází (nebo spíš nacházel) podivný ostrov se středoevropskou vegetací, sopkou z plastelíny a digitálními dinosaury (raptoři + tyranosaurus) nepříliš zdatně vysvětleného původu, kromě nichž na ostrově nežije vůbec nic (respektive nám tvůrci nic neukázali). Tyto pravěké potvory jsou slepé jak patrona (respektive nevidí věci, co se nehýbou) a jejich čich se dá oklamat, projdete-li před setkáním s nimi bažinou, a pokud někde zaregistrují krev, okamžitě útočí, a to i na vlastního. Na tento ostrov se dostane banda amerických mariňáků pod vedením Lorenza Lamase pronásledujících teroristy (které zase vede nesmrtelný Steven Bauer) ve snaze osvobodit svoji geniální superšpionku, následně ztratí možnost dostat se zpět a zjistí, že na ostrově nejsou pány tvorstva. Musí tedy najít způsob jak se z ostrova dostat, protože čas se krátí a ostrov vinou sopečné erupce dlouho nevydrží..... Zábavné céčko, s příšernými triky, mimózními dialogy (při kterých jsem si vzpomněl na Plán 9), v němž se téměř neustále něco děje, proto si to alespoň jednu hvězdičku zaslouží. Nejste-li ale fanoušci filmového braku, vyhýbejte si obloukem. ()

matiisek 

všechny recenze uživatele

No tak toto je sila! Rád si pozriem takto ohodnotené filmy lebo tie efekty a neznáme herecké obsadenie (až na Lamasa) ma nutia k výbuchom smiechu... aj toto splnilo účel. Scéna keď išiel jeden z vojakov lesom a zrazu sa pred ním objavili 3 sliepky, ktoré boli od neho vzdialené dajme tomu 4m ale on ich zbadal asi o 10 sekúnd stála za to. Potom tam je scénka, kde tá 'agentka' chytila do ruky m4 a chcela zastreliť jednu sliepku, ktorá stála medzi 2 stromami a ona triafala všetko možné... proste stromy, listy, vzduch len nie tu sliepku. A vlastne toto robili všetci či už 'agenti' alebo 'terroristi'. Zbadali tie sliepky, ktoré mali vyhynúť pred niekoľkými miliónmi rokov a oni sa vôbec nečudovali ale brali to ako samozrejmosť. Celý čas ich nazývam sliepky lebo mi ich pripomínali... asi aj hmotnosť mali rovnakú lebo keď behali lesom tak sa ani lístok nepohol... až na jednu stopu v bahne, ktorú niekto spravil formičkou. Raz mi stačilo. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama