Reklama

Reklama

Recenze (7)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dost prabídnej hororovej western s nepřekvapivým, ale ze začátku značně zmateným scénářem. Tvůrci se rozhodli film okořenit neskutečným množstvím zpomalených až pozastavených záběrů (nejspíš pro zdůraznění naléhavosti daného momentu), které ale používají téměř pořád, takže jejich kladný efekt je nulový. A věřte, že když se tyhle pozastavovačky objeví klidně desetkrát do minuty, začnou vám jít pekelně na nervy. V roce 2007 vznikl ještě jeden horor tohoto názvu, tak dejte pozor na to, který z nich hodnotíte. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zabitá hodina a pol môjho života. Keby aspoň tie ženské za niečo stáli, ale jedna bola škaredšia ako druhá. ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem Left for dead s Daniellou Harris bohužel oba dva filmy nejen že se stejně jmenují ale dokonce jsou oba ze stejnýho roku (to by se mělo zakázat) takže když jsem objevil zabalenej soubor doufal jsem že budu mít kliku. Neměl jsem jí...Ale tak když se to stáhlo tak proč to nezkusit občas se mi stalo že film co jsem si stáhl omylem mě mile překvapil naposledy třeba The Colony. No tohle byla síla. Rozpočet stačil na kilo vinných klobás a litr kečupu. To bychom měli na násilné scény. Dále nezbylo na zaplacení OSY tak se nahrála jen jedna písnička od nějakého španěláka nebo mexikánce ale ta byla fakt chytlavá : Iááá iááá šíííšááá Maríííáááá šíšááá iáááá. Jop fakt to tam zpívá a ten song běží asi tak 10x a zaručeně ho budete nenávidět. Příběh - parta žen (jedna slepá, jedna těhotná, jedna co se tváří jako buldog) VS pan duch. Obraz se tu ani nezpomaluje on se prostě zastaví, že máte dojem, že se vám seknul film. Za mě blbost na entou. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufale nudná kombinace hororu a westernu. Chápu, že prachů moc nebylo a scénář Chada Leslieho je jen školní práce, která se nějakou náhodou dostala na plátno, ale... Ale to utrpení diváka nezmírní. Vizuálně film připomíná dobovou argentinskou telenovelu, kulisy i kostýmy působí falešně, něco jako příběh neexistuje a celý film sestává z toho, že kolem bloudí strašidelnej kovboj a banda mizernejch ochotnic skuhrá v jedný místnosti. Jedinou zajímavou herečkou je charismatická Victoria Maurette, která později zazářila v pyunovce Bulletface. Kapitola sama o sobě je potom střih. Neustálé zpomalování a zastavování záběrů otestuje diváckou výdrž na maximum, takže do konce tohohle zázraku vydrží jen ti nejotrlejší. Left for Dead je ukázkovým příkladem filmu, který sice nebyl nikdy dobrý, ale postprodukční úpravy ho totálně zabily. Střihač Kem Morrisey si tohle za rámeček nedá. Jo a pak jsou tu ještě triky, které vypadají tak strašně, že je to mimo tabulky. Podtrženo sečteno, Left for Dead je mizérie na všech frontách. Dost by mě zajímalo, za co tady tomu filmu dávají diváci třeba i jednu hvězdičku. Zvlášť když tu mají obstojní Prisoners of the Sun Rogera Christinana 26% při 22 hodnoceních. Jako vážně jsou si ty filmy rovný??? ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden obrovský zmatený bordel je tento film... efekty jsou katastrofální 2% dávám proto,že i přes negativní reakce jsem neodolal a film si sehnal :-( a opět udělal chybu. Prostě fanoušci zombies-movies těžší to maj.... hledají vše možné.... ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Po pozretí dvoch biednych zombie hororoch (Forever Dead a Dead Moon Rising) mierne vylepšenie, ale ani tento film nestojí za zhliadnutie. Veľa krvi a nie príliš vydarené efekty, jeden duch, jeden uprchlík a banda ženských, ktoré ho naháňajú. Samozrejme skoro všetci umrú. ()

Reklama

Reklama