Andělé a panny
Drama / Romantický / Dobrodružný / Komedie
Itálie / Velká Británie / Francie / Lucembursko, 2007, 95 min
David LelandHudba:
Ilan EshkeriPlakáty
10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)
AngelAngie
odpad!Je to jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděla a ani jediný důvod, proč jsem na něj koukala (Barton, Christensen), mě nepřesvědčili o opaku, taková trapnost se jen tak nevidí .. :/ Líbila se mi na tom filmu jedna jediná věc - 2 vteřiny, kdy Mischa zaváže Haydenovi oči šátkem a políbí ho, toť vše .. :/(30.5.2008)
║Rozpočet $38miliónov║Tržby Celosvetovo $5,410,749║(30.4.2010)
LihO
Zopár celkom fajn scén, pár dobrých nápadov, ale inak nič moc. Dej je kravina, ale až také hrozné to nebolo :D(22.2.2010)
Dever
Soundtrack Ilan Eshkeri: 1. Tender ,2. For Lovers ,3. Bless You ,4. But I Feel Good ,5. No Wow (Telephone Radio Germany) ,6. Lucky Star ,7. Art of Joy ,8. Don't You Forget ,9. Dada(10.6.2011)
Morien
odpad!Kristova noho, ti Američani fakt už musí být v úplným svrabu, když zfilmovávají i Dekameron jako zábavu pro týnejdžry. Nejlepčí bylo, jak na začátku Hayden utíkal před těma motorkářama a meč se mu tím jeho super tempem prohýbal v ruce. Jestli si mysleli, že dělají druhý Příběh rytíře, tak to se moc nepovedlo.(29.12.2009)
Hunt
odpad!Neskutečná ptákovina!(15.1.2012)
Molly
Lámu si hlavu, komu je tahle taškařice vlastně určená - starší generaci Andělé a panny sotva něčím nadchnou a teenagerům je to nepřístupné... Mě tak akorát (po)bavili Tim Roth (má tohle vůbec herec jeho formátu zapotřebí?) a hláškující kněz-nekněz. No a ještě je tu Hayden, kterému to ve středověkém oblečku s kordem v ruce ohromně sluší - tak třeba film potěší aspoň jeho odrostlejší fanynky.(25.12.2008)
Rosomak
Nezajímavý film, kterému snad i ten špatnej encoding do DVD přeju...:)(8.11.2008)
gilmore_girl
Tohle je tak pitomoucke, az je to vtipne. A Hayden Christensen je vazne k nakousnuti! Mezi nim a Mischou Barton to neuveritelne jiskrilo, takze jsem to uspesne dokoukala. Ovsem jinak je to spis slaboduchy namet na pornac :).(30.3.2011)
LiVentura
odpad!Moderně zpracovaný Dekameron úplně o ničem a špatně.!!! :-(((( Příšerná hudba, kostýmy, výprava... tfuj!(13.1.2012)
Payushka
A pointa byla kde?(14.4.2008)
Bauer
odpad!No nazdar! Má zde tento film opravdu 46%, nebo mně pouze šálí zrak? Bohužel nešálí a je to tvrdá realita. Ačkoliv já nechápu, jak je vůbec možné, aby něco takto debilního mohlo mít 46%. Kdybych měl sestavit můj sobní žebříček 20-ti nejhorších filmů, tak film Andělé a panny by tam byl na 100%! Dost se divím, že to zde není mezi 200 nejhoršími filmy a hlavně, že ani na IMDB to není v "Bottom". Tohle je pro mně velká záhada. Film absolutně o ničem. Příběh (pokud se to dá nazva) je nulový, uražející a bez jakékoliv pointy. Nechápu, kde vzal režisér David Leland odvahu natočit něco tak debilního. A kvalitní herec Tim Roth tam dělal co? To nemá zapotřebí. To samé platí i pro Haydena Christensena.Když tak přemýšlím, tak zde nebylo nic, co by stálo to. Nic!!! Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Samozřejmně, že dávám ODPAD a pokud bych mohla, tak bych ho dal třeba i tři krát. Pokud možno, tak se tomuto filmu vyhněte obloukem, nebo budete naštváni jako já, že jste na to vůbec koukali. Kdybych si mohl vybrat mezi tímto filmem a Patriotem se Seagalem, tak beru všema deseti Patriota!!!(21.2.2009)
raroh
Pasolini Decameron pochopil až do morku kostí a je vtipný, tvůrci tohoto veledíla jsou jen trapní.(16.10.2010)
Jillen
Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi...(16.11.2006)
HOODY
Taková příjemná oddychovka. Mischa Barton jek krásná, Hayden Christensen hraje dobře a navíc je tu pěkná hudba. Některé scény a dialogi byly opravdu hrozný, ale při hodnocení musím dát na pocit, který jsem z filmu měl při závěrečných titulkách. Prostě příjemnej film.(26.5.2008)
kalap
odpad!Ukažka filmovej ničoty a prázdnoty.(29.10.2008)
joehot
Nechápu ta nízká hodnocení tohoto snímku..Anebo možná chápu, neboť takhle to dopadá, když ne všichni snímek pochopí :) Uživatelé CSFD, proberte se! Tohle přeci není myšleno vážně a snímek se tak ani netváří...A přesto je to film, který mě nadchl šermířskými souboji:)(8.12.2009)
O´Hara
Celkem vtipná komedie s pohlednou Mischou Barton a Haydenem Christensenem, kteří utvořili velmi sladěný pár. Navíc hudební kulisa tvořena moderními songy byla podle mého taky plusem...(5.2.2008)
spaceboyCZ
Panenstvi ve stredoveku byla cenena vec. Kdezto chlapi ten svuj chtic jen tezko drzeli na uzde (ano, byvalo to stejne jako kdysi :) ). A co se vse semele, kdyz po jedne princezne - panne, touzi slicny vesnicky sohaj, rusky knize a poradce krale, jejiho otce? Bitva o srdce zeny, protnuta mnozstvim vtipnych scen, hlasek, nahych prsou :ho: a ladnych zenskych tel, doplneno velmi dobrym soundtrackem...vesele zprijemneni destiveho nedelniho odpoledne(3.11.2008)
IQ Tiqe
Něco mezi komedií, parodií, pohádkou a laciným pornem. Zápletka i atmosféra lehce připomíná Tři mušketýry; není to tak zlé, koukat se na to dá, ale spíš jde o ztrátu času. 30%(28.3.2010)